Dromen is het halve werk met Cindel #8

Ik kreeg heel wat toffe aanmeldingen bij deze nieuwe rubriek Dromen is het halve werk. Bij deze de start van een nieuwe rubriek: Dromen is het halve werk. Iedereen heeft wel een droom. Sommige zijn misschien groot andere juist klein. Hoe wil jij je droom verwezenlijken? Of wil je altijd erover blijven dromen? Of heb jij je droom al waargemaakt of heb je iets anders m.b.t. dromen wat je graag wilt delen? Dan is dit de rubriek voor jou.

Vandaag is Cindel aan het woord over haar bijzondere droom waar varkens in voorkomen….

Hallo Mijn naam is Cindel!
Ik word over een maandje 23 en samen met mijn vriend (soon to be husband) Hebben wij een prachtige dochter, die alweer bijna 1 jaar oud is!

Ik ben geboren en getogen in Lelystad. Dit kan je beschouwen als een dorp, er valt geen ruk te beleven haha. Vorige week ben ik aangenomen bij het bedrijf Flexleidster. Zoals de naam van het bedrijf al verraad, ga ik aan de slag als een flex leidster πŸ˜‰ Straks ken ik half Nederland uit mijn hoofd, omdat ik voor bijna alle steden wel beschikbaar sta!

Op mijn website: www.moedervet.wordpress.com probeer ik (lukt niet altijd) wekelijks een blog te schrijven. Dit gaat eigenlijk meestal over mijzelf en wat ik allemaal mee maak. Ik ben begonnen met bloggen, omdat ik na mijn bevalling 30 kilo aangekomen was (schrikken he!). Voor mijn gevoel werd er niet zo veel geblogd of niet eerlijk over hoe je je zelf kan zien/voelen na je bevalling. In mijn ogen was het namelijk geen roze wolk, maar vond ik het zwanger zijn, de bevalling (spoed keizersnede) en de rompslomp er omheen vies tegen vallen. Kortom mijn blog gaat eigenlijk over van alles en naar mijn idee heb ik het nog niet in een bepaald hokje kunnen plaatsen.

Oke, over mijn oude droom

Ik weet niet waarom, maar ik vindt varkens echt geweldig en dan vooral biggetjes. Heel lang geleden hoorde ik al dat er zelfs een varkens ras is die ongeveer de grote van een biggetje blijft houden. Ik was meteen verkocht en ging op internet zoeken, hoe ik zo een schattig beestje in huis kon halen. Helaas was het toen in Nederland nog niet zo bekend en waren ze alleen nog in het buitenland te verkrijgen. Dit leek mij nogal een gedoe! Ook kosten de varkentjes toen der tijd rond de 2000 euro. Dat vond ik toch wel iets te gek. Nog steeds lijkt mij dit erg leuk en wie weet ga ik binnenkort maar weer een keertje research doen.

Mijn nieuwe droom

Maar dit is niet de enigste droom die me wat lijkt….. Ik wil namelijk héél graag naar de Bahama’s. Volgens mij weten de meeste mensen nu wel wat daar te doen is, aangezien het een hype werd nadat ik het ergens op internet tegen was gekomen.

Oke, voor de mensen die nu niet gelijk door hebben wat ik bedoel: Het gaat hier dus om ZWEMMEN met VARKENS. Ja ja je leest het goed zwemmen met varkens. Hoe cool is dat! Zwemmen in helder zee water en dan ook nog met varkens. Dit lijkt mij echt geweldig en alleen bij de gedachte hier over ben ik al enthousiast πŸ˜€ Het lijkt mij ook gewoon zo leuk, omdat het niet zo standaard is, zoals zwemmen met dolfijnen bijvoorbeeld!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Ook deze droom is niet goedkoop. Naar de Bahama’s gaan is volgens mij altijd al duur geweest, en omdat het zwemmen met varkens nu zo een hype is zal het wel extra duur zijn. Ik weet dat ik een keer heb gekeken hoeveel dit nou kost, maar ik zou het niet meer weten (waarschijnlijk geblokkeerd). Toch is dit wel echt een doel voor mij! Al moet ik het in mijn eentje doen of heb ik pas genoeg geld wanneer ik 80 ben. Dit gaat sowieso gebeuren.

Mijn motto is: Als je niks hebt om over te dromen, hoe weet je dan wat je wilt in je leven? Je hebt iets om naar uit te kijken ook al gaat het misschien nooit echt gebeuren. Alleen het fantaseren erover, is al leuk Toch?

Lieve Cindel, dankjewel voor het delen van je unieke, bijzondere droom! Ik hoop dat hij ooit werkelijk mag worden en ik wil dan zΓ©ker de foto’s zien!

Heb jij ook een grote droom? En wil je deze delen in deze rubriek Dromen is het halve werk? Stuur dan een emailtje voor de vragenlijst en overige informatie naar contact@iliveformydreams.com en wie weet verschijnt jou artikel hier wel over een tijdje!

8 reacties op “Dromen is het halve werk met Cindel #8

  1. Ik heb er nooit van gehoord. Wat een bijzondere droom. En ja, de Bahama’s.. DΓ‘t lijkt me wel wat..

  2. Ik ken de zwemmende varkens inderdaad! Hartstikke leuk πŸ˜‰ ! Een tip: maak een spaarpotje aan in je internetbankieren en sluis elke maand een vast bedrag weg naar dit spaarpotje, zodat het vanzelf het beoogde bedrag bevat dat je nodig hebt om je droom te realiseren πŸ˜€

  3. Wow zwemmen met varkens haha, dat kende ik nog niet! Ik denk dat ik toch liever voor dolfijnen ga πŸ˜‰

  4. Wat een bijzondere droom! Ik had er toevallig al wel eens van gehoord. Hopelijk kun je daar ooit eens naar toe πŸ™‚

  5. Een hype die mij dus volledig is ontgaan en ik nu voor het eerst over lees, whahaha geweldig! Ja een hele leuke droom en wat je zegt, iets om te dromen is heel erg belangrijk, of het nu wel of niet uitkomt πŸ˜‰

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *