Gastblog: Ik als Magnifieke Meid op rebelles.nl

Ik kwam een tijdje terug op de blog terecht van Thamar. Weer her-gevonden, aangezien ik haar jaren geleden al volgde. Daar kwam ik haar magnifieke meisjes interviews tegen, en vroeg haar in een email of ik deze vragen over mocht nemen op mijn blog. Aangezien hier copyright van haar opzat mocht dit niet, maar de vragen inspireerde mij zo dat ik de stoute schoenen aantrok. Ik vroeg haar of ik misschien in aanmerking kwam voor dit toffe interview met vernieuwende vragen. En… Dat mocht!

Op Rebelles.nl interviewt Thamar verschillende magnifieke meisjes. Er staan zeker heel wat meiden op, ook uit de blogwereld waarvan ik denk ‘Woow’. Echte voorbeelden. Zo zie ik mezelf niet, hoewel ik zeker wel een bijdrage lever aan deze mooie, fijne (blog)wereld.

Ik vind het dan ook super tof dat ik als Magnifieke meid op haar site mag pronken met mijn invulling van het interview. Klik hier om mijn interview te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *