Wie ben jij?

Ik ben altijd heel erg nieuwsgierig naar mijn lezers. Vandaar vandaag even een in the spotlights artikel voor Introduceer jezelf. Een post die ik maakte in 2009 en waar ik nog steeds reacties op krijg.

Aangezien ik steeds meer nieuwe lezers tegen kom, leek het me een mooie gelegenheid om even onder de aandacht te brengen.

 photo IMG_20160708_153000_zpshxvygemc.jpg

Klik dus vooral even op dit artikel en stel jezelf voor!

Uiteraard mag je ook gewoon een stukje over jezelf vertellen of iets wat je kwijt wilt. Zie ik je daar?

2

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'