Doel: minder online zijn + WINACTIE! [gesloten]

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Smartphonehoesjes.nl

*Zucht* Was ik eerst super blij met mijn LG 4, is hij helaas overleden. Er zit een loop in waardoor hij niet meer goed opstart. Ik ging dus weer terug naar mijn oude, geliefde Samsung S4. Hoewel ik het een hele fijne telefoon vind, baal ik toch een beetje van de fijne, goede scherpstellende camera die op de LG zat. Gelukkig heb ik zat leuke telefoonhoesjes voor de S4, waardoor ik lekker kan combineren met fotohoesjes en mijn leuke marble hoesje.

Maar even terug naar de telefoon, ik schreef een hele tijd terug al het artikel over het altijd maar online zijn. Hoewel ik snap dat het bij deze generatie hoort, vind ik het soms toch wel dood en dood zonde. Hoewel ik al minder op mijn smartphone zit, wil ik het in 2017 nog meer gaan minderen. Lekker wat apps eraf gooien en wat meer tijd doorbrengen buiten in de natuur of met een goed boek. Om maar niet alles te hoeven zien door een virtual reality bril maar ook ECHT daadwerkelijk te leven en te genieten van de natuur.


(bron)


Tevens heb ik de app (OFFTIME) gedownload. Een app waarbij je aan kan geven hoelang je offline wilt zijn en die bijhoud hoe je omgaat met online zijn. Ik wilde deze app zeker gaan testen en hierover ook een artikel schrijven. Want, in hoeverre werkt dit echt?

Om de tijd dat je wél online bent zo leuk mogelijk te maken mag ik van Smartphonehoesjes €25 euro shoptegoed weggeven! Altijd leuk om je telefoon te kunnen decoreren, dit maakt het altijd nét wat persoonlijker.

Wat moet ik hiervoor doen?

* Volg mij op Bloglovin en geeft dit artikel een hartje (geef ook even in de comments aan dat je dit hebt gedaan)
* Vertel welk hoesje jij zou kiezen

That’s it. Peace of cake toch?
De winnaar krijgt van mij, volgende week via de email bericht, vul dus zeker even een geldig email adres in. Je hebt tot de 29ste om mee te doen met deze winactie.

Oh en ze verkopen niet alleen items voor smartphones dus neem vooral een kijkje als je leuke accessoires zoekt of een MacBook Pro 13 inch hoes.

De winnares van deze winactie is Simone. Gefeliciteerd met het shoptegoed!

16 reacties op “Doel: minder online zijn + WINACTIE! [gesloten]

 1. Ik doe niet mee hoor ook al voldoe ik aan de eisen, hahaha en dat doe ik toch al omdat ik net een generatie eerder ben, internet en foon is leuk maar nee…. laat mij maar lekker schuiven met haakwerkjes, ben ik wel minder online, maar zie weer meer andere dingen 😀

  X

 2. Wauw wat goed zeg! Ik wil dat ook meer gaan proberen! Die app kende ik nog niet! Even kijken of dat wat is! Enne leuke actie ! Helaas heb ik al genoeg hoesjes.

 3. Nu mijn laptop al 2 weken kapot is merk ik Hoe meer ik het offline leven nodig heb. Je rust echt uit. Mijn doel uw dus ook meer offline te gaan leven. Minder blogs publiceren en meer bezig zijn met genieten!

 4. Ik ben ook steeds bewuster bezig met online zijn en zet mijn mobiel internet zelfs regelmatig eens uit.
  Ik doe graag mee met de winactie, maar kan enkel zeggen dat ik een nieuw hoesje zou kopen voor mijn nieuwe telefoon. Mijn oude is dringend aan vervanging toe, maar aangezien ik hem pas ga halen na de feestdagen, weet ik nog niet welke telefoon het wordt 🙂
  Ik geef je artikel ook graag een hartje!

 5. Ik heb dit een hartje gegeven! Ik heb helemaal nog geen hoesje voor mijn iPhone. Zonde! Ik vind de ultradunne hoesjes die niet opvallen het mooist.

  Ik voer ook de strijd met het steeds online zijn en voel me soms echt onrustig als ik lang niet kijk en dan heb ik de neiging om steeds naar mijn telefoon te grijpen. Ik heb ook de app OFFTIME maar ik negeer de app eigenlijk… erg!

 6. Bedankt voor je app, deze ga ik ook even downloaden om aan mijn voornemen te kunnen voldoen!

  Ik geef andere de kans om het hoesje te winnen want ik heb net een nieuwe gekocht voor mijn telefoon.. ^^

 7. Ik vind het een goed doel om minder offline te zijn, ik ga dat ook proberen in 2017. Mijn hoesje is deze week stuk gegaan 🙂 dus deze win actie komt op het juiste moment. Ik vind het hoesje van Karl Lagerfeld K-Grainy Booktype Case voor de iPhone 6 / 6s heel erg leuk.

 8. Offline zijn vind ik ook fijn, dat geldt dan ook voor what’s app en mail. SOms is het gewoon lekker om niet “gestoord” te worden!

  Deze hoes zou ik wel graag willen: Krusell Vargön Universal WalletCase 3XL

 9. Ik heb net vorige week een nieuw hoesje besteld dus ik laat de kans aan een ander.
  Ik heb net een nieuwe telefoon dus dat was wel een goed moment om eens na te denken over welke apps ik er nog op wou Rn welke niet.

 10. Ik ga met je meedoen! Ik zit de laatste tijd al veel minder op Facebook bijvoorbeeld, gewoon omdat ik het niet meer zo interessant vind. Ik ben wel benieuwd naar die app en je artikel/ervaringen erover!
  Ik doe trouwens mee met de winactie 🙂 Ik heb sinds kort een Macbook van mijn werk en wil daar graag nog een sleeve bij 🙂

 11. Wat een goed voornemen! Het is met alle apps en social media soms nog best lastig om niet te veel op je mobiel te zitten, vind ik.
  Toevallig is mijn hoesje nogal kapot aan het gaan, dus ik maak graag kans op het tegoed 🙂 Ik denk dat ik zou gaan voor het TPU siliconen hoesje LG Optimus L5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *