Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Ruim 3 maanden in onze droomwoning. Hoe bevalt het?

This content is password protected. To view it please enter your password below:

2
Home sweet home
Previous Story
Next Story

25 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  20/02/2017 at 00:06

  Klinkt heerlijk! Fijn dat het zo goed bevalt! Mijn huisje is erg klein. Maar omdat het maar tijdelijk is, vind ik het prima. Het is vooral erg licht! Daar ben ik zรณ blij mee na vijf jaar in een groot maar donker appartement.

 • Reply
  Jantine
  06/02/2017 at 10:10

  Het klinkt heerlijk ๐Ÿ˜€
  Hoe ons nieuwe thuis gaat bevallen weten we natuurlijk nog niet. Over ruim een maand gaan we verhuizen … Wel naar een huurhuis, dus we zullen er minder aan hoeven doen dan jullie, maar we zijn zeker van plan er ons eigen plekje van te maken!

  Ons huidige thuis is 4,5 jaar lang echt ons thuis geweest, al merkten we het laatste anderhalf jaar dat de buurt weer achteruit ging. Dat is hier echt een golfbeweging, en we merken nu al dat we denken ‘ach, het vuil hier achter is minder dan afgelopen zomer, laat maar’. En in verhouding tot de brand in het trappenhuis anderhalf jaar geleden, door een stel vandalen, en de explosie in het flatgebouw hiernaast omdat er iemand wietolie stond te maken, is het niets. Nee, hoewel dit echt ons thuis is geweest ben ik blij dat ik hier straks weg ben. ๐Ÿ˜€

  • Reply
   SAS
   06/02/2017 at 19:52

   Oh zo te lezen kan ik me dat erg voorstellen. Heel erg veel verhuis succes en plezier gewenst in jullie nieuwe woning! Dat het maar een echt thuis voor jullie mag worden ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Morgaine
  06/02/2017 at 07:47

  Ja, een dorp kan heerlijk wonen zijn, ik heb het beste van twee werelden al direct vanaf mijn geboorte mee gekregen natuurlijk, omdat mijn moeder uit een dorp komt en ik daar in vakanties meestal was bij opa en oma, en als het schooltijd was zat ik in hartje Amsterdam, kortom, jaaaaaaaa, daarom is het ook mijn droomwens om eigenlijk in een dorp te wonen, aan de rand, uitzicht weiland bos in de verte, als het even kan, zee aan de andere kant in de buurt, maar dat ik lopend binnen 10 minuten in het dorp sta om boodschappen te kunnen doen, ik weet het kan eigenlijk ๐Ÿ˜‰

  Ik ben zo blij voor jullie en het huis aankleden kost inderdaad tijd, neem je tijd en maak er iets heel erg moois van, jullie zijn al aardig op weg als ik het zo lees!

  Mijn woning, ja bevalt mij, op 1 ding na, ik mis kastruimte, of een extra kamer, dit is maar 3 kamer en ik vraag mij echt af nu soms hoe het mogelijk is geweest dat ik hier met 3 personen dag en nacht heb geleefd en later samen met Lies natuurlijk, want haar kamer is nu de puinzooi kamer, waar ik de stofzuiger, strijkplank en de trap bewaar en al mijn schilderwerken, met nog altijd een groot bureau en bed erin, haar bed… en ik kan er amper lopen, lol…

  X

 • Reply
  zwartraafje
  05/02/2017 at 20:30

  Super leuk om te lezen dat het allemaal zo goed meevalt. Mijn echtgenoot (toen nog vriend) en ik hebben eerst een huisje gehuurd en 10 jaar geleden kochten we ons eigen huisje. Zowel mijn ouderlijk huis als het huurhuis en ons eigen huisje liggen allemaal in dezelfde gemeente op nog geen kilometer van elkaar. Ik vind het heerlijk – ons eigen plekje (en vrijwel alle verbouwingen achter de rug), vrienden en familie in de buurt, goed contact met de buren รฉn de postbode, …

 • Reply
  Michelle
  05/02/2017 at 19:22

  Wat super om te lezen dat het zo goed bevalt!

 • Reply
  Floor Daasvand
  05/02/2017 at 15:13

  Wat fijn dat het zo goed bevalt! Ik woon nog steeds bij mijn moeder en woon al bijna 20 jaar in hetzelfde huis haha

 • Reply
  bijsaramsades
  04/02/2017 at 23:04

  amai, wat gaat de tijd toch snel.
  Leuk om je zo positief te horen spreken over je nieuwe woningspunten.

 • Reply
  Marcella
  03/02/2017 at 17:00

  Fijn dat je huis zo goed bevalt! Wij wonen hier nu twee jaar, en er moet ook nog een hoop gebeuren hoor. Dat hou je toch. Is het ene klusje klaar, komt de volgende weer. Maar je eigen plekje ervan maken, dat is superfijn! Geniet van je weekend!

 • Reply
  sammie
  02/02/2017 at 15:10

  Zo fijn dat het goed bevalt! Een dorp lijkt mij ook heerlijk, precies alles wat jij opnoemt lijkt me echt genieten! En dichter bij het werk wonen is ook wel een enorme plus! Ben zo blij dat ik binnenkort ook lekker dichtbij woon.

 • Reply
  Nesrin
  02/02/2017 at 09:33

  Fijn dat het zo goed is gegaan allemaal. Ik ben heel benieuwd naar de boekenkast ๐Ÿ˜‰

  • Reply
   SAS
   03/02/2017 at 21:06

   Ik ook ๐Ÿ˜‰ Hij wordt opmaat gemaakt door M. <3

 • Reply
  Wendy
  01/02/2017 at 21:42

  Klinkt allemaal heerlijk. Super dat het zo goed bevalt. Jullie hebben zo te horen wel geluk met de straat/buurt. Wij wonen ook in een dorp en het ons-kent-ons gehalte is hier ook heel hoog, maar dan niet echt op een positieve manier. Meer op de ‘geouwehoer achter je rug om’ manier. Niet leuk. En contact met de mensen uit onze straat hebben we eigenlijk ook niet. Iedereen is hier heel erg op zichzelf. Jammer, want ik weet dat er buurtjes zijn in ons dorp waar dat heel anders is.

  • Reply
   SAS
   03/02/2017 at 21:05

   Wat jammer om te horen zeg. Het kan zo leuk zijn, dat is in onze straat in ieder geval wel het geval ๐Ÿ™‚ Heel blij met ons nieuwe buurtje.

 • Reply
  Zoรซ-Amber Wolters
  01/02/2017 at 18:58

  Jaaaa – eigenhuisliefde!
  Wij wonen nu bijna anderhalf jaar op ons stekje – en het is ECHT thuis.
  De (vaak) 2+ uur reistijd is het (meestal) gewoon waard om voor naar huis te rijden.
  Zo erg zelfs dat ik soms de twee nachten per week in een hotel vervloek. Eigen bedje ligt toch lekkerder!

 • Reply
  Simone
  01/02/2017 at 14:21

  Fijn he om echt een eigen huis te hebben! Hoewel je appartement was ook een echt huis en thuis natuurlijk, ach je snapt wel wat ik bedoel.
  Ik ben ook heel blij met ons huis. Hopelijk kan er een tuinman komen die onze tuin voor een leuke prijs nog even netjes kan maken, want die ziet er niet uit. En er liggen nog wat kleine klusjes (waarvoor wel alles al in huis is) nog p ons te wachten. De grotere klussen stellen we nog even uit. Het plan voor het najaar is de trap te laten bekleden. Hopelijk gaat dat budgettair gezien ook lukken.

 • Reply
  Joor
  01/02/2017 at 13:46

  Wat super leuk om te lezen hoe het jullie bevalt in het nieuwe huis!! Leuk een eigen blog stekkie! Stiekem een klein beetje jaloers want wij zitten in een kleine benedenwoning en missen echt meer ruimte! ๐Ÿ™

 • Reply
  Joyce rdt
  01/02/2017 at 13:19

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed bevalt. ‘Het grote mensen leven’ klinkt te grappig haha. Zelf heb ik altijd het idee dat een huis nooit af is, er komen altijd wel nieuwe projecten om de hoek kijken. Mijn appartement bevalt na 5,5jr nog steeds heel erg goed, woon lekker rustig, maar toch dichtbij de winkels en daarnaast ook voldoende ruimte. Liefs.x

 • Reply
  Saar
  01/02/2017 at 12:44

  Dat is dan zo met een koopwoning. Voor je het weet is het een meerjarenproject, maar zo maak je het ook echt steeds meer je eigenste thuis!

 • Reply
  Amy
  01/02/2017 at 09:14

  Wat fijn om te lezen dat het huis jullie zo bevalt! Niet alles hoeft in een keer inderdaad.. wij hebben enkele jaren geleden de tuin gedaan en pakken nu steeds een projectje op. Zo blijf je bezig maar het is ook wel leuk om steeds wat te vernieuwen in huis.

 • Reply
  Inge
  01/02/2017 at 09:08

  Wat fijn om te lezen! Niet alles hoeft in รฉรฉn keer inderdaad, zo blijf je telkens naar leuke dingen uitkijken. Mijn nieuwe woning bevalt ook erg goed, ben daar ook heel erg blij mee. Voel mij er helemaal thuis!

 • Reply
  Femke
  01/02/2017 at 09:03

  Fijn dat de woning zo goed bevalt! En die wishlist is erg bekend, die hebben wij ook al terwijl ons huis nog geen eens klaar is ๐Ÿ™‚ . Leuk om stukje bij beetje je huis zo steeds meer eigen te maken.

 • Reply
  Jenn
  01/02/2017 at 08:46

  Mooi om te lezen dat het zo goed bevalt!

 • Reply
  Darina
  01/02/2017 at 08:24

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed bevalt! Leuk om zo aan je nieuwe stekkie te werken en het helemaal naar jullie zin te maken!

 • Reply
  Ayla
  01/02/2017 at 08:06

  Wat fijn dat het zo goed bevalt! Leuk dat er nog wat projecten op de planning staan voor de komende paar jaar ook, heb je weer wat om naartoe te leven ๐Ÿ™‚

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png