Currently #5

Even een soort bijklets-artikeltje in de vorm van een Currently. Aangezien dit weekend onze wifi eruit lag heb ik geen tijd gehad om wat artikelen te maken voor de aankomende week. Erg balen, aangezien ik heel wat leuke ideeën in mijn concepten had staan voor deze week. Maar, wat niet kan dat kan nou eenmaal niet. Dit betekend ook dat ik nog niet bij jullie heb bij gelezen en geheel offline was op bloggebied. But I’m back!

Reading • Zoals jullie wel weten ben ik nog steeds bezig met Master Your Mindset maar daarnaast ben ik ook begonnen in De Doodsvogel van Samuel Bjørk. ‘Ik reis alleen’ vond ik al een heel tof boek van hem. Lees hier mijn recensie.’ Dit boek las ik nog heerlijk in de zon op ons balkonnetje. Dit boek lees ik op de bank van onze nieuwe woning, genieten! Een recensie van beide boeken komen uiteraard nog. Eerst even heerlijk wat lees plezier.Watching • Naast mijn standaard series ben ik sinds 2 weken begonnen met het volgen van Stalker. Het was wel fijn weer eens wat nieuws te kijken en tevens van de makers van Criminal Minds, my all time fav. Waar het over gaat?

‘Detective Jack Larsen wordt overgeplaatst van de afdeling moordzaken in New York City naar de eenheid van luitenant Beth Davis. Zijn zelfvertrouwen, sterke persoonlijkheid en twijfelachtige gedrag hebben hem eerder in problemen gebracht, maar zijn eerdere gedrag kan nog wel eens van pas komen voor zijn nieuwe baan. Zijn luitenant is een sterke, gefocuste expert in het veld en is gedreven door haar eigen traumatische ervaring als slachtoffer van een stalker. Met de rest van het team beoordelen Larsen en Davis het dreigingsniveau van elke zaak en reageren ze voordat het stalken en de intimidatie uit de hand loopt, terwijl ze ook nog hun persoonlijke kwellingen op afstand proberen te houden.’ (bron)

Een aardige serie, die net even anders is dan de anderen series die ik kijk. Zeker vermakelijk om te kijken, hoewel ik erg moet wennen aan de personages.

Drinking/eating • Bananen pancakes, heerlijk! En ik drink weer fijne theetjes. Zowel in mijn nieuwe grote mok als in mijn nieuwe theefles.

Crafting • Ik wil zeker weer wat leuke dingen gaan maken. Pasgeleden heb ik voor al mijn vriendinnen hartjes bordjes gemaakt met de namen met hun partner en de datum dat ze wat kregen. Ze waren er allemaal erg blij mee! Ook maakte ik voor mijn ouders een 31 jarig-getrouwd bord met foto, data en dergelijke. Deze zijn binnenkort te zien op mijn Instagram (nu iedereen alles heeft gehad kan ik het delen!)

Loving • Lange douches, hele fijne bagel date met mijn liefste vriendinnetjes, leuke aankoopjes, het lezen weer oppakken en genieten van elk moment van de dag.

Not loving • Dat de weekenden zo kort zijn, gezeur omtrent de woning, wachten in het algemeen, wennen aan het nieuwe (werk)ritme en internetloos zijn.

Needing • Rust.

Thinking • Aan het feit dat ik zo blij ben ik welke koers mijn leven loopt. Ik heb een fijne partner, lieve vrienden & ouders, heb een super fijne baan met toffe collega’s en geniet elke dag nog van onze nieuwe woning. Alles verloopt zoals ik graag had gewild, soms net even anders dan gepland maar het gaat de positieve richting op. Ik ben hier heel erg dankbaar voor.

Ook ben ik elke dag nog blij dat ik ben begonnen met bloggen. Ik kan er zo ontzettend blij van worden, mijn ei in kwijt en vind al jullie reacties altijd super leuk om te lezen!

Feeling/mood • Ik voel me goed, hoewel ik wel erg moet wennen aan het nieuwe ritme. Het ritme zelf is uiteraard al wennen, maar elke week nog een vergadering of (avond) cursus erbij is wel erg slopend voor een ritme op te bouwen. Ook wil ik proberen meer de Woensdag & vrijdag middag daadwerkelijk vrij te houden. Deze stonden de afgelopen weken volgepland, waardoor de rust momenten even ver te zoeken waren.

Happy about • Van de week kwamen eindelijk ook onze stoelen binnen. Naast dat ik nog een Triptiek doek binnen krijg voor onze woning (d.m.v. een leuke samenwerking) is alles wat we hadden besteld voor onze woning eindelijk binnen. Alles is eindelijk 1 geheel. Zo ontzettend blij en de stoelen zitten erg lekker en passen mooi bij de tafel.

Looking forward to • De voorjaarsvakantie. Ik heb dan een extra lang weekend, doordat ik een dagje heb vrij genomen. Ik hoef dus maar 2 dagen te werken, ben vrij op mijn eigen verjaardag en kan even lekker genieten. Tevens heb ik nog een aantal anderen data vrij gevraagd en kan niet wachten tot deze 100% vast staan.

Listening to • De laatste tijd luister ik erg van nummers van Demi Lavato

About the Author

25 Comments

Morgaine

Wat ik nu zo apart vindt? Stalker, die is allang p tv geweest en van de week zag ik het dus overal dus dacht ik, ha eindelijk seizoen 2.. nee, seizoen 1 dus, die nog vers in mijn geheugen zit, hahahaha Maar geeft niet, ik hoop nu, wat ik wel in de gaten moet houden nu dus, dat ze doorgaan met seizoen 2…. gezien dat erg spannend was inderdaad, de cliffhanger…

X

Reply
Sanne

Prachtige tafel en stoelen hebben jullie gekocht. Wat balen dat je even zonder internet zat. En binnenkort een weekje vakantie, klinkt goed hoor. 🙂

Reply
Wanda

Samuel Björk… aanrader hoor! En ja, geen internet… soms best weleens lekker maar soms komt het ook totaal niet uit!

Reply
annouska

Even volhouden voor er weer een lekker lang weekend aan komt, gelukkig zijn er genoeg leuke mensen om je heen waar mee kan afspreken en anders wel weer een fijn boek. Wat een toffe tafel heen jullie trouwens! 😀

Reply
Joyce rdt

Samuel Bjørk is inderdaad een goede schrijver. Stalker vond ik ook een hele toffe serie, baalde er goed van dat ze na 1szn zijn gestopt 🙁 . Mooi om te lezen dat je blij bent met de koers in je leven, super! Liefs.x

Reply
Linda

Wat fijn dat je zo happy bent en dat alles een beetje een plek begint te krijgen nu! Hopelijk wen je snel aan je nieuwe (werk)ritme zodat je lekker wat rust kunt nemen 🙂 Jullie nieuwe stoelen en tafel zijn erg mooi, het past ook heel mooi bij elkaar! Logisch dat je daar superblij mee bent 🙂

Reply
Saar

Nog altijd zoveel nood aan rust? Loop jezelf niet teveel voorbij lieve Sas! Je nieuwe werkritme heeft tijd nodig om te wennen. Perfect dus dat voornemen om die middagen vrij te houden en dat dagje extra vakantie!

Reply
SAS

Ja het heeft (helaas) even tijd nodig om de rust geheel in mijn lichaam te krijgen. But I’m working on it!

Reply
Bente

Michael en ik zijn laatst begonnen aan de serie Hannibal (staat op Netflix). Misschien ook wel iets voor jou! Vrij creepy allemaal 😉 Wij zijn iig fan!

Reply
Inge

Ja ik ben heel benieuwd naar De Doodsvogel! Master Your Mindset klinkt trouwens ook erg fijn en leerzaam. 🙂

Reply
Ayla

Ben benieuwd naar Stalker! Is het zo goed als Criminal Minds (wat natuurlijk eigenlijk niet kan!) of echt een heel ander niveau?

Reply
SAS

Ik zou eerder The Fall aanraden dan Stalker. Wel is het een toffe serie om te kijken en net even wat anders dan anders, wat het zeker geen slechte serie maakt.

Reply
Romy

Zo frustrerend als het internet eruit ligt! Daar word je inderdaad niet bepaald blij van. Hopelijk werkt alles nu weer en hebben jullie de komende tijd geen internetproblemen weer. Naar het boek Master Your Mindset ben ik erg benieuwd! En wat ziet jullie eettafel met stoelen er mooi uit!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *