Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!De Hallo, wie ben jij? TAG

Van lieve collega blogger Sheila zag ik alweer een tijdje geleden een tag voorbijkomen. De Hallo, wie ben jij? Tag. Het leek me toch leuk deze vragen in te vullen, zo uitgebreid mogelijk en op mijn eigen manier.

Wat is je naam en leeftijd?
De meeste weten dit al, ik ben Saskia en ben geboren in de jaren ’80. Volgend jaar ga ik de 30 aantikken.

What’s going on in your life?
Heel veel. We wonen ruim een half jaar in onze eengezinswoning waar ik nog steeds erg blij mee ben. We maken het huist steeds meer ‘ons’. Daarnaast vieren wij dit jaar ons 10 jarig samen zijn en een halfje (5 jaar) huwelijk. Wij wonen alweer jaren samen gezellig met onze 2 poezenbeesten Yara & Ayla. Ik geniet van mijn hobby’s, mijn werk en probeer altijd zo positief mogelijk van het leven te genieten.

 photo 543330_232571263512156_1654883707_n_zpscgvlirrv.jpg


Typisch jij?
Ik ben iemand die eerlijk is, behulpzaam en die zeker niet te beroerd is wat voor een ander over te hebben (zonder wat terug te verwachten). Ik ben altijd erg spontaan, maak makkelijk contact en ben een tikje ongeduldig. Als dingen niet gaan zoals ik in mijn hoofd had kan ik nogal een stress-kippetje worden. Daarnaast ben ik iemand met een positieve mindset en probeer ik van elke dag te genieten. Alles eruit te halen wat erin zit. Ik ben een persoon die goed weet wat ik wil (en ook wat ik niet wil) en steek mijn mening nooit onder stoelen of banken.

Werk(zoekende), studie, vrijwilligerswerk, iets anders?
Ik ben pedagogisch medewerker bij een NSO, mijn absolute droombaan. Ik werk met kinderen van 2 t/m 12 jaar. Ik doe Voorschoolse opvang, Tussenschoolse Opvang, Naschoolse opvang en werk op de Peuterspeelzaal. Lekker gevarieerd en ik ben nog steeds elke dag blij dat dit mijn beroep is.

Hobby’s en passies?
Ik kan met heel erg veel geluk zeggen dat mijn werk ook een passie van me is. 5 dagen in de week doe ik het leukste wat er is, het werken met kinderen. Daarnaast hou ik erg van lezen (thrillers, zie hier mijn grote boekenkast), hou ik ontzettend van katten, otters en eekhoorntjes. Daarnaast ben ik echt super verliefd op Londen, drink graag thee (heb een uitgebreide mokken collectie) en onderneem ik graag dingen met mijn man, familie en/of vrienden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Welke quote/motto is nou typisch jou?
Als ik aan een quote denk komt gelijk: ‘What goes around, comes around’ in mij op. En dan in de positieve zin van het woord. Mensen die goede dingen doen, of goede intenties hebben heeft het leven mooie dingen voor in petto. Daarnaast geloof ik ook zeker wel in Karma (die bitch πŸ˜‰ )

Daarnaast kwam ik een tijdje geleden deze quote tegen: Laten we toosten (met een mok thee) op de goede dingen in het leven! (dat tussen haakjes heb ik uiteraard zelf toegevoegd haha). Ook een mooie quote die zeker van toepassing is op mijzelf.

Blog jij of gebruik je andere social media (+ linkjes)?
Je bent uiteraard nu op mijn blog beland πŸ™‚
Mijn social media: Twitter, Instagram (ben ik het meeste op te vinden), Bloglovin (gebruik ik zelf niet meer om blogs te volgen) en Pinterest.

Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan?
Sheila ben ik eindelijk na al die jaren weer tegen gekomen aangezien ze een reactie bij mij achterliet. Super blij mee, want zij was naast Ikbenirisniet 1 van de eerste bloggers die ik volgde. Een echt voorbeeld vond ik haar en vind ik haar nog steeds. Neem dus zeker even een kijkje op haar blog.

Noem je top 3 blogs
Een top 3 maar?! Teetje. Uhm. Dat vind ik lastig, aangezien er zoveel toffe bloggers zijn die ik volg.
Check mijn lijstje maar op Bloglovin bij ‘wie ik volg’. Deze volg ik nog steeds alleen dan wel via Feedly.

En hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan?

1
Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

17 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  12/06/2017 at 23:57

  Oeh! Hoe kwam ik hier? Ik weet het echt niet meer. Maar ik ben gewoon blijven lezen. Omdat je altijd zo lekker positief bent en over veel dingen logt die ik ook leuk vind.

 • Reply
  Anneleen
  30/05/2017 at 20:11

  Leuk om te lezen! Het is ondertussen al wel een paar jaar geleden (denk ik) dat ik voor de eerste keer op je blog ben terecht gekomen. Geen idee meer hoe eigenlijk! En ik volg je nu nog steeds met heel veel plezier! πŸ™‚

 • Reply
  Marcella
  29/05/2017 at 13:10

  Leuk om te lezen! Jij bent dan weer 1 van de bloggers die ik het langste volg πŸ˜‰

 • Reply
  Sylvia
  24/05/2017 at 14:13

  Wat een leuke tag! Ik vind je blog heel gezellig ook kan ik veel van je leren. Dus dankjewel voor alle goede tips en trucs! Sheila volg ik zelf ook superleuke dame dus fijn dat jullie elkaar weer gevonden hebben!

  • Reply
   SAS
   25/05/2017 at 21:50

   Wat een lieve woorden. Leuk om te lezen dat je het hier gezellig vind en zelfs wat van me leert (wauw..) Ik lees ook graag jou blog, hoewel ik niet altijd reageer (door tijdsgebrek)

 • Reply
  Sarah
  23/05/2017 at 20:38

  Ooh, wat een leuke tag om je beter te leren kennen. Zo fijn om te lezen dat jullie van jullie huis steeds meer een echte thuis kunnen maken en dat jullie het zo goed hebben samen. Al tien jaar samen zeg, wauw! Proficiat πŸ™‚ Erg leuke foto ook in di artikel, met dat geitje. Zo lief πŸ™‚

 • Reply
  Simone
  22/05/2017 at 21:53

  Wat een leuke tag zeg! Ik volg je inmiddels al zo lang, dat ik niet meer weet hoe ik je destijds gevonden heb. Ik denk omdat je reageerde op mijn blogs, maar zeker weten doe ik het niet.

 • Reply
  Mariska
  22/05/2017 at 11:18

  Oh deze tag is ook weer leuk! Ik ga hem binnenkort overnemen πŸ™‚

 • Reply
  Sheila
  21/05/2017 at 20:37

  Oh wat leuk dat je deze niet bent vergeten en deze hebt ingevuld. Super om te lezen. Ik word echt blij van jouw enthousiasme voor je werk. Vooral nu ik zelf moeder ben en mijn zoon naar de opvang gaat, weet ik hoe belangrijk het is dat er mensen zijn zoals jij in die branche. Dat is geen baan die je er gewoon bij doet. Je moet echt passie hebben en voor de kinderen willen gaan. Als ouder geef ik daar namelijk mijn grootste schat af. Dat is nogal een verantwoordelijkheid naar jou, als medewerker, toe.

  Verder vind ik het echt zo lief om te lezen dat je me als voorbeeld ziet. Echt, wow… dat is wederzijds. Je bent super inspirerend en zo behulpzaam in de bloggerswereld. Ik ben blij dat we elkaar weer gevonden hebben!

  • Reply
   SAS
   25/05/2017 at 21:42

   Wauw, weer van die lieve woorden. Ik ben er helemaal stil van. Super leuk te horen dat je blij wordt van mijn werk-enthousiasme. Elke dag ben ik ook nog steeds zo dankbaar voor dit werk. 5 dagen in de week doen wat je het aller liefste doet is toch wel echt een voorrecht. En wat je zegt, het is je grootste schat die je afgeeft. Een verantwoordelijkheid en compliment naar mij toe vind ik.

   <3

 • Reply
  Anne-Sterre
  21/05/2017 at 19:29

  Hoe ik hier terecht kwam is sowieso via een andere blogger geweest denk ik, of misschien heb je een reactie bij mij achtergelaten. Je was wel één van de eersten die bij mij begon te reageren, zo’n twee jaar geleden alweer πŸ™‚

 • Reply
  zwartraafje
  21/05/2017 at 11:22

  Oei! Wil je geloven dat ik dat niet meer weet. Ondertussen volg ik je al een tijdje maar ik ben niet meer zeker hoe ik hier de eerste keer terecht ben gekomen. Ik denk dat het via een reactie bij een andere blog was. Wel een leuke tag. Zeker voor de mensen die je nog niet zo lang volgen en je nu meteen wat beter leren kennen.

 • Reply
  Amy
  21/05/2017 at 10:37

  Wat een leuke tag Saskia, als ik niet al veel van je zou weten door je blog was dit perfect om je te leren kennen πŸ˜‰ Drie jaar geleden liet je een reactie achter op een van mijn blogposts en toen ben ik jou ook gaan volgen. Grappig, hoe dat gaat πŸ™‚

 • Reply
  Darina
  21/05/2017 at 10:06

  Ik denk dat ik op jouw blog terecht kwam doordat ik jouw reactie bij een ander blog las. Ik vind de persoonlijke artikelen erg leuk om te lezen! Leuke tag ook!

 • Reply
  Romy
  21/05/2017 at 09:32

  Uit je antwoorden blijkt zoveel positiviteit en passie in alles wat je doet. Heerlijk om te lezen! Ik moet zeggen dat ik niet meer weet hoe ik ooit op je blog terecht ben gekomen. Volgens mij volgde ik je al voordat ik mijn eigen blog ben begonnen en ben ik je blog ooit tegengekomen via Vivians Vocabulaire πŸ™‚

 • Reply
  Morgaine
  21/05/2017 at 09:12

  Mijn dochter had een lijst met 10 bloggers die zij volgde en die zij toen leuk vond, daar stond jij tussen, zo dus.

  Wat ik leuk vind hier? De persoonlijke verhalen vooral πŸ˜‰

  x

 • Reply
  Cynthia
  21/05/2017 at 07:05

  Jij liet een reactie achter bij mij, en zo kwam ik hier. Leuke antwoorden en super om steeds terug te lezen hoe fantastisch jij je baan vind. Ik vind Sheila ook erg leuk en ze kan super boeiend schrijven!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png