Mijn Hebban reading challenge 2017

Ondanks dat ik in 2016 minder boeken las dat ik had gewild, besloot ik in het kader van ‘meer willen gaan lezen in 2017’ weer mee te doen met de Hebban reading challenge. Hebban is een platform waar ik al mijn gelezen, te lezen en aan het lezen boeken bij hou. Ik vind hem tig malen fijner werken dan Goodreads en nou leek het me leuk mijn boeken te laten zien voor de reading challenge.

Er zijn namelijk nog heel wat boeken die op mijn wensenlijstje staan. Hoewel ik er al heel erg veel bezit, raakt de lijst maar niet bijgewerkt. Hieronder dus een overzichtje van de boeken die ik graag wil lezen (en ook aanschaffen) in 2017. 4 boeken in deze lijst heb ik al, de rest is op mijn ‘wil-ik-heel-graag-lezen-en-aanschaffen-lijstje’

Het boek de Doodsvogel ben ik nu aan het lezen, Helweek (wil ik gaan doen in 2017!), minder nacht zon en Sneeuwengelen zitten nog netjes in mijn boeken-verhuisdozen. Mijn boekenkast waar mijn hele collectie in komt is nog in de maak. Can’t wait. Lijkt me erg fijn gewoon een boek te kunnen pakken en ze te kunnen uitstallen.

Lees hier op Hebban mijn boeken die ik nog wil lezen. Bekijk via mijn profiel hoeveel boeken ik wel lezen voor deze challenge.

Hoeveel boeken wil jij lezen in 2017? En hoeveel heb je er al gelezen?

About the Author

16 Comments

Nicky

Ik heb eigenlijk geen challenge. Ik lees gewoon als ik zin (en tijd) heb. Dit jaar ondanks alle drukte toch al twee boeken uit (allebei van Linda Jansma)

Reply
Sheila

Hier zitten al boeken tussen die me met de titel alleen al aanspreken. Ik ben gek op lezen. Wel heb ik een bieb abo om mijn portemonnee te beschermen. Ik heb gewoon teveel boeken en dat is stukken goedkoper πŸ™‚

Ik lees normaliter super veel. Maar sinds ik moeder ben, heb ik er overdag minder tijd voor. Maar voor het slapen gaan neem ik altijd een moment om te lezen.

Reply
Joyce rdt

Daar zitten een paar hele gave boeken tussen! Goodreads ken ik wel, maar deze Hebban ken ik nog niet, ga me er meteen eens in verdiepen! Hoeveel boeken ik precies wil gaan lezen heb ik niet helemaal duidelijk, iig meer dan het afgelopen jaar! Liefs.x

Reply
The Belgian Reviewer

Mijn challenge staat op 60 of 65 boeken denk ik, ik weet het al niet meer. Ik reken 52 weken en ik lees gemiddeld één boek per week en een paar meer tijdens de vakantie. Voor januari zit ik aan 4 dus ben op schema πŸ˜‰ .

Reply
The Belgian Reviewer

Ik ben doodsvogel nu ook aan het lezen (maar dan in het Engels: The Owl Always Hunts at Night)! So far so good zou ik zeggen. Ik heb weinig ervaring met Scandinavische schrijvers op Camilla Lackberg na eigenlijk.

Reply
Sanne

Haha, eigenlijk heeeel veel! Maar ik heb na mijn stedentripje naar Portugal geen bladzijde meer gelezen. Mooi doel voor dit jaar πŸ™‚

Reply
bijsaramsades

heb wel een lijstje liggen.

spijtig genoeg hebben ze ze niet in de bib hier of zijn ze voor maanden gereserveerd/ onbeschikbaar…

Reply
Wanda

Leuk dat je ook meedoet! Ik heb hem vorig jaar niet gehaald en uiteindelijk ook niet meer bijgehouden. Dit jaar een nieuwe poging waarbij ik de teller op 40 heb gesteld.

Reply
annouska

Challenges zijn zeker een leuke bezigheid om je bewust te maken van hoeveel je leest. Ik ben nu sinds januari weer actief bezig met boeken halen bij de bibliotheek en bezig met mijn vierde boek inmiddels alweer. πŸ™‚

Reply
Lies

Ik heb mijn doel op 40 gezet, maar weet niet of het zal lukken. Ik doe ook mee aan een andere challenge om 30 puntjes af te kunnen strepen en die hoop ik wel echt te halen.

Reply
Darina

Ik houd mijn boeken bij via goodreads, waar ik een challenge aan ga om 25 boeken te lezen dit jaar. Ik ben benieuwd πŸ™‚

Reply
Sofie

Oh leuk, ik ken Hebban niet. Maar ik zit op Goodreads. Daar heb ik aangeduid dat ik 30 boeken wil lezen en ik doe mee aan de verbeelding bookchallenge van de blog Verbeelding.org.

Reply
Kaylin

Ik werk wel met Goodreads en heb de challenge op 15 boeken gezet voor 2017. Momenteel heb ik er al vier gelezen dus goed gestart! πŸ˜€

Reply
Saar

Ik werk zelf veel liever met goodreads. Grappig hoe zo’n dingen kunnen verschillen. Ik heb 30 boeken op mijn to-read-teller staan en ik heb er nu al 7 gelezen. Dat is behoorlijk veel, zelfs voor mij. Maar de laatste dagen lees ik veel, zodra ik rust kan pakken zit ik met mijn neus in een boek. En dat ik soms niet kan slapen helpt ook natuurlijk πŸ˜›
Eens zien wat dat vanaf maart wordt, haha!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *