Hier zou ik een gouden medaille voor moeten krijgen

March 17, 2017

Sinds ik niet meer thuis woon (lees al dik 9 jaar) kijk ik geen Olympische spelen meer. Normaliteit keken mijn ouders dit, en keek ik mee. Het is totaal niet mijn ding en is niet iets waar ik langere tijd naar kan kijken. Toch zijn er een aantal dingen waarvoor ik een gouden medaille voor zou móeten krijgen. Mitst het een Olympische sport gaat worden…

Het hebben van zoveel thee & mokken
Eigenlijk te zot voor woorden hoeveel thee & mokken ik wel niet bezit. Ik ga ze maar niet tellen, want ik denk dat ik ga schrikken. En de collectie is alleen maar aan het uitbreiden. Meerdere mokken van Londen, Blond Amsterdam, foto mokken en Riverdale. Mijn collectie is erg divers en sommige mokken hebben ook zeker een hele fijne herinnering<3

 photo IMG_20161204_134924_zpspiygnn7t.jpg
Foto heeft niets te maken met het artikel – geplaatst door error afbeeldingen

Slecht slapen
Sinds kinds af aan is dit al een probleem bij mij: slapen. Het inslapen is echt een drama, hoewel het wel al stukken beter is geworden door het traagschuim kussen wat ik kreeg voor een samenwerking. Ik heb in al die jaren al diversen dingen geprobeerd, maar nog niet dé ultieme tip gevonden om het makkelijker te maken. Wel in de afgelopen jaren is het wel een stuk verbeterd, naarmate ik ouder ben geworden. Ouder en moeër denk ik ;-)

Niet kunnen stilzitten
Nog zo’n probleem wat ik van kinds af aan heb: ik kan dus totaal niet stil zitten. Of liggen. Of wat dan ook. Ik wil altijd bezig zijn en beweeg altijd. Meestal met mijn benen, ook in bed tot ergernis soms van M. Laten we het erop houden dat ik een lekker bezig bijtje ben.

Zeggen dat ik ga lezen, maar dit dan niet doe
Oh zo vaak he: nu ga ik lezen. Maar dan ga ik allerlei andere dingen doen. En dat, terwijl lezen toch echt altijd zo fijn is. 1 of andere manier kan ik me er dan niet toe zetten. Terwijl als ik eenmaal ben begonnen kan ik een boek niet meer wegleggen.

Oh en het vergeten van mijn thee
HA. Als je 2 gouden medailles zou kunnen krijgen hiervoor CHECK! Want wat gebeurd dat vaak zeg. Soms zelfs als ik hem onder de waterkoker heb gezet… Staat hij daar nog met zijn goede gedrag. Of op werk, ben ik zo druk bezig dat ik mijn thee gewoon compleet vergeet.

Foto’s nemen van onze katten
Ik neem áltijd foto’s van onze katten. Soms zie ik ze een gezicht trekken en denken: ‘Moet dat nou weer?’ (geloof me, ze denken het echt) Ook als ze soms in een benarde positie zitten: éérst een foto dan helpen haha.

Waar zou jij een medaille voor moeten krijgen?

bron idee

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

20 comments

 • Nicky

  02/04/2017 at 11:28

  Ha! Grappig! Ik voor het koud laten worden van mijn koffie! En omdat ik een leuk kind afgeleverd heb. En oh ja! Omdat ik vriendje-lief verpleeg.

 • sammie

  26/03/2017 at 21:52

  Hihi, je mokken collectie is echt huge! Thee (of koffie) vergeten doe ik op mijn werk regelmatig, bij thee vind ik het dan minder erg, maar koffie is gewoon vies als het koud is geworden.

 • Saskia

  20/03/2017 at 20:11

  Ooooh dat van het lezen en de thee is zó herkenbaar! Vaak ook nog wel gecombineerd, oeps…

 • Nele | Pizzapartyfridaynight

  19/03/2017 at 18:27

  Haha, ocharme jouw katten :-D whaha!!

 • Joyce rdt

  18/03/2017 at 17:00

  Dat vergeten thee te drinken herken ik wel. Ik ben dan heel blij met mijn mok thee, om er na een uur achter te komen dat ie er nog onaangeroerd staat : zonde! Liefs.x

 • annouska

  18/03/2017 at 13:26

  Wat vind je vriend eigenlijk van al die mokken. Want het zijn er echt: VEEEEEEEl hahaha… Ik vergeet trouwens ook echt vaak mijn thee te drinken, niet normaal..

  1. SAS

   19/03/2017 at 15:26

   Haha hij vind het allemaal prima. Hij heeft een kast met figurines of bobble head poppetjes en ik heb mokken sparen als hobby haha. Er kan alleen erg weinig meer bij (ik laat maar geen foto zien van de gesloten deuren haha)

 • Cynthia

  18/03/2017 at 06:30

  Voor hard werken. Op het werk en thuis. Ik ben een harde zwoeger. Van mijn ouders geërfd.

 • Michelle

  17/03/2017 at 19:33

  Dat van dat lezen herken ik! Tot twee jaar geleden kon ik echt uuuuuren lezen, tegenwoordig is het bijna alleen even voor ik ga slapen (misschien gelijk een tip voor het inslapen? Van lezen word ik althans heel suf en val daarna heel makkelijk in slaap).

  1. SAS

   19/03/2017 at 15:25

   Lezen doe ik juist NIET voor het slapen gaan. Ik lees thrillers en lees dan zo tot de late uurtjes het boek uit omdat het zó spannend is. ;-)

   1. Michelle Weijers

    19/03/2017 at 16:50

    Hmm, nee dat werkt niet. En gewoon een heel saai boek? ?

    1. SAS

     21/03/2017 at 11:19

     Zonde om aan te schaffen ;-)

 • Els

  17/03/2017 at 19:04

  Herkenbaar…. pfff, ik ga lezen… heb laatst weer een boek uitgelezen en dan denk ik nu de flow vasthouden. Nu al twee weken niet meer gelezen :-( .

 • Marcella

  17/03/2017 at 16:39

  Mooi lijstje! Ik kan ook zeker een medaille winnen voor het zeggen dat ik ga lezen, en het vervolgens niet doen. Ik lees zoveel minder dan vroeger. Jammer!

 • Jenn

  17/03/2017 at 11:47

  Haha, ik vergeet ook regelmatig mijn thee… Leuk om te lezen. Ik heb zo geen idee waar ik mijn medaille zou verdienen :P

 • Darina

  17/03/2017 at 11:26

  Leuk artikel en wat een mooie mokken collectie!

 • Vlijtig Liesje

  17/03/2017 at 11:10

  Ehm… ik denk voor het feit dat ik het al vijftien jaar volhoud om te gaan hardlopen, terwijl ik de schurft heb aan sporten.

 • Rowan

  17/03/2017 at 10:39

  Wat een grappig artikel! En wow je collectie mokken is echt indrukwekkend. Stiekem ben ik ook wel nieuwsgierig naar de mokken achter de gesloten deurtjes! ;-) Ik verdien ook een medaille voor slecht slapen en mijn thee vergeten op te drinken! ;-)

 • Nancy

  17/03/2017 at 08:23

  Maar jou mokken collectie ziet er wel heel gaaf uit!

 • Morgaine

  17/03/2017 at 08:15

  Voor het alleen opvoeden van mijn kind.. hahahaha denk ik…

  X

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *