Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Home Tour: een kijkje bij ons thuis #2

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Home sweet home
Previous Story
Next Story

29 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  08/03/2017 at 23:01

  Leuk, zeg! En zonder M. geen thuis! Dat is mooi. Over vijf jaar woon ik in een groter huis. Maar waar? We hebben nog steeds geen idee.

 • Reply
  Marcella
  24/02/2017 at 16:48

  Leuk om te lezen Γ©n zien! Ik woon volgende week twee jaar in ons huis. Goeie om deze vragen ook in te vullen dan. Fijne inspiratie!!

 • Reply
  Astrid
  17/02/2017 at 21:22

  Hey Sas,

  Wat leuk om te lezen en om te foto’s te zien πŸ™‚ ! Echt een super mooi huis hebben jullie πŸ™‚ !
  Ik zie mijzelf over vijf jaar nog wel wonen in ons huisje waar we nu zitten. We hebben aardig wat veranderd in huis en het is echt een heel knus huisje waar we echt nog jaren van kunnen genieten.

  Liefs!

 • Reply
  Michelle
  17/02/2017 at 11:10

  Leuk om wat meer foto’s van jullie huisje te zien πŸ™‚ Over vijf jaar hoop ik in onze nieuwe woning (nog steeds) te wonen. We zijn druk bezig om alle papieren in orde te maken en hopelijk is het binnenkort dan allemaal rond. Dan is het nog wachten tot 19 mei, dan kunnen wij de sleutels in ontvangst nemen!

 • Reply
  Renate
  17/02/2017 at 00:22

  Wat een leuke tag! Ik vind vooral ook leuk om foto’s te zien van hoe jullie huis van binnen eruitziet. Dat vind ik altijd interessant haha! Daarbij herken ik precies hoe het is om zo netjes te zijn, ik kan ook echt alles terug vinden.
  Ik woon op dit moment nog thuis bij mijn ouders. Ik vind het wonen hier super fijn en ik zou niet weggaan hier tot ik echt een “beter” huis vindt of ik moet een relatie krijgen en er voor kiezen om op mijzelf te gaan wonen haha, maar ik hoop na dit huis hoe dan ook te gaan wonen in mijn droomhuis!

 • Reply
  Els
  16/02/2017 at 18:06

  Wat een heerlijk huis hebben jullie toch πŸ™‚ . Leuk om wat foto’s te zien πŸ™‚ . En wat heeft je vriend man geluk met zijn eigen kamer.

 • Reply
  Mariska
  15/02/2017 at 21:56

  Heel leuk om te zien! Waar ik woon weet ik niet.. in ieder geval een plek voor mezelf of misschien wel samen!

 • Reply
  Anna Maria
  15/02/2017 at 21:34

  Ik zal zeker verhuist zijn binnen vijf jaar, omdat wij een kleine verwachten en nu in een appartement met één slaapkamer wonen. Al was er een kamertje bij hadden wij hier nog makkelijk nog vijf jaar kunnen wonen.

 • Reply
  Rowan
  15/02/2017 at 20:49

  Wat een leuke tag! Maar nog leuker vind ik het kijkje in jullie huis. Wat hebben jullie een fijn en gezellig plekje! Ik snap dat je daar nog jaren wilt blijven! Wij gaan verhuizen dit jaar! Ik hoop dat dat dat de plek wordt waar wij ons helemaal thuis gaan voelen en nog jaren kunnen wonen!

 • Reply
  Cynthia
  15/02/2017 at 19:44

  Wat een heerlijk strak & tegelijk sfeervol huisje heb je!! Ik begrijp dat je je er fijn voelt!

 • Reply
  nancy
  15/02/2017 at 17:27

  Mooi hoor! Leuk om een bij iemand anders naar binnen te kijken. Ik woon sinds twee jaar in mijn droomhuis. Een bungalow! En van binnen alles wit!

 • Reply
  Nesrin
  15/02/2017 at 17:13

  Heel leuk om een kijkje te nemen. Gave kamer heeft jouw M. Mijn M. wilt dit ook al jaren maar helaas, de kinderen hebben gewonnen πŸ˜‰

  • Reply
   SAS
   15/02/2017 at 19:41

   Haha mochten we ooit kinderen nemen gaan die ook winnen πŸ˜‰ (en heeftie pech haha)

 • Reply
  Sabine
  15/02/2017 at 15:04

  Heel leuk om te lezen en te zien! Zo mooi ingericht! Ik hoop over 5 jaar een beetje buiten BogotΓ‘ te wonen, waar de lucht schoner is. Maar het kan ook zomaar zijn dat we heel ergens anders wonen haha. 5 jaar is een hoop tijd πŸ™‚

 • Reply
  Koen
  15/02/2017 at 14:15

  Leuk om de foto’s van jullie huis te zien. Ziet er gezellig uit en is mooi ingericht. Wij zijn beide netjes, alles moet gewoon opgeruimd zijn behalve soms de speelgoed van de kinderen.Over 5 jaar zitten we nog in ons huis. We zitten op dit moment in een verbouwing en maken ons huis weer wat mooier. We hebben daar voor gekozen omdat we hier nog heel wat jaren willen blijven wonen.

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  15/02/2017 at 13:28

  Wat leuk om eens binnen te kijken.

  M heeft echt een kamertje voor zichzelf! Cool!

  Ziet er gezellig uit!

 • Reply
  sammie
  15/02/2017 at 13:21

  Wat leuk al die foto’s erbij! Prachtige keuken ook! Was me nog niet eerder opgevallen. Wij zijn ons pas net een beetje aan het verdiepen in een koophuis, neuzen wat op Funda en dromen soms wat weg. We zijn er in ieder geval over uit dat we willen gaan kopen en het centrum uit willen.

 • Reply
  Lies
  15/02/2017 at 12:02

  Mijn droom is om een huis te bouwen. Al woon ik ook heel graag waar ik nu woon, maar dat huur ik en ik hoop toch nog een gezin te hebben en dan is het in mijn huidige woning wat klein.

 • Reply
  Anneleen
  15/02/2017 at 11:28

  Zo’n gezellig huisje! Ik hoop binnen 5 jaar niet meer bij mijn ouders te wonen, maar een gezellig plekje te hebben gevonden samen met Jim… πŸ™‚

 • Reply
  joor
  15/02/2017 at 11:09

  Wat super leuk om te zien en te lezen over jullie woning!! Leuk om deze in te vullen! Kende deze tag nog niet! Ik zou echt heel graag naar een eengezinswoning willen verhuizen! Meer ruimte en meer mogelijkheden.
  Waarschijnlijk zitten we over 5 jaar in een ander huis ! πŸ™‚

 • Reply
  Inge
  15/02/2017 at 10:47

  Misschien dat ik deze tag ook eens ga invullen, nu ik eindelijk weer mijn eigen plekje heb. Want ik bedenk mij dat ik mij nog helemaal geen house tour heb gedaan! πŸ™‚ Je huisje ziet er echt heel erg mooi uit! β™₯

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  15/02/2017 at 10:28

  Oh heerlijk zo in iemands huis neuzen! Ik kijk altijd graag bij andere mensen naar binnen. Je huis ziet er gezellig en heel ruim uit.

 • Reply
  Ayla
  15/02/2017 at 09:51

  Wat fijn dat je zo’n lekker thuisgevoel hebt! Wat je schrijft over die dozen kan ik me helemaal voorstellen. Ik kan daar ook helemaal kriegel van worden. Bij de aankomende verhuizing is het ook mijn doel om zo snel mogelijk alles weer uitgepakt te hebben!
  Ik ben overigens wel heel erg benieuwd naar je theekast nu! Het klinkt echt alsof je een voorraadkast vol met louter thee hebt πŸ™‚

 • Reply
  Simone
  15/02/2017 at 09:28

  Erg leuk om te lezen Sas! Ik hoop (nee, ik weet het wel zeker) dat ik over 5 jaar nog steeds in dit huis woon. Hopelijk hebben we dan al heel wat opgeknapt aan het huis, zoals wij dat willen. Deze maand beginnen we – als het goed is – nog aan de tuin. Maar er wachten nog een aantal projecten op ons helaas… πŸ˜›

 • Reply
  Shirley
  15/02/2017 at 09:02

  Leuk om te lezen over jullie nieuwe huis. De kans is wel groot dat ik over 5 jaar ergens anders woon. Ik woon nu alleen in een appartementje van 45m2, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Waar ik zal wonen, blijft de vraag. Mijn vriend woont twee uur bij me vandaan en we zijn nog in stilzwijgende discussie over waar we zouden moeten gaan samenwonen. Voorlopig zijn we daar nog niet uit πŸ˜‰

 • Reply
  Amy
  15/02/2017 at 07:54

  Zo fijn dat jullie je zo fijn voelen in jullie nieuwe stekkie.. Mooi ingericht hoor! En zo’n eigen tv (+voetbal) kamer, wauw! Ik zou graag de tv uit onze woonkamer hebben, dan is dit een perfecte oplossing. Ben alleen bang dat dat nooit gaat gebeuren Haha.

  • Reply
   SAS
   15/02/2017 at 19:32

   Tsja wij hebben een tv in de woonkamer en hij een tv in zijn eigen kamer. Gelukkig niet meer in mijn slaapkamer, daar wilde ik hem juist graag uit hebben.

 • Reply
  Romy
  15/02/2017 at 07:18

  Wat leuk om een kijkje te krijgen in jullie huis! Leuke vragenlijst ook! Het lijkt me heerlijk om zo netjes te zijn, want ik ben juist een echte rommelkont. Over 5 jaar wil ik het liefst een eengezinswoning hebben. Op dit moment woon ik nog bij mijn ouders, maar ik ben niet van plan om dat over 5 jaar nog te doen πŸ˜‰

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png