Currently #6

Reading • Toen ik De Doodsvogel uitlas was het even lastig te kiezen in welk boek ik ging beginnen. Zo lag Rode Sneeuw van Jørn Lier Horst al een tijdje te wachten, maar kocht ik voor mijn verjaardag ook Ragdoll, een boek wat ik al een hele tijd wilde hebben. Uiteindelijk ben ik begonnen in de laatste genoemde en ben nu al erg enthousiast! Zowel over de inhoud als over de super vette cover. Ik ben erg benieuwd hoe het verhaal verder gaat, hierover komt zeker een recensie online.

Dat worden heel wat fijne, spannende leesuurtjes!


Waar Ragdoll over gaat? Pas op voor de wolf in schaapskleren…
Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd?
Terwijl Wolf samen met zijn collega’s Baxter en Edmunds achter de identiteiten van de zes slachtoffers probeert te komen, krijgt Wolfs ex-vrouw een lijst toegestuurd met zes namen en de zes data waarop deze mensen zullen worden vermoord. En Wolfs naam staat erop, als laatste. De Lappenpopmoordenaar heeft het vonnis bepaald. Wolf zal sterven op 14 juli. Zullen de rechercheurs Wolfs leven kunnen redden?


Watching • Naast mijn gewoonlijke series die ik opneem en ik het weekend kijk (CIS NY & Under The Dome) heb ik de laatste weken heel wat films gekeken. 10 stuks in 2017. A.s. Zondag komt hierover een artikel online met o.a. Red Eye, Zootopia en Logan, die ik zag in de bioscoop.

Drinking/eating • De laatste maand van de 3 maanden proef van Improve Health zijn ingegaan! Ik ben nog steeds erg bewust bezig met mijn voeding, hoewel ik lekkere dingen zeker niet oversla. Ook ben ik weer met oefeningen thuis begonnen en at ik een week lang geen chocola (en dan bedoel ik helemaal géén chocola, ook nergens in verwerkt) Ik vond het lastig online alles bij te moeten houden, dit is dus ook iets wat niet is gelukt. Een grote update over de afgelopen maanden komt eind maart online.

Daarnaast nu ik dit artikel typ zit ik lekker aan een kopje thee, in mijn alltime favoriete mok. [genieten]

Crafting • Laatste tijd heb ik heel wat toffe DIY’s gemaakt. Daarnaast komt binnenkort het artikel over de DIY Starwars lamp online, die ik maakte voor M. zijn verjaardag. Tevens ben ik, samen met mijn moeder nu bezig een zelfde soort bord te maken als voor mijn ouders, alleen dan voor mijn opa&oma. Die zijn over een aantal weken 62(!)jaar getrouwd.

Loving • Vrije dagen, verjaarddagsviering, nieuwe CD van Ed Sheeran, Ragdoll (tot nu toe een erg tof boek), nieuwe afleveringen van CSI NY, nieuwe rubriek op mijn blog, toekomst dromen, plannen in/rondom het huis.

Not loving • Half verkouden/ziek zijn, dat vrije dagen zo snel omgaan, vrouwelijke ongemakken, weken van 10 uur meer maken dan je daadwerkelijke contract

Needing • Wat meer tijd in een dag.

Thinking • Over toekomstplannen. We zijn alles een beetje aan het uitzoeken en inplannen. Zeker ook voor onze woning: wat we prioriteiten vinden hebben en het kostenplaatje. Er zijn zeker nog wat dingen die we willen aanpakken, hoewel sommige ook zeker even kunnen wachten.

Feeling/mood • Deze ligt heel erg aan hoe ik geslapen heb de nacht ervoor. Soms heb ik slechte nachten en ik merk dat het dan doorzet over de gehele dag. Waardoor ik slecht slaap? Geen idee. Rare dromen, meerdere keren per nacht wakker. Soms heb ik hele goede nachten, wat voor een energieboost zorgt.

Happy about • De 3 mooie triptiek trouwfoto’s die boven ons bed hangen. Het maakt de slaapkamer net even wat knusser en af. Veel muren zijn nog leeg en het geeft zeker sfeer als er wat aan de muur hangt. Ook ligt alles klaar voor die ene mooie nis-boekenkast! Nu nog alles in elkaar zetten, op maat zagen en aflakken. Gaat nog een heel werkje zijn maar ben erg benieuwd naar het resultaat!

Looking forward to • A.s. weekend: er wordt eindelijk wat gedaan m.b.t. onze woning, we gaan helpen met verhuizen bij vrienden en ik ga gezellig een bakkie doen bij vriendinnetje Laura die gewoon voor 3 maanden naar het buitenland gaat!

Listening to • De nieuwe CD van Ed Sheeran

13 reacties op “Currently #6

 1. Grinnik! Dat boek klinkt heerlijk gruwelijk. Echt iets voor jou! 😉
  En wat gek dat je soms zo slecht slaapt, terwijl alles juist zo lekker gaat. Misschien is dat het juist en moet de spanning en de stress van het afgelopen (verhuis)jaar er nog even uit.

 2. Boek klinkt gruwelijk, maar wel spannend!Ben benieuwd of het iets is. En meer tijd in een dag; sowieso eens!

 3. Ben erg benieuwd naar je filmoverzichtje, altijd leuk! Wat een heerlijk vooruitzicht voor je vriendin, 3 maanden weg! Fijn dat je haar nog even gaat zien en spreken voor vertrek. Liefs.x

 4. Ik moest even denken bij Rode Sneeuw, die is toch van Simone vd Vlugt dacht ik, maar daar staat nog ‘in december’ achter, prachtig boek trouwens.

  Ragdoll, ja die is mijn familie nu ook aan het lezen, niet mijn ding zoals je weet.

  En geniet van het weekend met je vriendin, heerlijk dat zij gewoon even 3 maanden weg kan 😀

  X

 5. Oeh, dat boek klinkt heel spannend! Ik ben (nog steeds) bezig met The Life-Changing Magic of Not Giving a F*ck, best een leuk boek maar vind het altijd lastig om er tijd voor vrij te maken. En ik ben ook fan van de nieuwe CD van Ed Sheeran!

 6. Meer tijd in een dag: normaal zou ik dat ook toejuichen, maar momenteel even niet. Hahaha, hele dagen thuis zitten is ook niet alles, dus zit me soms een beetje te vervelen. Ik hoor iedereen heel positief zijn over het album van Ed Sheeran. Ik denk dat ik hem toch ook maar eens moet gaan luisteren. Nog niet opgezocht eigenlijk.

 7. Oh jaa, meer tijd in een dag zou ik ook voor tekenen! En wij zijn ook eindelijk weer begonnen met wat laatste klusjes aan ons huis. Fijn om ons huisje steeds meer af te maken 🙂

 8. Leuk deze update. Dat ragdoll boek lijkt mij best heftig! Ik lees momenteel cruise van Suzanne Vermeer. Verder zijn wij steeds meer bezig met de optie om te verhuizen, ook naar een eengezinswoning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *