Kamer inspiratie – Groot canvas doek in onze woonkamer

Dit product is ter beschikking gesteld door Drukbedrijf.nl

Zoals jullie weten wonen wij nu sinds november 2016 in onze nieuwe woning. Echter was deze nog erg kaal. Wij hebben namelijk nog weinig schilderijen opgehangen. Dit ligt meer aan het feit dat we in ons appartement altijd vrolijk van alles in de muur spijkerde, om vervolgens weer wat anders te willen. En tsja, dan moesten de nieuwe schilderijen over de oude gaten in de muur heen. Dit keer, aangezien alle muren nog zónder gaten zijn wilde ik eens goed nadenken wat we gingen ophangen. Ja je leest het goed, ik heb er dus zeker wat van geleerd 😉

Nou kreeg ik de kans om een mooie foto op canvas te bestellen. En niet zomaar eentje, nee een hele grote. Na veel wikken en wegen hebben we deze prachtige foto uit Londen gekozen om op de hangen in onze woonkamer.

De gekozen foto

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Hoe hij uiteindelijk is geworden


Is hij niet mooi?

Over de bestelling

Het gekozen doek is 200 x 100 cm en heeft een dikte van 2 cm. Een gevaarte van een ding, juist wat we graag wilde. Een mooie foto die in onze huiskamer zou opvallen. Naast de klok, ons whitebord en de tv hangt er dus niets aan de muur. En nu kan dit prachtige canvas doek daarbij.

Het bestellen ging heel erg simpel. Je kiest een foto, een formaat en een dikte. Bij sommige formaten kan je maar kiezen uit 1 dikte, wat wel jammer was. Ik had het grote canvas doek graag dunner gehad, maar uiteindelijk staat het met de 2 cm erg mooi. Na de bestelling krijg je netjes een PDF bestand met een voorbeeld van je foto. Mooi om te zien hoe hij uiteindelijk eruit gaat zien. Hierdoor zou je nog wat aanpassingen kunnen maken. Let op! Mocht je zo’n groot doek als ons kiezen: de kwaliteit moet dan wel erg goed zijn qua foto.

De kwaliteit van het doek is erg stevig en de foto komt goed tot zijn recht. Het enige min puntje wat we vonden tijdens het ophangen is dat hij niet haaks is. Hierdoor is het schilderij niet geheel waterpas te hangen. Zodra wij hem waterpas hangen, hangt hij scheef. We hebben hem nu dus gemiddeld gedaan waardoor het niet zo erg meer opvalt.

Ik ben er zo blij mee, aangezien ik erg trots ben op deze eigen gemaakte foto uit Londen. Tevens was het echt een gedenkwaardige trip waar ik met heel erg veel plezier op terug kijk. Een prachtige herinnering die nu te pronken hangt in onze woonkamer.

Hebben jullie een zelfgemaakte foto wel eens laten afdrukken? En wat was dit dan?

22 reacties op “Kamer inspiratie – Groot canvas doek in onze woonkamer

 1. Inderdaad heel erg mooi geworden! Toch altijd leuker om iets persoonlijks aan je muur te hangen. Ik heb laatst een digitale foto gemaakt van een aquarel van de brug waar mijn vader werkte. Die heb ik op canvas af laten drukken. Super blij mee!

 2. Wat onwijs gaaf zeg, echt stoer!
  Ik heb een aantal jaren geleden een foto van mijn reis door Australië laten afdrukken op canvas, is ook oprecht heel mooi geworden, maar ik kan em nergens echt kwijt haha. Liefs.x

 3. O wauw Sas! Wat een prachtige canvas.
  Hij staat super zo.
  Geniet lekker van het nieuwe plekje en de oude herinneringen. Liefs!

 4. Waauw, goeie keuze!! Ik heb er al verschillende bij Kruidvat gekocht (voor mezelf en voor anderen) en daar moesten we zelf ook een haakje aan bevestigen. Vond ik ook jammer. Geen idee of dit ondertussen al verandert is, want waar ik nu over spreek is al 2 à 3 jaar geleden

 5. Echt super gaaf! De foto is er ook echt perfect voor. Het origineel is trouwens ook echt wel heel mooi! Ik herken het, in onze nieuwe huis willen we ook niet zomaar alles tegen de muur aan nagelen, zijn er toch voorzichtiger mee.

 6. Gaaf zo’n mooi groot doek! Zo komt de foto echt tot z’n recht. Lijkt me ook geweldig om in ons nieuwe huis zo’n groot doek op te hangen, al lijkt een fotobehang me ook wel erg mooi.

 7. Wat gaaf een schilderij in de lengte zie je veel minder vaak dan de breedte. Ik heb zelf vorig jaar bij een vriend een prachtige foto gekozen die hij zelf gemaakt heeft. Hij is namelijk fotograaf voor het AD en maakt echt mooie plaatjes. 🙂

 8. Prachtig mooi geworden! Ja, ik heb ene doek, maar gekregen, mijn dochter met schoonzoon, hebben ze laten doen op canvas voor de hele familie, dus ouders en opa en oma… 😉

  Zelf zou ik het niet zo snel doen, omdat ik natuurlijk zelf schilder, dus liever de foto erbij pakken en dan proberen met verf of houtskool over te nemen 😀

  X

 9. Ziet er mooi uit! Ik heb nu zelf een foto op plexiglas van de sunset in Vancouver, tussen de skyscrapers door. Eén van mijn mooiste uit Vancouver dus daar ben ik ook heel blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *