Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Currently #6

Reading • Toen ik De Doodsvogel uitlas was het even lastig te kiezen in welk boek ik ging beginnen. Zo lag Rode Sneeuw van Jørn Lier Horst al een tijdje te wachten, maar kocht ik voor mijn verjaardag ook Ragdoll, een boek wat ik al een hele tijd wilde hebben. Uiteindelijk ben ik begonnen in de laatste genoemde en ben nu al erg enthousiast! Zowel over de inhoud als over de super vette cover. Ik ben erg benieuwd hoe het verhaal verder gaat, hierover komt zeker een recensie online.

Dat worden heel wat fijne, spannende leesuurtjes!

 photo IMG_20170305_110528_150_zpsfknv3l1v.jpg

Waar Ragdoll over gaat? Pas op voor de wolf in schaapskleren…
Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd?
Terwijl Wolf samen met zijn collega’s Baxter en Edmunds achter de identiteiten van de zes slachtoffers probeert te komen, krijgt Wolfs ex-vrouw een lijst toegestuurd met zes namen en de zes data waarop deze mensen zullen worden vermoord. En Wolfs naam staat erop, als laatste. De Lappenpopmoordenaar heeft het vonnis bepaald. Wolf zal sterven op 14 juli. Zullen de rechercheurs Wolfs leven kunnen redden?


Watching • Naast mijn gewoonlijke series die ik opneem en ik het weekend kijk (CIS NY & Under The Dome) heb ik de laatste weken heel wat films gekeken. 10 stuks in 2017. A.s. Zondag komt hierover een artikel online met o.a. Red Eye, Zootopia en Logan, die ik zag in de bioscoop.

Drinking/eating • De laatste maand van de 3 maanden proef van Improve Health zijn ingegaan! Ik ben nog steeds erg bewust bezig met mijn voeding, hoewel ik lekkere dingen zeker niet oversla. Ook ben ik weer met oefeningen thuis begonnen en at ik een week lang geen chocola (en dan bedoel ik helemaal géén chocola, ook nergens in verwerkt) Ik vond het lastig online alles bij te moeten houden, dit is dus ook iets wat niet is gelukt. Een grote update over de afgelopen maanden komt eind maart online.

Daarnaast nu ik dit artikel typ zit ik lekker aan een kopje thee, in mijn alltime favoriete mok. [genieten]

Crafting • Laatste tijd heb ik heel wat toffe DIY’s gemaakt. Daarnaast komt binnenkort het artikel over de DIY Starwars lamp online, die ik maakte voor M. zijn verjaardag. Tevens ben ik, samen met mijn moeder nu bezig een zelfde soort bord te maken als voor mijn ouders, alleen dan voor mijn opa&oma. Die zijn over een aantal weken 62(!)jaar getrouwd.

Loving • Vrije dagen, verjaarddagsviering, nieuwe CD van Ed Sheeran, Ragdoll (tot nu toe een erg tof boek), nieuwe afleveringen van CSI NY, nieuwe rubriek op mijn blog, toekomst dromen, plannen in/rondom het huis.

Not loving • Half verkouden/ziek zijn, dat vrije dagen zo snel omgaan, vrouwelijke ongemakken, weken van 10 uur meer maken dan je daadwerkelijke contract

Needing • Wat meer tijd in een dag.

Thinking • Over toekomstplannen. We zijn alles een beetje aan het uitzoeken en inplannen. Zeker ook voor onze woning: wat we prioriteiten vinden hebben en het kostenplaatje. Er zijn zeker nog wat dingen die we willen aanpakken, hoewel sommige ook zeker even kunnen wachten.

Feeling/mood • Deze ligt heel erg aan hoe ik geslapen heb de nacht ervoor. Soms heb ik slechte nachten en ik merk dat het dan doorzet over de gehele dag. Waardoor ik slecht slaap? Geen idee. Rare dromen, meerdere keren per nacht wakker. Soms heb ik hele goede nachten, wat voor een energieboost zorgt.

Happy about • De 3 mooie triptiek trouwfoto’s die boven ons bed hangen. Het maakt de slaapkamer net even wat knusser en af. Veel muren zijn nog leeg en het geeft zeker sfeer als er wat aan de muur hangt. Ook ligt alles klaar voor die ene mooie nis-boekenkast! Nu nog alles in elkaar zetten, op maat zagen en aflakken. Gaat nog een heel werkje zijn maar ben erg benieuwd naar het resultaat!

Looking forward to • A.s. weekend: er wordt eindelijk wat gedaan m.b.t. onze woning, we gaan helpen met verhuizen bij vrienden en ik ga gezellig een bakkie doen bij vriendinnetje Laura die gewoon voor 3 maanden naar het buitenland gaat!

Listening to • De nieuwe CD van Ed Sheeran

1
Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

13 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  19/03/2017 at 11:27

  Grinnik! Dat boek klinkt heerlijk gruwelijk. Echt iets voor jou! 😉
  En wat gek dat je soms zo slecht slaapt, terwijl alles juist zo lekker gaat. Misschien is dat het juist en moet de spanning en de stress van het afgelopen (verhuis)jaar er nog even uit.

 • Reply
  Marcella
  17/03/2017 at 16:38

  Ragdoll ziet er tof uit én het verhaal klinkt goed. Ga ‘m onthouden! Leuk dat jij De Doodsvogel ook een fijn boek vond!

 • Reply
  Michelle
  11/03/2017 at 14:20

  Boek klinkt gruwelijk, maar wel spannend!Ben benieuwd of het iets is. En meer tijd in een dag; sowieso eens!

 • Reply
  Joyce rdt
  11/03/2017 at 13:54

  Ben erg benieuwd naar je filmoverzichtje, altijd leuk! Wat een heerlijk vooruitzicht voor je vriendin, 3 maanden weg! Fijn dat je haar nog even gaat zien en spreken voor vertrek. Liefs.x

 • Reply
  Morgaine
  10/03/2017 at 11:18

  Ik moest even denken bij Rode Sneeuw, die is toch van Simone vd Vlugt dacht ik, maar daar staat nog ‘in december’ achter, prachtig boek trouwens.

  Ragdoll, ja die is mijn familie nu ook aan het lezen, niet mijn ding zoals je weet.

  En geniet van het weekend met je vriendin, heerlijk dat zij gewoon even 3 maanden weg kan 😀

  X

 • Reply
  Florentine
  10/03/2017 at 02:46

  Fijn om even zo’n update te lezen <3

 • Reply
  Benthe
  09/03/2017 at 18:43

  Oeh, dat boek klinkt heel spannend! Ik ben (nog steeds) bezig met The Life-Changing Magic of Not Giving a F*ck, best een leuk boek maar vind het altijd lastig om er tijd voor vrij te maken. En ik ben ook fan van de nieuwe CD van Ed Sheeran!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  09/03/2017 at 17:48

  Je maakt me wel nieuwsgierig naar dat boek. Ook naar De doodsvogel trouwens.

 • Reply
  Wendy
  09/03/2017 at 16:10

  Meer tijd in een dag: normaal zou ik dat ook toejuichen, maar momenteel even niet. Hahaha, hele dagen thuis zitten is ook niet alles, dus zit me soms een beetje te vervelen. Ik hoor iedereen heel positief zijn over het album van Ed Sheeran. Ik denk dat ik hem toch ook maar eens moet gaan luisteren. Nog niet opgezocht eigenlijk.

 • Reply
  Bente
  09/03/2017 at 10:08

  Oh jaa, meer tijd in een dag zou ik ook voor tekenen! En wij zijn ook eindelijk weer begonnen met wat laatste klusjes aan ons huis. Fijn om ons huisje steeds meer af te maken 🙂

 • Reply
  Darina
  09/03/2017 at 07:56

  Mooie update…ja meer tijd in een dag zou ik ook wel kunnen waarderen 🙂

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  09/03/2017 at 07:48

  Wat fijn dat jij zo enthousiast bent over Ragdoll! Ik heb het boek ook gekregen en ben er nog niet in begonnen. Net als jij vind ik het omslag supertof! Malou x

 • Reply
  Nicetobeout
  09/03/2017 at 07:36

  Leuk deze update. Dat ragdoll boek lijkt mij best heftig! Ik lees momenteel cruise van Suzanne Vermeer. Verder zijn wij steeds meer bezig met de optie om te verhuizen, ook naar een eengezinswoning.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png