Life as Sas Maart

Elke laatste Zondag van de desbetreffende maand online: Life as Sas. Elke maand wil ik graag een foto overzichtje delen. Eerst kwam Life as Sas soms wekelijks online, maar het leek me fijn dit toch maandelijks gaan doen! Dit is nรฉt even uitgebreider en ik ben wel toe aan iets nieuws.

Life as Sas wordt dus nieuw leven ingeblazen! Het wordt Life as Sas met daarachter de maand waarvan ik een samenvatting maak. Dit is met foto’s via Instagram, leuke quotes, teksten en aan het einde een youtube liedje of filmpje van de maand. Eentje die ik deze maand veel heb gekeken of geluisterd. Kijk dus mee naar de afgelopen maand.

Maart was de maand van… photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg 1 maart: Mijn verjaardag
1 maart, my birthday! Dik feestje. Je kan hier mijn verjaardags-recap lezen. Super verwend en was een hele fijne dag!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Date night: Logan
Wij hadden sinds lange tijd weer een fijne date-night. We gingen gezellig samen naar de bios: Logan werd het. Hoewel ik niet van X-men en Wolverine hou was dit toch wel een erg toffe film.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Vrije dagen
Ook had ik begin maart wat vrije dagen (mezelf gegeven voor mijn verjaardag) Ik heb er super van genoten en de tijd was omgevlogen!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Nieuwe CD Ed Sheeran
Ik hou van de muziek van hem he. Wauw. Prachtige nieuwe cd met een divers aantal nummers die ik erg mooi vind. Hij staat hier 9 van de 10 keer op repeat. Favoriet: Shape of you, Perfect en Happier.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Nieuwe rubriek
Jaja ik kwam weer op een nieuwe idee voor een rubriek. Al diverse aanmeldingen (alleen nog maar 2 inzendingen terug gekregen) gehad, zo super leuk weer! Weer een inspirerende rubriek, dit keer niet over je droombaan specifiek maar over dromen in het algemeen. Wat is jou droom? Geef je hier op!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Media
Ik las Ragdoll, de debuut thriller van Daniel Cole. Lees hier mijn recensie. Nu begonnen eindelijk in Rode sneeuw en mijn oog zag dat in Augustus 2017 EINDELIJK de nieuwe Lรคckberg verschijnt. *doet een dansje*

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg #echtepostiscool 4.0
het was op 18 maart tijd voor #echtepostiscool editie 4 alweer! Ik was zo blij met het uitpakken en vond het tof dat mijn epic-maatje haar spullen ook tof vond. Lees hier mijn uitgebreide artikel over #echtepostiscool 4.0

[ even geen foto meer beschikbaar ivm error afbeeldingen ]

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Het fijne weertje
Ik heb genoten van het buiten wandelen in het zonnetje, werken in het zonnetje met de kids lekker buiten en het feit dat ik mijn zomerjas weer aankon. Jammer genoeg van korte duur maar ik ben door het fijne weertje weer even opgeladen! Heerlijk, ik kijk erg uit naar de lente.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Vriendinnetje verrassen
Samen met 3 vriendinnen verraste ik ook lief vriendinnetje Laura. Zei gaat binnenkort op een trip van 3 maanden door allerlei landen. Ik ga haar lang niet zien (en spreken), dus als verrassing maakte we een mand met allerlei reis-attribute erin. Ze was erg verrast, vooral omdat ik alleen met haar had afgesproken en ineens stonden we daar met z’n 4e! We hebben gezellig bijgekletst en theetjes gedronken. Alvast heel erg veel plezier en geniet van je mooie reis!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Plannen in & om het huis
Het wordt steeds concreter wat we eerst gaan doen en wat we precies nog willen. We zijn goed het budget en de tijd aan het invullen om zo een soort planning te maken. De eerste stappen worden de tuin aanpakken (lees: nieuwe tegels en een nieuwe schutting), de voortuin doen met een hekje eromheen (lees: alleen een nieuw hekje rondom) en verven. We willen in de slaapkamer en de gang een soort bruine kleur doen om de kleuren wat warmer te maken. Onze woning is natuurlijk zo nutraal mogelijk gestyled voor de verkoop. Nu hebben we steeds meer concretere ideeรซn hoe we het willen gaan aanpakken. Uiteraard hou ik dit alles weer bij @ mijn blog.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Eerste skate-rit 2017
EINDELIJK is het dan zover. Mijn eerste rit van 2017 in ons nieuwe dorp is een feit. Wat een prachtige natuur hebben we hier en wat heb ik genoten. Ik maakte een rit van bijna 5 km. Genieten van de vriendelijkheid van de mensen hier in het dorp, alle vogels, schapen en paarden die in de weilanden staan. Het was echt een hele fijne rit. Zodra het weer het toelaat wil ik elk weekend een mooie rit gaan maken. Kijk er nu al naar uit.

LIEDJE VAN DE MAAND:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Alle foto’s in dit artikel komen van Instagram. Voor meer foto’s kan je een kijkje nemen op mijn account.

Bron hernieuwd idee

19 reacties op “Life as Sas Maart

 1. Oeh! Die poster van Londen vind ik zo gaaf! Misschien moet ik er eentje van Amsterdam kopen… Voor de verjaardag van Vriendje. Sttttttt!

 2. Oeee ik zie bij jou funko pop, ik ben sinds vorige week ook helemaal verslaafd haha, mijn eerste gister binnen gekregen, mad hatter van alice in wonderland ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 3. Wat fijn dat je ben gaan skaten! Leuke plannen voor jullie huis ook. Volgend weekend gaat de vloer uit onze woonkamer en een paar dagen later komt de nieuwe vloer รฉn bank. Zin in!

 4. Leuke vorm deze nieuwe invulling van Life as Sas. Ik ben trouwens erg nieuwsgierig naar Logan. Maandag zijn we naar Beauty and the Beast gaan kijken maar ik hoop binnenkort ook Logan een keer te kunnen zien.

 5. Lekker maandje! Altijd een goed begin, met je eigen verjaardag, en natuurlijk de verjaardag van je mister de dag ervoor ๐Ÿ˜‰

  Ligt het aan mij of heb je weer aan je layout gesleuteld? Mooi!

 6. Wat een fijn maandoverzicht! #EPIC was inderdaad weer erg geslaagd. Leuk dat je ook weer meedeed. Oja, die CD van Ed Sheeran is gewoon liefde.

 7. Leuk maandoverzicht! Ik sla even je nieuwe rubriek met gastbloggers over. Ik heb het momenteel niet zo met dromen (heeft te maken met wat momenteel allemaal gaande is in mijn leven) en zou er alleen maar een deprimerend verhaal van maken. Is ook niet de bedoeling volgens mij. En, ik ben ook bezig met iets nieuws, dus geen idee of het mij wel zou lukken om het op tijd af te krijgen ๐Ÿ˜‰ Hou alvast mijn blog in de gaten!

 8. Wat een fijne maand! Ik wil Logan binnenkort ook gaan zien, de film lijkt mij echt heel erg gaaf! Wat leuk trouwens dat jullie een verrassingsdate hadden geregeld voor een vriendin!

 9. Jouw maart maand is dus omgevlogen, nog een paar dagen, hier in het midden, of heel gewoontjes eigenlijk. Er steekt niet echt iets uit zover, maar wat niet is, kan nog komen, anders gaan we voor de maand April, nieuwe ronden, nieuwe kansen ๐Ÿ˜€

  X

 10. Wat heerlijk dat je weer hebt kunnen skaten! En zo leuk, zo’n verrassing voor een reizende vriendin! Het klinkt als een fijne maand! Oh ja, en ik vind je Blond Amsterdam mok zo leuk ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *