Life as Sas April + New in

Elke laatste Zondag van de desbetreffende maand online: Life as Sas. Elke maand wil ik graag een foto overzichtje delen. Eerst kwam Life as Sas soms wekelijks online, maar het leek me fijn dit toch maandelijks gaan doen! Dit is nét even uitgebreider en ik ben wel toe aan iets nieuws.

Life as Sas wordt dus nieuw leven ingeblazen! Het wordt Life as Sas met daarachter de maand waarvan ik een samenvatting maak. Dit is met foto’s via Instagram, leuke quotes, teksten en aan het einde een youtube liedje of filmpje van de maand. Eentje die ik deze maand veel heb gekeken of geluisterd. Kijk dus mee naar de afgelopen maand. Ik schreef al een artikel over de leuke dingen van April en ga hier nu wat uitgebreider op in.

April was de maand van…Meetingen/uitjes

De maand begon met een fijne bagel-date met bestie Wendy. Super gezellig haar na een lange tijd weer te zien/spreken. We hebben fijn gewinkeld, lekker bijgekletst en super fijn gegeten.

Tevens ging ik met een aantal vriendinnen (en aanhang) naar Madame Toussaint toe in Amsterdam. Gelachen, bijgekletst, leuke foto’s gemaakt, rondje Primark gedaan en toen weer met de trein richting huis. Was een super fijne dag!

Daarnaast had ik voor mijn werk (met enig uitstel door persoonlijke omstandigheden) de housewarming! Ze hebben zoveel gehoord over ons nieuwe huis en het jaar van de verkoop met ons meegeleefd, dat het me wel leuk leek collega’s ons stulpje te laten zien.

Eindelijk was het moment daar: de nieuwe meeting met Simone. Dit keer kwam ze richting ons om onze woning te bekijken. Super leuk en lief dat ze zo’n eind wilde reizen om ons te bezoeken. Het was super gezellig en we hebben erg fijn gewinkeld. Ik hoop dit jaar ook richting haar huis te kunnen gaan (benieuwd!) Zo blij met een (blog)vriendin als jij!

Aanpassingen in huize H.

De plannen die we hadden zijn al deels in uitvoering gebracht. Zo staat de nieuwe boekenkast (hieronder een link van het artikel) en hebben we nieuwe leuningen bij de 2 trappen. Alles was wit geschilderd: zowel de trap zelf, de leuning, het ijzeren bevestigingsmateriaal als het hout waarop de leuning was geschroefd. Tijd voor wat anders dus! We hebben nu houten trapleuningen met ijzeren bevestiging. Ben er zo blij mee, gelijk een hele andere look in huis.

Daarnaast is rondom de tuin verbouwing van alles in werking gezet en is het verf er voor de gang/slaapkamer en wat andere muren in huis. Een muurtje is al geverfd en we zijn nog druk bezig met de rest van het huis. Zo benieuwd hoe het uiteindelijk eruit gaat zien. Het wordt steeds meer ons eigen stulpje. De gang kast op de eerste verdieping is ook voorzien van planken, waardoor het fijner in te delen is. Super blij met deze extra opbergruimte.

Boekenkast (liefde oh my god)

Zó blij. Mijn boekenkast is af en geheel ingeruimd! Ze staan er prachtig bij en ik heb nog wel wat ruimte voor nieuwe boeken. Hij is mooier geworden dan ik in mijn hoofd had. Een super bedankje voor M, die hem geheel voor me in elkaar heeft gezet. Lees hier het gehele artikel met uiteraard de before & after foto’s.

Ed Sheeran – Divide

Ik hou van Ed. Ik hou echt zo van zijn muziek, genieten! De nieuwe cd van hem staat dan ook op repeat en ik blér alles fijn mee.

Lente weer!

Jeuj de lente is er weer! Ondanks de vele regen waren er ook zeker wel hele zonnige dagen bij. Fijne dagen. Het is te zien aan de mooie volle bloesembomen en de schattige moeder eenden met jongen. Zonder jas naar buiten en heerlijk slippers aan kunnen doen.

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Etrias

Zo werd ik erg blij van mijn nieuwe slippers. Ik zocht al een tijdje fijnere slippers, aangezien ik altijd last tussen mijn tenen ervan krijg. Deze slippers hebben een gevlochten band en zijn van kruk. Echt een verademing voor mijn voeten. Tevens vind ik de gevlochten band er zo tof uitzien. Ik ben een blij-ei. Mocht je de slippers willen aanschaffen: Slipper Sinner Sun Island Cork Black Women, is de naam.

Zoek je dus nog leuke zomer items? neem dan zeker even een kijkje op Etrias. Ze hebben daar tevens een groot aanbod aan spullen, dus als je iets anders zoekt is dit zeker een aanrader.

Nog meer NEW IN

… Daarnaast ontving ik van Etrias nog meer toffe producten. Een nieuwe pedaalemmer met soft close in de variant van 6 liter kwam heel goed van pas in onze nieuwe badkamer. Er stond een klein, plastic prullenbakje die gauw vol zat. Nu heb ik een stevige pedaalemmer van het merk EKO die super fijn in gebruik is.

Wat ik al lang wilde hebben was iets voor de kattenbak zakjes van de poezen. Wij hebben aan het einde van de straat een ondergrondse container gekregen, wat maakt dat ik elke ochtend met een zakje in mijn handen heen en weer moet lopen. Heel vervelend vandaar de oplossing om een Litter Locker 2 Kattenafvalbak hiervoor te gebruiken. Voorkomt nare luchtjes en is super hygiënisch, staat erbij. Ik ben erg benieuwd. Al tijden zag ik hem op verschillende sites staan, en was dus super blij dat ik deze kon gaan uittesten.

Daarnaast kreeg ik nog een na vul cassette voor deze Litter Locker. Super blij met deze producten en hij staat nog eens stijlvol in onze ‘kattenkamer’ ook. Heel erg bedankt voor de super fijne producten! Er komt nog een uitgebreidere review over de Litter Locker zodra ik deze meerdere weken heb getest.

Paasontbijt/ uit eten

Een nieuwe woning. Een nieuwe eetkamertafel/stoelen. Dat schreeuwde om een nieuwe traditie en wel een paasontbijt. In ons appartement hadden we hier gewoonweg geen plek voor: nu wel! Ik dekte de tafel netjes met een konijnen/paaskleed en we hebben heerlijk genoten van de lekkere broodjes, thee, verse sinaasappelsap en de croissantjes. Daarnaast zijn we de dag voor Pasen heerlijk samen uit eten geweest in het dorp naast onze deur. Het was een gezellig en knus restaurant.

Feedly

Blij! Op Twitter kwam Feedly weer voorbij, een programma om blogs mee te volgen. Jaren geleden had ik hem al maar vond hem niet meer zo fijn. Maar nu, wauw. Wat een super fijn programma, mooie layout en makkelijk in gebruik. Weg met Bloglovin’ – hoewel ik hier wel te volgen blijf lees ik nu fijn nieuwe artikelen via Feedly.

Guardians of the Galaxy Volume 2

Wij gingen naar Guardians of the Galaxy Volume 2, samen met wat vrienden. Een erg leuke film en het was gezellig even weg te zijn. Helaas hebben we hem niet in IMAX gezien, aangezien dit kapot ging tijdens de film (wel kregen we hierdoor een voucher voor de volgende film voor hapje/drankje). Maar desalniettemin was het een erg leuke film met heel wat leuke humor die me wel aanspreekt.

Hoe was jullie April?

17 reacties op “Life as Sas April + New in

 1. Wat een toffe maand!! Leuk om het zo te doen!! Ik volg je nu op feedly! 🙂 Het is dus wat fijner dan bloglovin…

 2. Een top maandje dus! Fijn dat je huis steeds meer als thuis gaat aanvoelen! Feedly ken ik eigenlijk niet, ik volg het nog op de ouderwetse methode, namelijk via mijn favorietenlijst op de pc.

 3. Klinkt als een fijne maand! Zo’n pedaalemmer is reuze handig. Wij hadden ook een apart tonnetje op het balkon staan voor het kattengrind, want je loop inderdaad echt niet telkens naar buiten/beneden. Ik ga dat Feedly eens bekijken, de vele reclame en voorstellen van Bloglovin beginnen redelijk irritant te worden, misschien is dit ook wat voor mij.

 4. Best een goede maand hier. Met leuke blog uitjes en ontmoetingen. Laat mei nu maar gauw beginnen, en hopelijk ook het mooie weer.

 5. Zo te lezen heb ik alles aardig mee gekregen in de afgelopen maand, behalve de kattending, ik ben benieuwd!

  Ennuh bloglovin, daar was ik al lang geleden zo klaar mee, hahahahaha heb het nog staan inderdaad voor hen die het zo willen volgen maar de meeste volgers volgen toch per mail 😉 En zo ook ikzelf.

  Dit was weer een maand met een gouden randje op naar de maand mei!

  X

 6. Dat klinkt als een fijne maand met veel mooie momenten. Leuk dat je een paar leuke afspraken en een housewarming op de planning had staan. Wat is die foto met de slippers trouwens mooi! Helemaal lente-achtig met die madeliefjes!

 7. Het was super leuk om in jullie huisje te kijken! Het is echt al heel mooi! Hopelijk zie ik je snel bij ons in Brabant 😛

 8. Wat een heerlijk maand! Fijn dat je huis steeds meer af is. Heerlijk gevoel lijkt me dat. Hmm ik ben wel erg benieuwd naar die litterlocker en ook naar de film guardians deel 2, deel 1 vond ik echt zo leuk! Fijne zondag!

 9. Wat een leuke maand heb je gehad en mooi dat jullie huis steeds meer van jullie wordt. April was voor mij een redelijk goede maand. Vooral met de zon en de hoger wordende temperaturen ben ik erg blij! Feedly gebruik ik al jaren, maar alleen nog voor nieuws. Bloglovin gebruik ik tegenwoordig om blogs te volgen. Ik vind beide erg fijn werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *