Life as Sas Januari

Ik kwam wat laat met dit idee, dus voor deze keer staat bij de eerste Zondag van de nieuwe maand online. Voortaan op de laatste Zondag van de desbetreffende maand. Elke maand wil ik graag een foto overzichtje delen. Eerst kwam Life as Sas soms wekelijks online, maar het leek me fijn dit toch maandelijks gaan doen! Dit is nรฉt even uitgebreider en ik ben wel toe aan iets nieuws.

Life as Sas wordt dus nieuw leven ingeblazen! Het wordt Life as Sas met daarachter de maand waarvan ik een samenvatting maak. Dit is met foto’s via Instagram, leuke quotes, teksten en aan het einde een youtube liedje of filmpje van de maand. Eentje die ik deze maand veel heb gekeken of geluisterd. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze hernieuwde rubriek vinden!

Januari was de maand van…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Beginnen met werken na een xxl vakantie
Pfhoe, dat is even opstarten na een heerlijk lange vakantie. Daarnaast ging mijn nieuwe werkrooster in waaraan ik erg moest wennen. (Beveiligd) Lees hier het artikel over de veranderingen op mijn werk.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Onze nieuwe tafels & stoelen
Eindelijke compleet! Onze 2 tafels kwamen al binnen in december, nu was het nog wachten op onze 4 nieuwe stoelen. Super blij met de sfeer die het geeft in onze nieuwe woning en de stoelen zitten heerlijk tijdens het bloggen! Bekijk hier onze nieuwe tafel & stoelen

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Meer offline
Januari stond in het teken van meer tijd besteden offline, en dat is zeker gelukt. Erg blij om wat vaker een serie te kijken, een extra lange douche te nemen, af te spreken met vriendinnen of lekker met een mok thee een boek te lezen. Yeah voor offline tijd! Hoewel ik zeker het online gebeuren wel mis op deze dagen, geeft het een stuk meer rust. Hetzelfde met Instagram wat vaker niet gebruiken. Genieten van het moment i.p.v. ‘Oh hier moet ik een foto van maken om te plaatsen’

Ook plaatste ik een app op mijn smartphone die eigenlijk liet zien dat ik al kei goed bezig was! Ik zit namelijk vrij weinig erop. Soms een fotootje plaatsen, even mijn mail checken en een appje hier en daar. Het gebruik was zeker een stuk minder dan ik in eerste instantie had gedacht. Hierover komt zeker nog een uitgebreider artikel over online.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Media
Ik las meer, keek fijne serie en ontdekte daarnaast ook een nieuwe! Het eerste boek van 2017 was Verborgen van Karin Slaughter, die ik ondanks dat ik hem maanden heb laten liggen in 1 ruk uitlas. Als je op de link klikt kom je bij mijn recensie terecht. Nu ben ik bezig in De Doodsvogel & ik kocht een nieuwe thriller die ik daarna wil gaan lezen. Heel wat toffe recensies dus in de maak!

Daarnaast ontdekte ik de serie Stalker. Van de makers van Criminal Minds (ik mis de nieuwe afleveringen!) mijn favoriete serie EVER. Hoewel het er, uiteraard, niet aan kan tippen is het zeker weer eens wat anders dan het CSI-gedoe en heeft de serie intrigerende karakters. Ik ben erg benieuwd hoe het verder afloopt. Lees hier waar Stalker precies over gaat.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Veel extra werken
Ik heb afgelopen maand veel extra gewerkt. Vooral door de ziekte van een aantal collega’s was het een erg drukke maand. Zo stond ik een halve week met alleen maar inval en maakte ik soms lange dagen door in de vallen op de peuterspeelzaal.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Dates met collega’s van werk & vriendinnen
Ik had super fijne dates met mijn werk. Zo ging ik een avondje tapas eten met mijn collega’s en was ik een aantal keren te vinden bij de Pannenkoeke boerderij. Daarnaast had ik met mijn liefste vriendinnetje nog een Bagel date. Super om na de hectische weken van verhuizen en veel werken weer eens gezellig bij te kletsen en gezellig te shoppen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Tulpen
Ik kocht deze maand ook veel tulpen om gezellig in huis te zetten. Laat de lente maar komen! Staat altijd zo gezellig en fijn. Wel was ik vergeten ze water te geven waardoor ze er erg dood bij hingen. Gelukkig na een beetje water zijn ze weer tot leven gekomen. Planten/bloemen en Saskia is nooit echt een goede combi.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Cursussen
Ik ronde deze maand 2 curssusen af. Als eerste de VVE cursus UK & PUK, die ik moest behalen voor het werken in de peuteropvang. Ik ben er bijna 2 jaar mee bezig geweest (nog voordat ik werkte bij de PSZ) en ben dan ook super blij hem nu eindelijk in mijn bezit te hebben. Trots! Daarnaast heb ik een opfrissingscursus gehad voor werkbegeleiders, iets waar ik ook al jaren een diploma voor heb. Heel fijn deze opfriscursus aangezien ik vanaf februari weer een stagiaire ga begeleiden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Mooie samenwerkingen
Even een lijstje aan toffe samenwerkingen van deze maand:

xxl canvas doek van foto Londen ยป Een 200×100 canvas doek van de prachtige foto uit Londen. Hij hangt te pronken in onze woonkamer. Nog steeds echt super blij mee! Het lijkt net of ik zo Londen weer in kan lopen..
Theefles van SMAAK ยป Nog steeds erg blij dat ik deze aan mijn collectie heb kunnen toevoegen. Wat een super handige en stijlvolle theefles.
Improve Health ยป Maand 1 van de 3 zit erop. Ik ben begonnen met dit voeding&sport schema om bewuster bezig te zijn van wat ik binnen krijg. Zeker nu al een fijne ervaring mee en het maakt zeker dat ik bewuster bezig ben.

LIEDJE VAN DE MAAND:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Alle foto’s in dit artikel komen van Instagram. Voor meer foto’s kan je een kijkje nemen op mijn account.

Wat vinden jullie van het nieuwe jasje van deze rubriek?

Bron hernieuwd idee

15 reacties op “Life as Sas Januari

 1. Binnenkort gaan wij ook officieel aan de Uk & Puk. We gebruiken het al, hebben de boekjes en diverse spulletjes, maar mijn baas gaat in de tweede helft van dit jaar ook beginnen met trainingen geven.
  Die tijd van veel werken had ik dus rond de zomer, pfff… ik was soms echt gebroken. Maar nu mag ik natuurlijk niet klagen. Lekker thuis met zwangerschapsverlof.
  Ik wil ook tulpen in huis, maar kat Charlie vind tulpen heerlijk… Hij eet ze gewoon op. Ik had van een ouder een bosje tulpen gehad toen ik met verlof ging en de volgende ochtend vond ik de hele bos op de grond. In stukken. Ja, als ik een bosje tulpen in huis wil, dan moet ik ze boven op de hoge kast zetten als ik het niet in de gaten kan houden.

  1. Ga je zelf ook mee doen aan deze cursus? Zeker de moeite waard, vond het echt van toegevoegde waarde en heb zeker niet dingen geleerd ๐Ÿ™‚
   Ja soms zijn er periodes die echt tรฉ druk zijn, nu bij ons op werk doordat er heel wat collega’s om de haverklap ziek zijn. Zelf ben ik ook half ziek aan het worden, ben dus goed op mezelf aan het letten. Gelukkig kon ik vandaag iets eerder naar huis.
   Die Charlie van jullie, lekker hoor is weer eens anders een bosje tulpen :’) haha.

 2. Wat een leuke titel, ‘Life as sas’! En ook erg leuk om te zien.
  Ik vind het altijd heerlijk om een beetje mee te kijken in wat iemand zoal doet. Mooie foto’s maak je ook!
  Liefs, Florentine

 3. Wat een mooi begin van het jaar. Leuk dat je zo terugblikt, je staat toch even stil en bent dan ook meer bewust bezig. Ik heb nu ook tulpen staan, heerlijk, ik hoop dat het snel voorjaar is.

 4. hahahaha de tulpen Sas.. goed om te weten ๐Ÿ˜‰ Dat was een heerlijke maand dus eigenlijk absoluut, en nu op naar de volgende, we zitten alweer in maand 2, ongelooflijk toch? Hoe de tijd vliegt?

  Ik heb trouwens de e-reader van mijn oom te leen eindelijk in huis, ik ben er nog niet over uit of dat wat is voor mij, maar ik moet zeggen, om boeken te lezen of in te starten om te zien of het wat is, is wel handig, ik kan altijd nog de bieb in om ze eventueel te halen ๐Ÿ˜›

  X

 5. Wat een fijne maand heb je gehad Sas! Jullie huisje raakt steeds meer af zo ๐Ÿ™‚ Ik heb ook tulpen staan, maar ze komen niet uit ๐Ÿ™ En ja, ik geef ze water ๐Ÿ˜›

  1. Dit soort maandoverzichtjes blijven leuk om te lezen.
   Het klinkt ook als een fijne maand Sas!
   En wat vind ik jullie tafel toch tof. <3

 6. Fijn om zo eens terug te blikken op je maand ๐Ÿ™‚ Januari was best een volle maand als ik het zo lees!
  Hopelijk wordt februari, vooral op werkvlak, toch iets rustiger ๐Ÿ™‚

 7. Leuk! Lekker makkelijk om te lezen en mooie foto’s! Ik ben zo dol op tulpen en ik had vorige week een hele mooie bos gekocht. Maar de kat vind ze ook heel keuken ze stonden nog geen twee dagen????

  1. Ahhh zonde zeg. Hier kijken de katten er eerlijk gezegd niet naar om. Alleen als ik ze water geef, Yara is dol op (nieuw) water.

 8. Leuk deze nieuwe vorm! Het ziet eruit als een fasntastische maand! Ik krijg meteen zin om alles van Karin Slaughter weer te lezen, helaas heb ik alle delen van de serie weg gegeven, dus eens kijken of ik ze misschien bij de bieb kan lenen als ebook?
  Stalker klinkt me ook als een leuke serie. Eens kijken wanneer ik daar tijd voor heb!
  En ik krijg zin om tulpen in mijn huis te zetten, jammer dat ik precies komende week niet thuis ben, misschien volgende week maar even tulpen halen!
  En wat fijn dat je je cursussen hebt afgerond, je hebt daar hard voor gewerkt, dus goed gedaan!

  1. Geweldige boeken van Karin Slaughter. Ik heb eerst gewacht tot ik alle delen had, en heb ze (volgens mij in 2015?) jaren geleden allemaal achter elkaar gelezen. Geweldig om zo in een reeks te zitten.

 9. Dat klinkt als een heel fijn begin van het jaar, op het vele werken na dan. Wat goed dat je zoveel meer offline bent nu en daardoor ook meer aan bijvoorbeeld lezen toekomt. Heerlijk! Ik vind het een erg leuke rubriek zo trouwens ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *