Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Iliveformydreams 1500.0

Ik kan het wel iliveformydreams 2.0 noemen, maar dat zou natuurlijk niet kloppen. Mijn layout veranderd om de haverklap dus nieuws is een nieuwe layout al niet echt meer. Bloggers zijn eerder verbaast over het feit als een layout lang online blijft staan.

TADA!
Er staat dus weer een geheel nieuwe layout online! Ik had eerst een andere op het oog, maar die vond ik toch een beetje duur. Vooral aangezien ik om te haverklap verander. Deze was budgettair toepasselijk en had precies alles wat ik zocht in een layout. Deze is namelijk ook te veranderen qua layout. In een grid, in een list of geheel uitgeklapt. Voor nu heb ik voor deze, fijne variant gekozen.

 photo lay_zps024jmlby.jpg

De bovenste was de oude layout, de onderste is degene die nu online staat. Hij is van LucasLogos en ik kocht hem via Etsy. En wat een fijne service van deze shop zeg! Ik had namelijk wat problemen met installeren en binnen no time werd ik geholpen en was alles opgelost.

Hoelang deze uiteindelijk blijft staan? Geen idee, maar ik ben er voor nu erg blij mee. Tevens nog mee bezig, dus mocht je dingen tegen komen die nog niet kloppen of die je mist, hoor ik het graag!

Ben jij tevreden met jouw huidige layout?

0
Blog
Previous Story
Next Story

32 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  23/02/2017 at 23:43

  Het ziet er mooi uit! Maar dat vind ik eigenlijk altijd πŸ™‚
  Ik doe echt zelden iets aan mijn lay out. Ik heb nooit zin om me daarin te verdiepen. Vind het wel prima zo. Vroeger wel. Toen had ik ieder jaargetijde een andere lay out. Dat was ver vorige eeuw…

 • Reply
  Anna Maria
  15/02/2017 at 21:35

  Het ziet er goed uit πŸ™‚ Jah ik ben heel erg tevreden met mijn lay-out. Voor het eerst sinds mijn bloggen klopt het. Hoef ik niet meer te zoeken en is het goed zoals het is.

 • Reply
  Saar
  11/02/2017 at 12:59

  Mooie nieuwe lay-out heb je weer gekozen. Je steekt op dat vlak best veel tijd en energie in je blog zeg! Ik verander zelf pas als ik echt overtuigd ben van een lay-out. Ik ben dan ook nogal kieskeurig op dat vlak, vandaar dat het bij nogal vaak hetzelfde is, op de header na dan.

  Enkel jammer dat door de nieuwe lay-out, ik niet meer kan reageren op mijn tablet. Die is blijkbaar te oud ofzo. En laat ik nu altijd blogs lezen daarop. Maar goed, met mijn nieuwe telefoon lukt het wel, dus met een beetje extra moeite kan ik wel nog een comment voor je nalaten ?

  • Reply
   SAS
   15/02/2017 at 19:09

   Dank voor het compliment. Vind het zelf altijd erg fijn om er tijd in te stoppen, hopelijk blijf ik met deze layout langer tevreden (hij kan ook meerdere lay-outs dus dat is dan wel weer fijn als ik wil veranderen). Jammer dat het niet lukt te reageren via je tablet. Kan je helemaal niet reageren of geeft hij een foutmelding? Lief dus, die extra moeite die je doet voor een reactie<3

 • Reply
  Mariska
  08/02/2017 at 23:02

  Deze layout vind ik ook erg mooi en voorheen veranderde ik ook steeds. Nu heb ik al een tijd een van Pipgdig en daar zijn zoveel mogelijkheden mee dat ik eindeloos kan veranderen. Heel fijne layout πŸ™‚

 • Reply
  Wanda
  08/02/2017 at 20:19

  Ik vind eigenlijk al je lay-outs wel mooi, natuurlijk is de ene wat overzichtelijker dan de andere maar het past wel allemaal bij jou. Zelf ben ik ook nog zoekende maar heb het nog niet echt gevonden.

 • Reply
  Nele | Pizzapartyfridaynight
  08/02/2017 at 18:31

  Ik pruts niet graag aan omdat ik dan bang ben dat ik iets ga verliezen of iets kwijt geraak en nooit meer terug vind! πŸ™ Hoewel, ik zou wel graag een andere lay out willen, een iets professionelere lay-out. Nu heb ik nog steeds zo’n standaard lay-out van wordpress. Ik wilde er eigenlijk ok geen geld in steken πŸ™‚

  • Reply
   SAS
   10/02/2017 at 21:24

   Als ik ga knutselen aan een layout maak ik wel altijd een goede backup zodat ik niets kwijt raak, te vaak wel gebeurd πŸ˜‰ Ik heb wel vaker een betaalde lay-out gekocht, deze was niet eens zo prijzig. Dat vind ik het (blog plezier) dan wel weer waard.

 • Reply
  Rowan
  07/02/2017 at 18:58

  Ziet er mooi uit! Ik ben nog steeds heel tevreden met mijn eigen layout. Ik ben niet zo handig, dus ik verander er heel weinig aan. πŸ˜‰

 • Reply
  sammie
  07/02/2017 at 11:28

  Ik vond je vorige layout erg mooi, maar deze is ook zeker leuk.

 • Reply
  Michelle
  07/02/2017 at 10:45

  Eerlijk gezegd was het mij nog niet opgevallen dat je een nieuwe had, een goed teken want dan betekend het dat het heel Sas is!

 • Reply
  Paul
  07/02/2017 at 09:17

  Ik ben zeer tevreden met mijn layout die door Naomi van Delicae voor mij is gebouwd. Mijn logo wil ik misschien nog laten opfrissen zodat het wat strakker wordt. Ik vind jouw layout weer prachtig!

 • Reply
  Nesrin
  06/02/2017 at 21:44

  Heel mooi! Ik vind het elke keer heel mooi, er is geen lay out geweest die ik niet mooi en onprettig vond.

  • Reply
   SAS
   07/02/2017 at 10:25

   Wat een lief compliment<3
   Ik probeer er dan ook altijd wat persoonlijks van te maken.

 • Reply
  Lieke
  06/02/2017 at 20:36

  Kon je het weer niet laten??
  Nee hoor. Ik vind het echt super tof hoe jij elke keer weer je blog verandert.
  Ik zou zelf ook graag een ander theme willen en een ander logo.
  Een ander theme heb ik al gevonden..
  Het is dat ik er maar weinig verstand van heb en er daardoor te veel tijd in gaat zitten, anders had ik deze graag aangepast πŸ™‚

  • Reply
   SAS
   06/02/2017 at 20:49

   Haha.
   Mocht je hulp nodig hebben kan je me altijd contacten. Ik weet niet alles maar kan je met veel wel helpen.
   Zo heb ik Anneleen (kleinegeluk.be) ook geholpen met het maken van haar layout/blog πŸ™‚

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  06/02/2017 at 17:56

  Als ik wat handiger was geweest dan zou ik mijn layout veel vaker aanpassen πŸ˜‰ Ik ben momenteel niet helemaal tevreden, zucht haha. Ik vind je layout nu wel heel mooi geworden. Wat rustiger en strakker.

 • Reply
  Nathalie
  06/02/2017 at 17:10

  Stiekem ben ik heel tevreden met mijn huidige layout maar het kriebelt toch altijd wel om het helemaal om te gooien. Een logo en de kleuren verander ik dan wel sneller dan echt het hele template… De nieuwe vind ik erg mooi en zelfs iets prettiger dan de oude (meer mijn stijl dit, neem je toch mee in gedachten).

 • Reply
  Wendy
  06/02/2017 at 17:05

  Hihihi, ik veranderde ooit mijn layout ook om de haverklap, maar nu staat hij al een behoorlijke tijd online en ik vind het wel even best zo. Soms een klein detail wat ik even anders doe/maak, maar vaak valt dat dan niet eens op. Ik vind je layout wel weer leuk.

 • Reply
  Sabine
  06/02/2017 at 15:16

  Mooi geworden! Ik heb mijn layout al een hele tijd en ben er zeer tevreden mee. Deze was ook wel wat duurder dus wil ik ook niet meteen weer veranderen.

 • Reply
  Femke
  06/02/2017 at 15:12

  Mooie overzichtelijke layout! Ik wil ook heel graag mijn layout veranderen. Het thema wat ik nu heb is te beperkt, dus nu heb ik een hele uitgebreide gekocht. Nu nog toepassen πŸ˜‰ .

 • Reply
  Joyce rdt
  06/02/2017 at 15:04

  Ook deze ziet er weer goed uit haha. Zelf ben ik niet tevreden met mijn lay out, maar ik snap al die betaalde dingen niet zo goed (moet me er gewoon eens een keer fatsoenlijk in verdiepen) dus laat ik het (voorlopig) maar even zo πŸ™‚ . Liefs.x

 • Reply
  Joni
  06/02/2017 at 14:34

  Ik kocht ook mijn lay out via Etsy en van LucaLogos. Service toppie! Prijs ook toppie πŸ˜‰
  Ik vind ‘m wel heel leuk hoor, deze!

 • Reply
  Ayla
  06/02/2017 at 13:48

  Ziet er goed uit!! Ik wist helemaal niet dat je lay-outs via Etsy kunt kopen, wat kan er toch veel πŸ™‚ Met mijn eigen lay-out ben ik nog altijd heel erg blij, die blijft voorlopig nog wel even staan!

 • Reply
  Marjoleine
  06/02/2017 at 11:51

  Oeh hij is mooi! Ben benieuwd hoe lang hij blijft πŸ™‚

 • Reply
  Simone
  06/02/2017 at 10:37

  Ik vind het echt een mooie lay-out, lekker clean. Maar wel helemaal wat bij je past!

 • Reply
  Bente
  06/02/2017 at 10:04

  Hij is mooi! Hoewel ik mijn eigen layout al behoorlijke tijd heb vind ik hem nog steeds mooi πŸ™‚ Ik ben niet zo veranderlijk als jij wat dat betreft πŸ˜‰

 • Reply
  Amy
  06/02/2017 at 09:20

  Ik vind dit een hele mooie layout! Heel overzichtelijk en toch heel erg ‘Sas’! Veel plezier ermee (voor zo lang als het duurt en je weer een nieuwe aanpassing doet, haha!)

  • Reply
   SAS
   06/02/2017 at 19:50

   Dank voor het lieve compliment. Ik ga mijn best doen haha ^^

 • Reply
  Darina
  06/02/2017 at 08:51

  Een hele mooie layout, leuk dat er zoveel mogelijk is!

 • Reply
  Romy
  06/02/2017 at 08:11

  Wauw, het ziet er echt heel mooi uit! Goede keuze πŸ™‚ Ik heb mijn lay-out nu een paar maanden en ben er nog erg blij mee, maar ik denk dat ik over een tijdje ook wel weer iets anders zou willen.

 • Reply
  Mylène
  06/02/2017 at 07:26

  Ik zit nu op mijn mobiel dus ik ga de desktop versie straks nog bekijken. Voelt altijd wel goed hΓ¨, zo’n nieuwe layout? Ik ben nog wel tevreden met de mijne, moet ik zeggen.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png