Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Ik deed mee met #echtepostiscool 4.0

 photo IMG_20170317_184044_930_zpsw2c9yrek.jpg

#Echtepostiscool, wat is dat nou eigenlijk?

2 lieve bloggers organiseerde deze 4de editie van #echtepostiscool: Northflix en Inge, die ik beide al jaren met veel plezier volg. De bedoeling is dat je je inschrijft en na een tijdje een emailtje krijgt met daarin jouw lootje. Je krijgt daarbij een lijstje wat diegene wel of juist niet wilt en kan dan voor €7,50 (exclusief portokosten) gaan shoppen voor diegene. Het leuke is, is dat het een totale verrassing is voor degene waar je voor shopt maar ook voor jou wie je heeft getrokken. Een erg leuk concept! Ook kom je veel te weten via iemands blog of social media kanaal m.b.t. het shoppen.

Dit keer was editie 4 aan de beurt, aan alle edities behalve de 3de editie (door het verhuizingsproces) heb ik meegedaan. Telkens met heel erg veel plezier. Toen ik de 3de editie niet mee deed kreeg ik toch een lief pakketje van Lieke. Deze editie was het uitpakmoment gisteren, op 18 maart.

Ik vind het nog steeds zo’n tof concept. ECHTE post ontvangen is namelijk veel leuker dan de digitale wereld anno 2017. Alles gaat via social media of Whatsapp tegenwoordig. Pakketjes en kaartjes worden nog zo weinig verstuurd, terwijl dit het leukste is om te doen. Eens in de zoveel tijd stuur ik lieve vriendinnen/familie wel eens kaartjes. En ik ben ook nog van de ‘oude stempel’ wat verjaardagen betreft: ik stuur gewoon nog een kaartje via de post. Véél leuker.

Ik kreeg……

En toen was daar mijn pakketje. Ik ben super ongeduldig geweest, maar achteraf goed dat het pakket 1 dag van te voren pas werd bezorgd. Zo kon ik lekker snel nadat het pakket binnen was het uitpakken. Ik had werkelijk waar geen idee wie mijn lootje had getrokken, bewust heb ik ook niet bij social media gekeken: aangezien je soms wel eens verzonden pakketten voorbij ziet komen. Ik werd al blij van de ingepakte cadeaus en de lekkere chocolade eieren..

Toen was het uitpakken daar. Na het lezen van het kaartje wist ik meteen wie mij had getrokken. Lieve Michelle van Miesemuis! Een lieve meid waar ik veel mee spreek ook via Twitter. Haar gedeelde liefde voor eekhoorntjes en doldwaze tweets maken dat ik erg blij was dat zij mijn lootje had getrokken. Toen er op het pakket Sassie met een hartje stond, had ik al het idee dat het van iemand was die mij ‘kende’. Wat ik heb gekregen? Kijk maar mee.

Een hoop chocolade eieren (altijd goed), 2 hele toffe boekenleggers, een tas met ‘Reading is for Awesome people’, erop, 2 pakjes met losse thee, stickers en nog wat lekkers voor Yara & Ayla (die heel lief niet zijn vergeten). En daarnaast nog een lief mini kaartje met een eekhoorntje erop. Echt super leuke items heb ik gekregen. Heel erg bedankt Mies!

Extra: Studio216

Tevens kreeg ik nog een extra enveloppe in de brievenbus van Studio216 Ze maken echt de mooiste posters/kaarten van steden. Lees ook erover bij Northflix: #echtepostiscool sponsor: Webshop Studio216. Ik was dan ook heel benieuwd wat erin zou zitten. Mijn woonplaats? Deze had ik niet hier kunnen delen door het bewust bloggen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Toen ik de kaart eenmaal open maakte kwam er een glimlach van oor tot oor op mijn gezicht. Een super mooie kaart van Londen! Wauw. Ik ben er echt super blij mee en deze ga ik zeker inlijsten. Daarnaast krijgt het een mooie plek ergens in onze nieuwe woning.

Nog een bedankje voor…

Een bedankje voor Northflix en Inge voor het organiseren van deze 4de editie. Ik heb super genoten van de voorpret maar ook zeker van de foto’s en tweets over het uitpakmoment op 18 maart. Ik heb ze beide (stiekem) nog een kleine kaart gestuurd met een bedankje voor het organiseren.

Studio216 voor de super toffe plaat van London. Jullie waren een hele toffe sponsor van #echtepostiscool en ik ga zeker in de toekomst nog eens wat bij jullie bestellen!

Michelle van Miesemuis voor de super leuke cadeaus! Ik ben er erg blij mee en ga zeker van de thee genieten als ik aan het lezen ben met mijn nieuwe boekenlegger.

Astrid van Sentinelli voor het delen van de leuke foto’s op Instagram. Zij was namelijk mijn epic-maatje. Super leuk aangezien ik haar al jaren volg en ze net moeder is geworden. De foto’s van mijn pakket zijn te zien op haar Instagram. EDIT: Tevens maakte ze een super lieve blogpost over haar pakket hier te lezen en zien.

Nieuwsgierig geworden naar de uitpakmomenten van 4.0? Op social media kan je de hashtag volgen:
Twitter: #echtepostiscool
Instagram: #echtepostiscool

Volgende keer (weer) meedoen? Hou de blogs van Northflix en Inge in de gaten, er zal ongetwijfeld een 5de editie ooit aankomen!

Deed jij deze keer mee met #echtepostiscool? Voor wie mocht jij shoppen en wie had jou getrokken?

2
(online) geshopt, Blog
Previous Story
Next Story

28 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  02/04/2017 at 11:42

  Wat een leuk pakket heb je gekregen! Echt heel lief. Ik vind die kaart van Londen ook super!

 • Reply
  sammie
  26/03/2017 at 17:49

  Wat een leuk pakket heb je gekregen, ook zo tof ingepakt! Je extra cadeau met de kaart van Londen vind ook super leuk! Zijn de eitjes inmiddels op? πŸ˜‰

 • Reply
  Anneleen
  21/03/2017 at 15:55

  Wat een super leuke spulletjes! πŸ™‚ Allemaal zo schattig ingepakt, heel erg leuk!!

 • Reply
  Madeleine
  21/03/2017 at 12:23

  Wauw wat heb ej leuke dingen gehad πŸ˜€ Ik vind het super leuk ingepakt πŸ™‚

 • Reply
  Marga
  21/03/2017 at 07:02

  Wat een leuk idee en ook een heel leuk pakje dat je hebt ontvangen! Ik ben ook zo ouderwets dat ik nog kaartjes verstuur. Dat is zΓ³ leuk. Vaak doe ik dat via Hallmark.nl, maar soms ook nog een handgeschreven kaartje.

 • Reply
  Ricardo
  19/03/2017 at 23:53

  Wat heeft Michelle leuke dingen voor je gekocht zeg! Ik mocht dus voor haar shoplen wat ook erg leuk was.

  Astrid volg ik zelf ook al lang, lijkt me ook echt leuk om voor haar te mogen shoppen! Ze is altijd zo duidelijk over haar hobby’s dat het niet zo moeilijk moet zijn haha!

 • Reply
  Cynthia
  19/03/2017 at 21:37

  Leuk ideetje wel. Ik Zie het overal voorbij komen. Maar zelf deed ik er niet aan mee πŸ˜‰

 • Reply
  Els
  19/03/2017 at 20:27

  Wat een leuke spulletjes heb je gehad en die poster is echt kei leuk!

 • Reply
  Nele | Pizzapartyfridaynight
  19/03/2017 at 18:11

  Amaai, superleuk! Ik heb een tijdje geswapt, dat is een beetje hetzelfde πŸ™‚ maar helaas heb ik besloten om er even mee op te houden omdat ik andere (financiΓ«le) prioriteiten heb πŸ™‚ Maar echt een heel fijn initiatief! Misschien doe ik ooit toch wel een keertje mee πŸ™‚ x

 • Reply
  Tamara TS
  19/03/2017 at 17:20

  Tof pakketje! Vooral de tote bag is heel erg leuk! En ook weer iets voor de dieren, dat is altijd zo lief!

 • Reply
  Michelle
  19/03/2017 at 17:05

  Leuk dat je meedeed! Mooie dingen heb je mogen ontvangen. En de manier van inpakken was ook erg leuk, simpel maar toch erg origineel door de persoonlijke teksten.

 • Reply
  Dalinka
  19/03/2017 at 17:02

  Leuk om te zien wat je gekregen hebt! Wat mij betreft was het opnieuw weer erg geslaagd en een 5e editie zal er vast wel komen. Mooi ook die kaart van Londen!

 • Reply
  Benthe
  19/03/2017 at 16:42

  Wat een geweldige pakketjes! Die mok is ook heel gaaf ?

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  19/03/2017 at 15:41

  Super leuk! Ik heb zelf niet meegedaan. Ik ben niet zo creatief met dit soort dingen.

 • Reply
  joor
  19/03/2017 at 15:13

  Wauw wat een super leuke pakketje heb je gehad!! Leuk die kaart van londen!! Helaas was ik dit keer weer te laat om me op te geven πŸ™ hopelijk kan ik volgende keer wel weer mee doen! Het is echt een super leuke actie πŸ™‚

 • Reply
  Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl
  19/03/2017 at 14:57

  Wat een leuk pakketje! Grappig, ik heb dus eenzelfde soort tasje gegeven, haha. Ze zijn ook echt tΓ© leuk. Maar eigenlijk is alles in je pakketje leuk! Ook de kaart van Londen vind ik erg mooi. Ik krijg ook steeds meer zin om daar iets te bestellen!

 • Reply
  Nicky
  19/03/2017 at 14:40

  Wat ontzettend leuk! Heb zelf nog nooit hieraan mee gedaan maar is wel heel leuk bedacht. Leuk dat jouw ontvangen spulletjes bij jou passen.

 • Reply
  Saar
  19/03/2017 at 13:48

  Ik heb al een paar keer gedacht, volgende keer doe ik gewoon mee, maar om de een of andere reden mis ik het altijd… Mooi pakket heb je alvast gekregen zeg!!!

 • Reply
  Sarina
  19/03/2017 at 13:47

  Oh thee is zooooo lekker he! Erg lief dat er aan je poezen is gedacht. Hopelijk komt er snel een 5e editie, tot dan ga ik genieten van al het moois met deze editie.

 • Reply
  Jenn
  19/03/2017 at 11:35

  Leuk pakket heb je gekregen! Ik heb geshopt voor Ramona van Kijk Mama, en mijn pakketje kreeg ik van Nina van Ninarunsthroughlife.nl πŸ™‚

 • Reply
  annouska
  19/03/2017 at 10:49

  Ik vind het initiatief zo tof en hoop echt dat ik volgende keer ook mee kan doen. Zeker als ik al die leuke pakketjes tegen zie komen, ook die van jou bijvoorbeeld. Super leuke dingen heb je gekregen!

 • Reply
  Mariska
  19/03/2017 at 10:16

  Dit was inderdaad ook weer een hele leuke editie en heb ook vaak op Instagram gekeken naar de foto’s van anderen. Leuke cadeautjes heb je gehad!

 • Reply
  Simone
  19/03/2017 at 10:00

  Wat een leuk pakketje heb je gehad Sas! Veel plezier met je gekregen spulletjes πŸ™‚

 • Reply
  Bente
  19/03/2017 at 09:42

  Wat een leuk pakketje heb je gekregen en verstuurd! Grappig dat jullie allebei hetzelfde idee hadden om al ‘tips’ op de cadeau verpakking te schrijven πŸ˜‰

 • Reply
  Morgaine
  19/03/2017 at 09:10

  Supergaaf jouw pakket, en naar wie mocht jij sturen? πŸ˜€

  X

  • Reply
   SAS
   19/03/2017 at 15:38

   Staat bij de bedankjes πŸ˜‰

 • Reply
  Marieke
  19/03/2017 at 07:53

  Leuk om te zien! Wat een tof concept is het hΓ¨? πŸ™‚

 • Reply
  Romy
  19/03/2017 at 07:17

  Oeh wat een tof pakketje, alleen al die cadeauverpakkingen! En wat heb je veel leuks ontvangen! Ik vind dit zo’n tof initiatief, vooral omdat je merkt dat mensen echt moeite hebben gedaan om iets toepasselijks voor een ander uit te kiezen.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png