Review: De veelzijdige Healthbox

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Healthbox.nl

‘Welkom bij Healthbox, wij zijn op een missie! Je bent slechts een paar stappen verwijderd van gezond en lekker leven.’ Een inspirerende tekst die mij zeker nieuwsgierig maakte, vooral als het een gezonde lifestyle ondersteunt.

Ik ben al een tijdje bezig met bewuster letten op mijn voeding. Nee, ik ben niet aan het lijnen maar maak we bewuster keuzes. Dit maakt dat ik wat lekkerder in mijn vel zit & mij een goed gevoel geeft. Daar doe ik het voor. Nu kwam ik de healthbox tegen, een box met allerlei producten samengesteld door Health Experts zoals o.a. Fajah Lourens, Ralph Moorman en Vivian Reijs. Hoewel je ook eens in de 2 maanden een box kunt krijgen (6 in een jaar) koos ik voor een eenmalige bestelling van het pakket. Het voelde echt als een cadeautje. Mijne is samengesteld door Ralph Moorman (dank voor de oplettendheid Jenn!) en heeft allerlei fijne producten. Kijken jullie mee?

Note: Aangezien ik PDS (prikkelbaar darm syndroom heb) heb ik niet alle producten kunnen testen.

Even wat product informatie

Deze eenmalig box kost €34,95 terwijl de producten bij elkaar opgeteld uitkomen op een bedrag van €155,22! Zeker een stuk voordeliger om zo’n box aan te schaffen dus. Vooral omdat je in aanraking komt met nieuwe producten. Er zaten in totaal 14 verschillende producten in dit pakket, die hieronder apart te bewonderen zijn.


Seamore zeewierpasta (t.w.v. €4,95)
Selnature keltisch zeezout (t.w.v. € 1,75)
King Soba Boekweit noedels met zoete aardappel (t.w.v. € 2,99)


Lovechock Pure chocolade 93% (t.w.v. €4)
Royal Green extra Virgin Kokosolie 325 ML (t.w.v. €8,95)
Natural temptation Dreams come true thee (t.w.v. € 3,49)


Bee Honest Bad & Douche (t.w.v. € 5,95)
Piroche Cosmétiques Rosalpina Cleansing cream (t.w.v. €7.00)
Annecy Cosmetics Fruitstick (t.w.v. €5,90)


Squalan pure facial oil (t.w.v. €15)
Ivories Natuurlijke tand-polijst & mond ontgifting (t.w.v. €34,99)


Boek Hormoon balans voor vrouwen (t.w..v. € 19,50)
Orthica D-25 (t.w.v. €16,25)
Orthica Multi4all (t.w.v. €24,50)

Ik werd erg blij van de fijne producten die in deze box zaten. Vooral de thee, chocolade en het boek waren bij mij favoriet. Het boek moet ik zeker nog eens goed doorlezen, maar alleen al het doorbladeren werd ik erg blij van. De 2 potjes met multi vitamine en D-25 vind ik ook zeker een fijne toevoeging. Ik zocht nog goede pillen om toe te voegen aan mijn voedingspatroon. Alleen al met deze 2 potjes samen haal je het bedrag van de complete doos er al uit (bij elkaar €40,75). En daarmee heeft de box (€34,95) zichzelf wel terugverdiend. Hier zit de verzendkosten al bij.

In de box een aanrader?

Ik vind zeker van wel! Er zitten hele diverse producten in en zeker heel wat nieuwe voor mij. De vitamine zitten standaard bij elk pakket en je krijgt daarnaast nog een aantal producten om uit te proberen. Ik zeg win-win. Het fijne aan deze box is dat je hem ook op ieder gewenst moment kan opzeggen en er dus niet voor een jaar aan vast zit mocht je die optie kiezen.

Heb jij wel eens een (health)box besteld?

13 reacties op “Review: De veelzijdige Healthbox

  1. Ik heb nog nooit zoiets besteld. Maar ik ben daar denk ik ook niet het type voor. Ik hou teveel van eten vrees ik 😛

  2. Het is zeker een aanrader zo te lezen 🙂 . Ik kende deze box echt niet. Alleen de prijs vind ik best hoog. Want je weet niet wat erin zit toch?

    1. Je kan zien van te voren wat erin zit als je een eenmalige box besteld, op het moment dat de box uit is. Als je een abbo neemt weet je inderdaad niet van te voren wat erin zit. Echter, zoals ik al aangeef in het artikel zijn de producten los een stuk duurder en kwam ik nu met fijne producten in aanmerking die ik anders niet zou hebben gekocht 🙂

  3. Kende nog niet deze box!!! Maar wat een fijne producten zitten er in!! Ben er wel nieuwsgierig naar geworden!

  4. Leuk om op deze manier nieuwe producten en merken te ontdekken! Bij het lezen van de titel dacht ik gelijk aan een maaltijd box, maar was verrast om er douchegel in te zien. Erg leuk.

  5. Fijne box! Ik heb die van Vivian Reijs, de vorige editie gehad, die was ook erg fijn. Kleine noot, volgens mij is dit de box van Ralph Moorman (die heeft ook het boek geschreven), die van Juglen Zwaan is de volgende.

  6. Wat een fijn pakketje met mooie producten! Die kokosolie gebruiken wij toevallig ook altijd. En wat is dat doosje van de thee leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *