Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!15 random questions on Monday

Ik kwam bij thrillerlezers deze leuke ingevulde vragenlijst tegen. Eentje die ik nog niet op een blog eerder zag verschijnen. Ook vind ik de vragen nét even anders dan anders, iets wat me wel aansprak. Het leek me leuk, om zo op de maandag morgen eens een fijn artikeltje te plaatsen met a few questions to awnser. Fijne nieuwe week iedereen!

 photo IMG_20170103_130209_959_zpsaxw6q4sl.jpg

1. Wat is het leukste wat je gisteren hebt gedaan?
Gisteren maakte ik de eerste taart in onze nieuwe woning. Een aardbeien kwarktaart. Uiteraard ging er weer eens wat mis: toen ik de bodem erin had, liet de taartvorm los waardoor de helft op de grond lag. Heel fijn (en ik ben er dan eigenlijk al een soort van klaar mee haha) Gelukkig viel de schade mee en kon ik hem in een nieuw taartblik manoeuvreren. We hebben dit weekend dus zeker genoten van de eerste stukjes kwarktaart. Daarnaast maakte ik heel wat fijne artikelen m.b.t. samenwerkingen voor mijn blog & kreeg ik heel wat leuke pakketjes binnen.

2. Wat wilde je als klein kind worden?
Ik wilde graag in een dierentuin werken met otters. Of met kinderen. Dit laatste is zeker gelukt en ben nog steeds erg blij met mijn droombaan. In dierentuinen kan ik me nog steeds zo erg vermaken en kijk altijd mijn ogen uit.

3. Welk klusje heb je een hekel aan?
De klusjes waar ik een hekel aan heb doe ik gewoon niet. Dit zijn strijken, koken en stofzuigen. De laatste 2 laat ik aan manlief over en de eerste is gelukkig bij onze kleding niet nodig. Heel fijn opgelost dus 😉

4. Als je getuige zou kunnen zijn van elke gebeurtenis in het verleden, heden of toekomst, welke zou het dan zijn?
Ik zou nogmaals mijn trouwdag graag willen meemaken, omdat dit zo’n magische dag is waarbij ik met een glimlach terug kijk. De toekomst is beter als je het niet weet en het een verrassing blijft.

 photo 300_zps73000f15.jpg

5. Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?
Oei een lastige. Ik denk wat klussen in huis bekostigen en een mooie reis maken. Ik ben meer van het sparen, dus ik denk dat het grootste gedeelte op de bank komt te staan.

6. Als je ervoor kon kiezen om voor altijd één bepaalde leeftijd te hebben, welke zou dat dan zijn?(natuurlijk ook waarom die).
Ik denk de leeftijd van nu. 29. Ik vind het een mooie leeftijd, en ben op een punt in mijn leven dat ik kan zeggen dat ik écht oprecht gelukkig met alles ben. Qua situatie, relatie status, woongelegenheid, werk, gezondheid. Alles. En dit is zeker een punt wat ik zou willen vast houden.

7. Wat was het eerste dat je kocht van je eerste salaris?
Wij bekostigde ons eerste appartementje samen ervan. Ik werkte net een aantal maanden bij mijn eerste baan toen we het appartement kochten.

8. Wat heb je als achtergrondfoto op je mobiel?
De foto van mij en M. voor de Big Ben in Londen. Ik heb hem ook als Whatsapp-profiel foto.

9. Je gaat lunchen; wat bestel je?
Ik lunch altijd graag bij Bagels & Beans (al erg lang niet geweest, deze week ga ik er weer heen) met een bagel met beenham. Heerlijk genieten! Bij andere lunchtentjes neem ik meestal een tosti.

 photo IMG_20150619_133549_zpsxsz9mory.jpg

10. Huil je wel eens bij een film?
Oh ja zeker wel. Meerdere keren. Zo ook bij mijn lievelingsfilm, ik heb hem tig keer gezien maar elke keer bij hetzelfde stukje komen de waterlanders.

11. Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?
Heel slecht. Echt heel slecht maar ik kan gieren om temptation Island. Ge-we-ld-ig programma. Ze zijn ervan overtuigd er heel uit te komen qua relatie en de meiden denken dat de verleiders het écht met hun menen. Ik neem het elke keer op en zit voor de buis gekluisterd, met tranen in mijn ogen van het lachen ^^

12. Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

13. Naar wie was je laatste appje? En mogen we weten wat je stuurde?
Mijn laatste appje was met Simone voor het afspreken van een date! Eind April komt ze gezellig onze woning bekijken. Echt super veel zin in<3 Tevens daarna eens een afspraak maken om richting haar te gaan, ben zo benieuwd ook naar haar woning. Toen ze bezig was met de koop spraken we af, en heb ik de foto’s gezien. Lijkt me leuk het nu eens ‘live’ te zien.

14. Waar kun je je enorm aan ergeren?
Liegen, teveel moeten, mensen die zachter rijden dan dat je mag ? , klagen, onredelijkheid, egoïstische mensen en negativiteit. Dit werd allemaal erg goed benoemd in de antwoorden van het vriendenboekje.

15. Wat is je meest gebruikte emoji?
Ik denk het poppetje die een hartje kust en daarnaast het aapje met zijn handen voor zijn ogen.

16: Ik geef deze tag door aan:
Simone, Sheila, Romy, Annouska en Jora. Voel je niet verplicht, ik ben alleen erg nieuwsgierig naar jullie invulling!

Hebben jullie ook een guilty pleasure op het gebied van televisie?

2
Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

21 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  13/04/2017 at 23:50

  Altijd leuk om te lezen, dat soort lijstjes. Moest lachen om die otters! Leuke beestjes!

 • Reply
  sammie
  02/04/2017 at 15:25

  Oh lunchen bij bagels & beans, jammie! Heb ik al weer veel te lang niet gedaan. Ik huil ook regelmatig bij films, voornamelijk drama’s doen het altijd goed op mijn traanbuizen.

 • Reply
  Marielle
  29/03/2017 at 22:37

  Grappig om te lezen, tags zijn altijd erg leuk!

 • Reply
  Wanda
  29/03/2017 at 22:35

  Inderdaad een originele tag! Grappig… klusjes waar ik een hekel aan heb, doe ik niet. Nou, dan heb je het goed voor elkaar hoor! Ik krijg vriendlief nog niet zo ver dat ie ook mijn kleding strijk, hij doet gelukkig wel zijn eigen maar het is bepaald niet mijn hobby.

 • Reply
  Florentine
  29/03/2017 at 19:04

  Wat een leuke theekop is dat ♥ ♥ ♥

 • Reply
  Inge
  28/03/2017 at 21:42

  Wat een leuke vragen zitten hier tussen! Ik kijk weinig televisie, maar mijn guilty pleasure is denk ik My Big Fat Gypsy Wedding. Ongelofelijk hoe het daar aan toe gaat (en dat terwijl vrouwen eigenlijk helemaal niets mogen!). Haha. Ik kijk liever informatieve programma’s als ik al tv kijk. Wat lief dat Simone in april (en dat is ook al bijna!) jouw kant op komt! 🙂

 • Reply
  Nele | Pizzapartyfridaynight
  28/03/2017 at 17:46

  Hihi, zo’n toffe tag! Ik wil ‘m graag overnemen (en dan tag ik jou hoor 😉 ) Temptation Island is ook voor mij zo’n zalige guilty pleasure 😀 voor de rest kijk ik momenteel niet erg veel TV. Pokemon Go is voor mij even een grote guilty pleasure 😀 x

 • Reply
  Jenn
  28/03/2017 at 09:25

  Leuke tag, en leuk om je antwoorden te lezen. Mijn guilty pleasure op tv zijn toch wel die leedvermaak programma’s. Help, mijn man is/heeft…, een dubbeltje op zijn kant, dat soort dingen. Twitter erbij en ik vermaak me wel. En van die foute reality series (Barbie!!).

 • Reply
  Nesrin
  27/03/2017 at 21:42

  Wat gaaf dat je gewoon een van de droomjobs hebt! Werken met otters? Geweldig 😉

 • Reply
  Evelyne
  27/03/2017 at 19:11

  Leuke vragen op maandag! Goh, ik kijk wel veel tv, maar een echte guilty pleasure heb ik niet.

 • Reply
  joor
  27/03/2017 at 16:34

  Wat een super leuke tag!!! 🙂 Oeiii jij kijkt ook Temptation Island…. 😛 haha echt een geweldig programma!
  Ik ga hem zeker invullen 🙂 Enne guilty pleasere is zeker van mij ook Temptation Island! 🙂

 • Reply
  Simone
  27/03/2017 at 14:57

  Wat een super leuke tag! Ik ga hem ook zeker invullen! Ik kijk ook enorm uit naar onze date! Ben zo benieuwd naar jullie huis! En dan kunnen we ook weer een’s goed bijkletsen. 😀

 • Reply
  Cynthia
  27/03/2017 at 14:07

  Leuke vragen en antwoorden natuurlijk. Nu ga ik toch even doorklikken naar jouw droombaan. Wat heerlijk dat je die hebt en ik ben benieuwd wat het dan voor job is. 😉

 • Reply
  Darina
  27/03/2017 at 12:18

  Wat een leuke vragen en antwoorden. Mijn guilty plessure op tv gebied zijn programma’s zoals: help, mijn man is klusser…soms zo tenen krommend haha

 • Reply
  Amy
  27/03/2017 at 10:56

  Leuke tag Sas! Ik heb Temptation Island nog nooit gezien. Kijk niet zo super veel tv, maar dan valt Boer zoekt vrouw voor mij wel in de categorie ‘guilty pleasure’ haha 🙂

 • Reply
  Romy
  27/03/2017 at 10:12

  Wat een superleuke tag! En leuk om je antwoorden te lezen! Temptation Island wil ik ook nog steeds een keer kijken. Dat lijkt me echt de ultieme guilty pleasure. En wat mooi dat je je leven op dit moment zo fijn vindt dat je het liefst deze leeftijd zou houden 🙂
  Ik ga nog even kijken of ik de tag overneem of niet of dat ik het iets anders insteek 😉 In ieder geval superlief dat je me hebt getagd!

 • Reply
  Bente
  27/03/2017 at 09:48

  Ah dat heb je echt heeel goed geregeld, dat die man van jou gewoon kookt en stofzuigt!

  Em Temptation Island.. tenenkrommend goed programma 😀

 • Reply
  Villasappho
  27/03/2017 at 09:26

  Leuke vragen en leuje antwoorden
  Trage mensen zijn vreselijk zeker als ze harder gaan rijden als je inhaalt

 • Reply
  Morgaine
  27/03/2017 at 09:09

  Guilty pleasures op tv, ja vast, ik kijk graag de rijdende rechter, de ellende, en Mr. Frank Visser nu op SBS is nog erger geworden, hahahaha het geheime leven van… is nieuw op de maandag, dat is gewoon leuk, zou jou ook moeten aanspreken 😉

  Verder, pfffffffff vooral series… heel veel series, maar guilty pleasures zijn het niet echt dan.

  X

 • Reply
  Mylène
  27/03/2017 at 08:28

  Leuke vragen! Ik moet zeggen dat ik nauwelijks tv kijk. Ik ben meer een Netflixer haha.

 • Reply
  Sylvia
  27/03/2017 at 08:26

  Wat een leuke tag! Een guilty pleasure ik kijk graag naar de property brothers. Zo knap dat ze een vervallen huis zo mooi kunnen maken. Ik wil dan ook altijd zo graag een huisje van ons zelf. Ach in de toekomst misschien

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png