Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Van verhuizen in 2016, naar het thuisgevoel in 2017

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
Home sweet home
Previous Story
Next Story

18 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Yvonne
  20/01/2017 at 21:25

  Herkenbaar, ik ben ook net verhuisd. Ook van een stad naar een dorp, en van een kleine bovenwoning naar een heel huis. Die eerste dagen liep ik inderdaad ook als een kip zonder kop rond, hihi. Je moet inderdaad wat meer tijd nemen voor je ritueeltjes! Gelukkig went het ook wel weer snel ๐Ÿ™‚ Hier in het dorp kunnen ze trouwens gewoon rijden als gekken hoor, haha, niks rust! ๐Ÿ˜›

 • Reply
  Marcella
  13/01/2017 at 22:32

  Leuk om te lezen. Fijn dat je al lekker op je nieuwe plek zit. Ik woon nu bijna 2 jaar in Groningen, en weet hoe wennen een nieuwe structuur en omgeving is. Maar het bevalt ook mij nog steeds goed! Ons huis is overigens nog niet af, al komen we steeds een stukje verder. Onlangs een nieuwe bank besteld en we gaan een nieuwe vloer laten leggen. Wordt mooi!!

 • Reply
  zwartraafje
  11/01/2017 at 12:07

  Absoluut. Ik woon net als jij in een dorp en hou van de gemoedelijke sfeer die hier hangt. Eigenlijk weet ik niet zeker of ik zou kunnen wennen aan het leven in een stad. Nu wonen we in een relatief rustige buurt maar we zitten toch vlak bij supermarkten, beenhouwer, bakker, … Bovendien kunnen we wanneer het wat beter weer is fietsen langs de dijk of wandelen in het natuurgebied van onze buurgemeente.

 • Reply
  Denise
  10/01/2017 at 19:59

  Wat fijn dat je (eindelijk) een thuis gevoel krijgt in je nieuwe huis! En ja, ik ben tevreden over waar ik woon. Voorheen woonde ik ook in een stad en zijn we verhuisd naar een dorp.

 • Reply
  Sabine
  10/01/2017 at 02:36

  Wat fijn dat je je zo thuis voelt! Ik ging juist andersom: van 120 m2 naar 60 m2 haha. Ik vond het niet eens zo erg, maar andersom is wel fijner ๐Ÿ˜› Ik heb 29 jaar in een klein dorp gewoond en zou graag weer in en dorp wonen. Nu woon ik 2 jaar in een stad van bijna 10 miljoen mensen waar van 5 uur smorgens tot 10 uur savonds non-stop file staat. Ik voel me er thuis en er zijn veel voordelen aan de stad, maar ik zou graag op een dag wat rustiger wonen ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Mariska
  09/01/2017 at 21:23

  Ja, ik ben zeker blij met waar ik woon. Dat is het dorp waar ik ook geboren ben ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Els
  09/01/2017 at 21:06

  Alles vind zijn plaats, helaas bij ons duurt dat nu al wel ruim 1,5 jaar ๐Ÿ˜‰ . Wij zijn beide in de stad blijven wonen. Ik vind het heerlijk ๐Ÿ™‚ .

 • Reply
  Evelyne
  09/01/2017 at 19:49

  Wij wonen tussen het dorp en de stad. Het dorp ligt wel iets dichter en we gaan bijna dagelijks om brood, charcuterie etc. Voor grote boodschappen moeten we naar de stad, maar in nog geen 10 minuten staan we er al. Ik woon er wel graag, maar als kind droomde ik vaak over in een wijk wonen, waar de buren bij elkaar in de tuin liepen en elke zomeravond een glaasje kwamen drinken. Dat mis ik nu wel.

 • Reply
  Joor
  09/01/2017 at 16:28

  Wat fijn om te wonen in een grotere huis! We zouden het super vinden om in een grotere woning te wonen met meer opberg ruimtes!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  09/01/2017 at 14:55

  Ik woon op het platteland en de rust vind ik fijn. Maar soms mis ik ook wel wat bedrijvigheid.

  Jij hebt een boel ingrijpende levensgebeurtenissen in 1 keer op je bordje zeg! Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Want dat kan best heftig zijn.

 • Reply
  annouska
  09/01/2017 at 14:08

  Een huis is nooit af dat kan ik je nu al vertellen. Wij hebben na anderhalf jaar nog steeds dozen uit te pakken en klussen op te pikken. Maar hรฉ, alles met de tijd want je zal niet snel verhuizen haha. En ook je thuis voelen duurt vaak een tijdje, maar geef jezelf voor al de tijd.

 • Reply
  Paul
  09/01/2017 at 13:48

  Ik kan me voorstellen dat er ineens veel verandert nu er ook veranderingen op jouw werk bijkomen. Minder reistijd lijkt me een goedmakertje dan. Zelf had ik nooit gedacht dat ik in Enschede zou gaan wonen (ik ben een Fries en eigenlijk dol op grote steden als Utrecht, Amsterdam of Rotterdam). Toch bevalt het me enorm goed. Het is een grote stad met een fijn centrum, een theater en een poppodium. Er hangt veel jeugd door de hogeschool en universiteit, en dat geeft een leuke sfeer. Dus ja! Ik ben heel blij met mijn woonplaats en wil voor geen goud meer weg.

  P.S. er staat ergens halverwege “trope” i.p.v. “troep”.

 • Reply
  Saar
  09/01/2017 at 12:33

  Trust me, een huis is nooit af. Telkens je iets een plaats geeft, bedenk je wel weer iets nieuws om te veranderen. We wonen hier nu ruim een jaar en blijven maar dingen aanpassen en veranderen.
  Het huis af krijgen is dus een illusie ๐Ÿ™‚
  Maar ik kan wel begrijpen dat een plaats voor alles het al een pak rustiger maakt in je hoofd!

 • Reply
  Simone
  09/01/2017 at 11:14

  Ik woon bijna mijn hele leven in een dorp, tussen twee steden in. Ik vind het prima zo. Ik kan de drukte opzoeken wanneer ik wil, maar ook weer de rust. En dan woon ik ook nog in een hofje, dus dat is sowieso lekker rustig!

 • Reply
  Jenn
  09/01/2017 at 10:11

  Wat fijn om te lezen dat het al echt een thuis is. Ik woon ook in een dorp, in een heerlijk rustige wijk, maar wel met een centrum waar alles te vinden is, en ik ben er heel blij mee. Toen ik net het huis uit ging wilde ik graag midden in de stad wonen, maar daar heb ik helemaal geen behoefte meer aan.

 • Reply
  Bente
  09/01/2017 at 09:50

  Ja, een echt thuis maken kost waarschijnlijk wel even wat tijd. Ik ben heel blij met waar we wonen! Dicht bij alles maar toch heel erg rustig ๐Ÿ™‚

 • Reply
  bijsaamsades
  09/01/2017 at 09:05

  het is altijd een aanpassen als je verhuis, maar je komt erwel. is mij ook gelukt

 • Reply
  Morgaine
  09/01/2017 at 08:58

  Ik ben blij voor jullie, en op je vraag heb ik een simpel antwoord? Ja en nee, qua gebied, alles op loopafstand als het moet, met de fiets nog sneller, station naast de deur dus ook de bussen zeg ik ja, wonend en uit kijkend op het park, in een doodlopende straat aan mijn kant, zit ik perfect!

  maar qua stad, ik denk, doe mij ook maar een dorp ๐Ÿ˜‰

  X

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png