Iliveformydreams 1500.0

Ik kan het wel iliveformydreams 2.0 noemen, maar dat zou natuurlijk niet kloppen. Mijn layout veranderd om de haverklap dus nieuws is een nieuwe layout al niet echt meer. Bloggers zijn eerder verbaast over het feit als een layout lang online blijft staan.

TADA!
Er staat dus weer een geheel nieuwe layout online! Ik had eerst een andere op het oog, maar die vond ik toch een beetje duur. Vooral aangezien ik om te haverklap verander. Deze was budgettair toepasselijk en had precies alles wat ik zocht in een layout. Deze is namelijk ook te veranderen qua layout. In een grid, in een list of geheel uitgeklapt. Voor nu heb ik voor deze, fijne variant gekozen.

De bovenste was de oude layout, de onderste is degene die nu online staat. Hij is van LucasLogos en ik kocht hem via Etsy. En wat een fijne service van deze shop zeg! Ik had namelijk wat problemen met installeren en binnen no time werd ik geholpen en was alles opgelost.

Hoelang deze uiteindelijk blijft staan? Geen idee, maar ik ben er voor nu erg blij mee. Tevens nog mee bezig, dus mocht je dingen tegen komen die nog niet kloppen of die je mist, hoor ik het graag!

Ben jij tevreden met jouw huidige layout?

32 reacties op “Iliveformydreams 1500.0

  1. Het ziet er mooi uit! Maar dat vind ik eigenlijk altijd πŸ™‚
    Ik doe echt zelden iets aan mijn lay out. Ik heb nooit zin om me daarin te verdiepen. Vind het wel prima zo. Vroeger wel. Toen had ik ieder jaargetijde een andere lay out. Dat was ver vorige eeuw…

  2. Het ziet er goed uit πŸ™‚ Jah ik ben heel erg tevreden met mijn lay-out. Voor het eerst sinds mijn bloggen klopt het. Hoef ik niet meer te zoeken en is het goed zoals het is.

  3. Mooie nieuwe lay-out heb je weer gekozen. Je steekt op dat vlak best veel tijd en energie in je blog zeg! Ik verander zelf pas als ik echt overtuigd ben van een lay-out. Ik ben dan ook nogal kieskeurig op dat vlak, vandaar dat het bij nogal vaak hetzelfde is, op de header na dan.

    Enkel jammer dat door de nieuwe lay-out, ik niet meer kan reageren op mijn tablet. Die is blijkbaar te oud ofzo. En laat ik nu altijd blogs lezen daarop. Maar goed, met mijn nieuwe telefoon lukt het wel, dus met een beetje extra moeite kan ik wel nog een comment voor je nalaten ?

    1. Dank voor het compliment. Vind het zelf altijd erg fijn om er tijd in te stoppen, hopelijk blijf ik met deze layout langer tevreden (hij kan ook meerdere lay-outs dus dat is dan wel weer fijn als ik wil veranderen). Jammer dat het niet lukt te reageren via je tablet. Kan je helemaal niet reageren of geeft hij een foutmelding? Lief dus, die extra moeite die je doet voor een reactie<3

  4. Deze layout vind ik ook erg mooi en voorheen veranderde ik ook steeds. Nu heb ik al een tijd een van Pipgdig en daar zijn zoveel mogelijkheden mee dat ik eindeloos kan veranderen. Heel fijne layout πŸ™‚

  5. Ik vind eigenlijk al je lay-outs wel mooi, natuurlijk is de ene wat overzichtelijker dan de andere maar het past wel allemaal bij jou. Zelf ben ik ook nog zoekende maar heb het nog niet echt gevonden.

  6. Ik pruts niet graag aan omdat ik dan bang ben dat ik iets ga verliezen of iets kwijt geraak en nooit meer terug vind! πŸ™ Hoewel, ik zou wel graag een andere lay out willen, een iets professionelere lay-out. Nu heb ik nog steeds zo’n standaard lay-out van wordpress. Ik wilde er eigenlijk ok geen geld in steken πŸ™‚

    1. Als ik ga knutselen aan een layout maak ik wel altijd een goede backup zodat ik niets kwijt raak, te vaak wel gebeurd πŸ˜‰ Ik heb wel vaker een betaalde lay-out gekocht, deze was niet eens zo prijzig. Dat vind ik het (blog plezier) dan wel weer waard.

  7. Ziet er mooi uit! Ik ben nog steeds heel tevreden met mijn eigen layout. Ik ben niet zo handig, dus ik verander er heel weinig aan. πŸ˜‰

  8. Ik ben zeer tevreden met mijn layout die door Naomi van Delicae voor mij is gebouwd. Mijn logo wil ik misschien nog laten opfrissen zodat het wat strakker wordt. Ik vind jouw layout weer prachtig!

  9. Kon je het weer niet laten??
    Nee hoor. Ik vind het echt super tof hoe jij elke keer weer je blog verandert.
    Ik zou zelf ook graag een ander theme willen en een ander logo.
    Een ander theme heb ik al gevonden..
    Het is dat ik er maar weinig verstand van heb en er daardoor te veel tijd in gaat zitten, anders had ik deze graag aangepast πŸ™‚

    1. Haha.
      Mocht je hulp nodig hebben kan je me altijd contacten. Ik weet niet alles maar kan je met veel wel helpen.
      Zo heb ik Anneleen (kleinegeluk.be) ook geholpen met het maken van haar layout/blog πŸ™‚

  10. Als ik wat handiger was geweest dan zou ik mijn layout veel vaker aanpassen πŸ˜‰ Ik ben momenteel niet helemaal tevreden, zucht haha. Ik vind je layout nu wel heel mooi geworden. Wat rustiger en strakker.

  11. Stiekem ben ik heel tevreden met mijn huidige layout maar het kriebelt toch altijd wel om het helemaal om te gooien. Een logo en de kleuren verander ik dan wel sneller dan echt het hele template… De nieuwe vind ik erg mooi en zelfs iets prettiger dan de oude (meer mijn stijl dit, neem je toch mee in gedachten).

  12. Hihihi, ik veranderde ooit mijn layout ook om de haverklap, maar nu staat hij al een behoorlijke tijd online en ik vind het wel even best zo. Soms een klein detail wat ik even anders doe/maak, maar vaak valt dat dan niet eens op. Ik vind je layout wel weer leuk.

  13. Mooi geworden! Ik heb mijn layout al een hele tijd en ben er zeer tevreden mee. Deze was ook wel wat duurder dus wil ik ook niet meteen weer veranderen.

  14. Mooie overzichtelijke layout! Ik wil ook heel graag mijn layout veranderen. Het thema wat ik nu heb is te beperkt, dus nu heb ik een hele uitgebreide gekocht. Nu nog toepassen πŸ˜‰ .

  15. Ook deze ziet er weer goed uit haha. Zelf ben ik niet tevreden met mijn lay out, maar ik snap al die betaalde dingen niet zo goed (moet me er gewoon eens een keer fatsoenlijk in verdiepen) dus laat ik het (voorlopig) maar even zo πŸ™‚ . Liefs.x

  16. Ik kocht ook mijn lay out via Etsy en van LucaLogos. Service toppie! Prijs ook toppie πŸ˜‰
    Ik vind ‘m wel heel leuk hoor, deze!

  17. Ziet er goed uit!! Ik wist helemaal niet dat je lay-outs via Etsy kunt kopen, wat kan er toch veel πŸ™‚ Met mijn eigen lay-out ben ik nog altijd heel erg blij, die blijft voorlopig nog wel even staan!

  18. Hij is mooi! Hoewel ik mijn eigen layout al behoorlijke tijd heb vind ik hem nog steeds mooi πŸ™‚ Ik ben niet zo veranderlijk als jij wat dat betreft πŸ˜‰

  19. Ik vind dit een hele mooie layout! Heel overzichtelijk en toch heel erg ‘Sas’! Veel plezier ermee (voor zo lang als het duurt en je weer een nieuwe aanpassing doet, haha!)

  20. Wauw, het ziet er echt heel mooi uit! Goede keuze πŸ™‚ Ik heb mijn lay-out nu een paar maanden en ben er nog erg blij mee, maar ik denk dat ik over een tijdje ook wel weer iets anders zou willen.

  21. Ik zit nu op mijn mobiel dus ik ga de desktop versie straks nog bekijken. Voelt altijd wel goed hΓ¨, zo’n nieuwe layout? Ik ben nog wel tevreden met de mijne, moet ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *