Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: De Hallo, wie ben jij? TAG

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

17 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  12/06/2017 at 23:57

  Oeh! Hoe kwam ik hier? Ik weet het echt niet meer. Maar ik ben gewoon blijven lezen. Omdat je altijd zo lekker positief bent en over veel dingen logt die ik ook leuk vind.

 • Reply
  Anneleen
  30/05/2017 at 20:11

  Leuk om te lezen! Het is ondertussen al wel een paar jaar geleden (denk ik) dat ik voor de eerste keer op je blog ben terecht gekomen. Geen idee meer hoe eigenlijk! En ik volg je nu nog steeds met heel veel plezier! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Marcella
  29/05/2017 at 13:10

  Leuk om te lezen! Jij bent dan weer 1 van de bloggers die ik het langste volg ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Sylvia
  24/05/2017 at 14:13

  Wat een leuke tag! Ik vind je blog heel gezellig ook kan ik veel van je leren. Dus dankjewel voor alle goede tips en trucs! Sheila volg ik zelf ook superleuke dame dus fijn dat jullie elkaar weer gevonden hebben!

  • Reply
   SAS
   25/05/2017 at 21:50

   Wat een lieve woorden. Leuk om te lezen dat je het hier gezellig vind en zelfs wat van me leert (wauw..) Ik lees ook graag jou blog, hoewel ik niet altijd reageer (door tijdsgebrek)

 • Reply
  Sarah
  23/05/2017 at 20:38

  Ooh, wat een leuke tag om je beter te leren kennen. Zo fijn om te lezen dat jullie van jullie huis steeds meer een echte thuis kunnen maken en dat jullie het zo goed hebben samen. Al tien jaar samen zeg, wauw! Proficiat ๐Ÿ™‚ Erg leuke foto ook in di artikel, met dat geitje. Zo lief ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Simone
  22/05/2017 at 21:53

  Wat een leuke tag zeg! Ik volg je inmiddels al zo lang, dat ik niet meer weet hoe ik je destijds gevonden heb. Ik denk omdat je reageerde op mijn blogs, maar zeker weten doe ik het niet.

 • Reply
  Mariska
  22/05/2017 at 11:18

  Oh deze tag is ook weer leuk! Ik ga hem binnenkort overnemen ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Sheila
  21/05/2017 at 20:37

  Oh wat leuk dat je deze niet bent vergeten en deze hebt ingevuld. Super om te lezen. Ik word echt blij van jouw enthousiasme voor je werk. Vooral nu ik zelf moeder ben en mijn zoon naar de opvang gaat, weet ik hoe belangrijk het is dat er mensen zijn zoals jij in die branche. Dat is geen baan die je er gewoon bij doet. Je moet echt passie hebben en voor de kinderen willen gaan. Als ouder geef ik daar namelijk mijn grootste schat af. Dat is nogal een verantwoordelijkheid naar jou, als medewerker, toe.

  Verder vind ik het echt zo lief om te lezen dat je me als voorbeeld ziet. Echt, wow… dat is wederzijds. Je bent super inspirerend en zo behulpzaam in de bloggerswereld. Ik ben blij dat we elkaar weer gevonden hebben!

  • Reply
   SAS
   25/05/2017 at 21:42

   Wauw, weer van die lieve woorden. Ik ben er helemaal stil van. Super leuk te horen dat je blij wordt van mijn werk-enthousiasme. Elke dag ben ik ook nog steeds zo dankbaar voor dit werk. 5 dagen in de week doen wat je het aller liefste doet is toch wel echt een voorrecht. En wat je zegt, het is je grootste schat die je afgeeft. Een verantwoordelijkheid en compliment naar mij toe vind ik.

   <3

 • Reply
  Anne-Sterre
  21/05/2017 at 19:29

  Hoe ik hier terecht kwam is sowieso via een andere blogger geweest denk ik, of misschien heb je een reactie bij mij achtergelaten. Je was wel รฉรฉn van de eersten die bij mij begon te reageren, zo’n twee jaar geleden alweer ๐Ÿ™‚

 • Reply
  zwartraafje
  21/05/2017 at 11:22

  Oei! Wil je geloven dat ik dat niet meer weet. Ondertussen volg ik je al een tijdje maar ik ben niet meer zeker hoe ik hier de eerste keer terecht ben gekomen. Ik denk dat het via een reactie bij een andere blog was. Wel een leuke tag. Zeker voor de mensen die je nog niet zo lang volgen en je nu meteen wat beter leren kennen.

 • Reply
  Amy
  21/05/2017 at 10:37

  Wat een leuke tag Saskia, als ik niet al veel van je zou weten door je blog was dit perfect om je te leren kennen ๐Ÿ˜‰ Drie jaar geleden liet je een reactie achter op een van mijn blogposts en toen ben ik jou ook gaan volgen. Grappig, hoe dat gaat ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Darina
  21/05/2017 at 10:06

  Ik denk dat ik op jouw blog terecht kwam doordat ik jouw reactie bij een ander blog las. Ik vind de persoonlijke artikelen erg leuk om te lezen! Leuke tag ook!

 • Reply
  Romy
  21/05/2017 at 09:32

  Uit je antwoorden blijkt zoveel positiviteit en passie in alles wat je doet. Heerlijk om te lezen! Ik moet zeggen dat ik niet meer weet hoe ik ooit op je blog terecht ben gekomen. Volgens mij volgde ik je al voordat ik mijn eigen blog ben begonnen en ben ik je blog ooit tegengekomen via Vivians Vocabulaire ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Morgaine
  21/05/2017 at 09:12

  Mijn dochter had een lijst met 10 bloggers die zij volgde en die zij toen leuk vond, daar stond jij tussen, zo dus.

  Wat ik leuk vind hier? De persoonlijke verhalen vooral ๐Ÿ˜‰

  x

 • Reply
  Cynthia
  21/05/2017 at 07:05

  Jij liet een reactie achter bij mij, en zo kwam ik hier. Leuke antwoorden en super om steeds terug te lezen hoe fantastisch jij je baan vind. Ik vind Sheila ook erg leuk en ze kan super boeiend schrijven!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png