Verjaardagsrecap: 29 kaarsjes

Gisteren was mijn verjaardag, die we uiteraard al afgelopen weekend hebben gevierd! Hierbij even een kleine recap van dat weekend en van de dag zelf.

 photo vlaggen_zpsc15a5602.png

Onze verjaardag vieren we altijd samen, iets wat ik heel speciaal vind. Een dag (en soms met schrikkeljaar met een dag ertussen) na elkaar jarig. Het is zo fijn deze speciale dag samen te vieren en te delen met dierbare en gezelligheid. Vorige jaar voor de laatste keer in ons appartementje, dit jaar gewoon in onze nieuwe woning. Samen. Gelukkig. Dankbaar. Alles. Benieuwd wat we allemaal hebben gekregen en wat voor speciaals er was op mijn verjaardag? Lees dan gauw meer.

De viering zelf

Ik maakte 2 uitnodigingen op de laptop: eentje voor familie en eentje voor vrienden. Hoewel we nu een groter huis hebben en het waarschijnlijk wel zou hebben gepast, vind ik het gescheiden vieren gezelliger. Zo spreek je de mensen ook nog eens gezellig i.p.v. dat je van hot naar her bezig bent en er zelf niet van kan genieten. Ondanks de 3 afmeldingen was het super gezellig met al onze lieve vrienden & familie.

Onze cadeaus


We zijn echt super verwend! Ons wensenlijstje was niet groot: geld. Aangezien we net een nieuwe woning hebben en de wensen eigenlijk een beetje op zijn besloten we het zo te doen. Echter kregen we zeker nog wel heel wat cadeaus!

Zo maakte lief vriendinnetje Sabine die super gave mevrouw theepot van Belle en het Beest. Super knap en ben er nog steeds erg blij mee. Daarnaast kregen we het bord met de tekst: Het ‘fijne’ van in een klein dorp wonen is dat we wanneer je echt geen idee hebt wat je aan het doen bent, een ander dat wel weet. Ik moest hier zo om lachen! Ik vind het nog steeds super fijn om te wonen in een dorp en voel me hier al echt thuis.
Van de rest van de vriendinnen kreeg ik cadeaubonnen (bios en Intratuin), 2 Blond Amsterdam bekers, 2 kaarsjes en minion (voor mij) en hulk (voor M.) zeeppompjes. Van mijn ouders kreeg ik een mok & ook cadeaubonnen en van mijn man…..

Wat ik kreeg van M.

De cadeaus heb ik gekregen in de ochtend op 1 maart en zijn te zien op de eerste foto. Ik kreeg 3 bobble head: The Matt Hatter, Olaf en een minion. Ook het super vette boek wat ik al heel erg lang wil hebben. Het verhaal maar ook de kaft (er zitten namelijk stiksels aan de zijkant i.v.m. het verhaal) spraken me erg aan. Ik ben erg benieuwd naar het boek en er komt zeker een recensie van online!

Daarnaast had jij nog een bijzonder cadeau.. Hij had namelijk vrij genomen! Dit betekende een dagje samen op stap en ik mocht kiezen! We zijn heerlijk gaan shoppen en hebben fijn genoten van de tijd samen. Een heel fijn cadeau.

Vieren op werk

Van een collega kreeg ik een fijne mand met allerlei thee attribute en thee, en van nog een collega ook een Intratuin bon en een boek. Super fijn, aangezien we uiteraard binnenkort een keer de tuin willen doen. (beide te zien op de foto hierboven). Van mijn gehele groep collega’s kreeg ik een lieve kaart en een boekenbon, altijd goed! Ook werd er luidkeels gezongen door de kinderen en kreeg ik het lieve kaartje wat je ziet op de foto. You gotta love my job…

Bedankt!

Ik wil iedereen bedanken voor de felicitaties. Zowel op social media/Whatsapp als met de echte post heb ik heel wat lieve felicitaties mogen ontvangen. Super bedankt โ™ก

Al met al had ik een fijn verjaardagsweekend & mijn verjaardag zelf kon ook niet beter. Nu, na het typen van dit artikel lekker genieten van de rest van mijn vrije dagen<3 Want die heb ik lekker opgenomen, als cadeautje voor mezelf.

Hoe vieren jullie je verjaardag?

22 reacties op “Verjaardagsrecap: 29 kaarsjes

 1. Fijn dat het zo leuk was. En inderdaad leuke cadeau’s! Wij gaan meestal uit eten met mijn verjaardag. Ik vier mijn verjaardag eigenlijk nooit met een feestje. We maker er gewoon met dochterlief, schoonzoon en vriendje-lief een leuke dag van.

 2. Wat leuk dat het zo’n toffe dag werd. Ik ben zelf jarig in de zomer meestal vieren we mijn verjaardag in het weekend dat er het dichtste tegenligt. Dan komen mijn ouders, schoonouders, broers, oma en schoonzusjes naar hier en vieren we het met ons allen. Meestal zit ik al enkele weken op voorhand te bedenken wat ik allemaal wil klaarmaken omdat dat verjaardagsfeestje de enige keer op een jaar is dat ik meerdere desserts kan uitproberen.

 3. Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad. Ik ben over drie weken jarig, maar ik weet nog niet wat ik ga doen. Wij gaan sowieso vaak uitgebreid ontbijten bij VdValk vind ik altijd zo lekker de dag beginnen! ๐Ÿ˜‰

 4. Beetje laat maar nog gefeliciteerd meid!! ๐Ÿ™‚ leuk om je cadeaus te zien wat je hebt gehad!! ๐Ÿ™‚ super leuk! Vooral die thee pot vind ik echt geweldig!

 5. Wat heerlijk zeg! Super leuke cadeaus รฉn een hele fijn dag zo te lezen! Geniet lekker van de rest van je vrije dagen. Ik vier mijn verjaardag eigenlijk nooit zo groots en soms zelfs helemaal niet, zoals vorig jaar. Ik werd 25 jaar maar mijn oma werd ook erg ziek en het vieren van mijn verjaardag voelde niet goed. Misschien dat ik het dit jaar wel weer vier, ditmaal in ons nieuwe huisje..

 6. Wat super leuk! Ik was afgelopen zondag jarig en mijn vriend de dag voor mij (op zaterdag!) ๐Ÿ˜€ Dus ik had ook zo’n fijn verjaardagsweekend. Nog gefeliciteerd!

 7. Alsnog van Harte Gefeliciteerd! Wat is die mevrouw theepot tof, echt heel erg grappig! Zo te zien en lezen zijn jullie inderdaad goed verwend en hebben jullie een leuke dag gehad, mooi! Liefs.x

 8. Hey Sas,

  Wat zijn jullie goed verwend zeg ๐Ÿ™‚ ! En wat lief van je man dat hij vrij had genomen ๐Ÿ™‚ .
  Die theepot is echt super gaaf!

  Ik vier mijn verjaardag altijd erg klein, we hebben thuis niet veel ruimte hehe.

  Liefs!

 9. Alsnog gefeliciteerd! Wat is die theepot van Belle en het beest gaaf. Het klinkt als een fijne verjaardag, fijn dat je zo hebt genoten.

 10. Alsnog van harte gefeliciteerd en dit klinkt helemaal als superdagen die jullie hebben gehad, geweldige cadeau’s ook, helemaal top!

  Hoe ik mijn verjaardag vier? soms wel, soms niet, maar dat komt door mijn datum 6 dec. de meesten kunnen niet en meestal is alleen mijn familie hier, maar ja met babynichtje is de Sint weer terug, dus kan het zomaar zijn dat ik het niet vier omdat we elkaar dan al op 4 of 5 dec. zien, ja ze hoeven niet voor mij speciaal nog uit te rijden van heinde en ver om…

  X

 11. Oh die gehaakte theepot! En wat een lief kaartje! Het klinkt als een heerlijke verjaardag, vooral omdat je man er een dagje vrij van had gemaakt. Fijn dat je zo hebt genoten en geniet nog even lekker van de rest van je vrije dagen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *