Ik had 3 weken vakantie en maak daarvan een momenten artikel met geluksmomentjes. Want vakantie is natuurlijk altijd leuk.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Wandelen en de buurt verkennen het lieve bezoek wat onze woning kwam bezoeken en gezellig bij kwam kletsen & allemaal een heel tof en lief cadeautje meenamen mijn nieuwe eekhoorntjes mok de nieuwe spullen die we aanschafte voor onze woning de fijne paneelgordijnen voor de ramen een nieuwe kapper ontdekken praatjes maken met mensen hier op straat en de postbode de leuke items die binnen kwamen genoeg blog inspiratie hebben en dit uitwerken uitslapen genieten van mijn series nieuwe theetjes uitproberen tot rust komen mijn kerstpakket de sfeervolle kerstboom de leuke verhuis & kerstkaartjes sfeervolle lichtjes en kaarsjes leuke DIY’s maken weer beginnen met sporten d.m.v. een samenwerking, stay tuned genieten van (nieuw ontdekte) muziekjes op youtube alle lieve comments die ik elke dag weer krijg de lieve reacties die ik kreeg op de privé berichtjes op twitter die ik stuurde voor 2017 leuke samenwerkingen in mijn mailbox vinden Ikea en Primark vriendinnen weer vaker spreken knuffelen met onze poezels de nieuwe eetkamertafel en salontafel waarop we wéken hebben gewacht mijn nieuwe lettertype (en layout aanpassingen) terugblik artikelen maken over 2016 nieuwe laarzen, eindelijk! ik hou van mijn nieuwe frozen sokken (ik heb nu 3 paar) herinneringen krijgen via Facebook van jaren geleden (zo kwam ik erachter dat het alweer 6 jaar geleden was op 30 december, dat we verloofden) fijne Londen-achtergrond op mijn laptop met prachtige foto’s nieuwe nachtkastjes nieuwe afleveringen van Criminal Minds, YAY de leuke ideeën voor mijn nieuwe boekenkast (nu al verliefd!) opruimen, opruimen en nog meer opruimen. En ook nog sorteren weer heerlijke wat (oude) films kijken eendjes en vogeltjes voeren een heerlijke lekkere salade (zelf)maken leuke bestellingen die ik heb gedaan de super leuke samenwerkingen voor mijn blog die binnen stroomde (ook een aantal minderen)

Al met al genieten van deze extra lange vakantie. Morgen begint het ‘echte’ leven weer, met een geheel nieuw ritme. Erg benieuwd hoe het allemaal is geweest op werk toen ik aanwezig was en hoe het nieuwe ritme gaat bevallen. Volgende week Zondag weer een Life as Sas artikel online!

1
14 reacties

14 thoughts on “Geluksmomentjes van de afgelopen weken (vakantie editie)

 1. Jenn schreef:

  Wat een fijn lijstje!

 2. Diana schreef:

  Heerlijke momentjes. Succes vanaf morgen met je nieuwe werkritme. Hopelijk bevalt het!

 3. Darina schreef:

  Prachtige momentjes, heerlijk van genieten!

 4. Nesrin schreef:

  Fijn dat je zo hebt genoten. Ik wens je veel plezier en sterkte 😉 morgen. Lijkt mij heerlijk drie weken vakantie maar dit heb je ook dubbel en dwars verdiend na een verhuizing en alles.

 5. Simone schreef:

  Wat een fijne momentjes allemaal Sas! Hopelijk heb je een fijne laatste vakantiedag gehad 🙂

 6. Evelyne schreef:

  Geluk hoeft niet groot te zijn 🙂 Soms zijn de kleinste en onverwachtse dingen die dat je het gelukkigst maken.

 7. Denise schreef:

  Wat fijn dat je zoveel geluksmomentjes hebt gehad! Als je al deze kleine geluksmomentjes opschrijft merk je pas hoe gelukkig je bent, toch? Misschien moet ik er dan ook maar aan beginnen!

 8. annouska schreef:

  Wat een fijne geluksmomentjes. Niets is zo fijn als vlak na alle commotie van de verhuizing vrij zijn en de buurt meteen een beetje leren kennen. Zo begin je 2017 weer opgeladen en kan je met een lach elke morgen de buurtjes gedag zeggen!

 9. Amy schreef:

  Wat heb je een heerlijke vakantie gehad, afgaande op deze mooie geluksmomentjes. Fijn dat je zo genoten hebt! Ik vond je dm op Twitter heel lief, zo attent! Dankjewel! Veel succes morgen weer 🙂

 10. Saar schreef:

  Zo, dat was een lekker opladen-vakantie zeg! Mooie momenten staan er in jouw lijstje!

 11. Dat is een hele lijst. Fijn!

 12. Lies schreef:

  Veel succes met de start! Zal toch een beetje pikken na 3 weken vakantie.

 13. Romy schreef:

  Dat klinkt echt als een geweldige drie weken! Wat een mooie lichtpuntjes allemaal! Wat leuk dat je aan het DIY-en bent en ik ben ook erg benieuwd naar de samenwerkingen die eraan zitten te komen 🙂

 14. Yara schreef:

  Ooh leuk idee die geluksmomentjes opsommen!
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *