Kamer inspiratie – Mijn bestelling bij Sweet Living Shop

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Sweet Living Shop

Huisje, boompje…spulletjes! Ik mocht wat leuke items uitzoeken bij Sweet Living Shop, wat precies op het juiste moment kwam. Ik wilde namelijk nog een 2 tal items graag hebben, en lieten ze deze nou precies hebben in deze veelzijdige shop.

Benieuwd wat ik heb gekozen voor onze woonkamer? Lees dan hieronder verder.

 photo samenwerking3_zpsap3gewig.jpg

En?
Weten jullie al door de bovenstaande foto’s wat het is?
Nee?
Wel?

Ik begin bij de linker foto, aangezien dit een klein item is wat ik graag wilde toevoegen aan onze woonkamer. Een heus tijdschriftenrek! Ik was er al een tijdje naar opzoek maar kon geen mooie vinden. Nu had ik tijdschriften en mijn leesboek op een poef met een dienblad liggen. Zo’n rek is veel mooier en praktischer.

Riverdale Tijdschriftenrek

 photo samenwerking_zpshlenuvlb.jpg

Ik koos dus voor dit tijdschriftenrek van Riverdale. Van dit merk heb ik al meerdere items in huis staan, waardoor ik wist dat dit van goede kwaliteit was. Ook vond ik het fijn dat je een rek bovenaan had, maar ook een klein plankje om spullen op te zetten.

 photo samenwerking1_zpsle7besnq.jpg

Kijk hem eens mooi zijn in onze woonkamer? Zoals je kan zien is hij ook goedgekeurd door Ayla ๐Ÿ˜‰

Informatie: Kleur Basic Naturel
Afmetingen: 30x33xH42cm

Het enige nadeel van dit rek: ik had hem groter verwacht dan hij daadwerkelijk is. Iets met het niet kunnen inschatten van maten. Maar vooralsnog ben ik er erg blij mee en staat hij prima naast de bank. Ik kan zo heerlijk een tijdschrift pakken of mijn boek gaan lezen.

Nou over op het andere item. Weten jullie het al?

Staande Lamp Hubsch Interior

 photo samenwerking2_zpsob0rrppe.jpg
De Londen foto komt bij Drukbedrijf vandaan

Een nieuwe lamp! We hadden een grote lamp met 3 bollen staan, maar deze was kapot. Al in ons oude appartementje was hij een beetje gammel, maar de verhuizing heeft hij helaas niet geheel overleefd. De onderkant was afgebroken zodat we een nieuwe lamp zochten. Dit keer wilde iets iets wat bij onze inrichting paste. En dat is zeer zeker gelukt!

Ik koos voor de staande lamp van het merk Hubsch Interior. Het heeft een chique uitstraling en is een heel stuk kleiner dan de grote staande lamp die we hadden. Even wennen, maar ik vind hem juist erg fijn. Hij is niet zo fel als de vorige lamp, waardoor er ‘s avonds wat meer sfeer in de huiskamer is. Win-win dus! De lamp is van hout en heeft een grijze/blauwe streep als motief aan de bovenkant. Het heeft een Scandinavische look, wat echt wel past in ons interieur. Wederom, zoals op de foto’s te zien goed gekeurd. Dit keer door Yara ๐Ÿ˜‰

Informatie: Staande Lamp – Naturel/Hout
Afmetingen: Doorsnede: 40 cm – Hoogte: 72 cm

 photo IMG_20170407_210228_601_zpsot6f8nuy.jpg

Al met al ben ik dus erg blij met deze 2 mooie nieuwe items voor in onze woonkamer. Het geeft net een beetje meer sfeer en past precies bij onze stijl die we hebben gekozen. Het was bij levering stevig verpakt en ik hoefde niet lang op het pakket te wachten.

Zoeken jullie nog iets voor in je woonkamer? Sweet Living Shop is heel divers en heeft de meest uiteenlopende merken in hun shop. Ik zal dus zeker een kijkje nemen daar!

3

Misschien ook leuk om te lezen...

20 Comments

 1. Wat een leuke items!
  Ik vind vooral het tijdschriftenrek heel mooi, ik vind Riverdale sowieso heel mooie spullen hebben!

 2. Prachtige spulletjes heb je gekozen! Dat rek is mijn favoriete van de twee. Volgens mij wordt het hartstikke gezellig bij jullie thuis ๐Ÿ™‚

 3. Jullie zijn er echt iets mooi van aan het maken.
  Ik heb laatst ook wat herschikt in de woonkamer, geeft toch weer een ander gevoel.

 4. Die lamp is prachtig zeg! Heel sfeervol! En gaaf tijdschriftenrek ook! Dat van maten verkeerd inschatten herken ik helemaal. Dat doe ik ook altijd met online bestellen ๐Ÿ˜‰

 5. Haha, ik wist niet wat het was door enkel naar de bovenstaande foto te kijken. Leuk wel ๐Ÿ˜‰ Ik heb er echt even over zitten denken ๐Ÿ˜‰ En wauw, die lamp. Helemaal fan! Echt mooi!

 6. Het lampje heeft een leuke stijl, ik houd ook wel van zo’n look! Het tijdschriftenrek is wat minder mijn stijl, maar super fijn dat jullie er zo blij mee zijn en dat het goed staat! Mooie toevoeging aan het interieur dan ๐Ÿ™‚

 7. Tijdschriften rek doen we niet aan. Maar die lamp vind ik wel helemaal geweldig! Leuk dat je dit mocht uitzoeken? fijne dag vandaag

 8. Tijdschriften rek, dat is lang geleden dat ik dat ergens gezien heb, ziet er heel mooi uit in elk geval. Maar, nee ik heb weinig nodig, het raakt hier al te vol, hahaha

  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *