Het tweede half jaar van 2016 in 16 foto’s

Ik deelde in juli het eerste half jaar van 2016 in 16 foto’s, vandaag deel 2. Van juli tot december 2016.

Een jaar geleden was alles anders. Als ik nu terugkijk zie ik dat een jaar veel met een mens kan doen.

โ™ก 9 jaar samen / 4 jaar getrouwd
Wij waren dit jaar 9 jaar samen en 4 jaar getrouwd. 2 hele fijne mijlpalen. Ik kreeg een lief ontbijtje op bed en we vierde het fijn samen. Volgend jaar feest, dan zijn we 10 jaar samen en precies de helft van deze tijd getrouwd. Ook lijkt het me leuk een stand shoot te doen, nou M. nog even over halen ๐Ÿ˜‰

โ™ก Trip naar Londen
Ik kan er maar niet over ophouden he, dit mooie trip naar Londen. Zoals jullie weten heb ik echt mijn hart verloren aan deze stad. Ik heb dan ook zo erg genoten <3


I.v.m. error afbeeldingen foto’s niet van goede kwaliteit


โ™ก Eekhoorntjes voeren
Ook zo tof he, eekhoorntjes voeren. Zowel in Centerparcs uit mijn handen, als in Londen uit mijn handen. A dream come true. Ik als eekhoorntjes vrouwtje heb me echt prima vermaakt. Maar goed dat we hier voor de deur geen eekhoorntjes hebben want anders zou mijn maandsalaris eraan op gaan…

โ™ก Verkoop van ons appartement
Whoop whoop whoop. Het was eindelijk zover, de verkoop van ons appartement. Bijna een jaar (frustrerend) op gewacht en dat wachten is beloont.

โ™ก Koop van onze droomwoning
In dezelfde week dat ons appartement verkocht werd, deden we een bod op ons droomhuis. Dat werd geaccepteerd en resulteerde in de aankoop van onze droomwoning. Sinds 26 november zitten we erin en het is een echt thuis geworden. Uiteraard moet er nog veel gebeuren qua een vaste plek en uitzoeken/opruimen maar voor de rest is alles helemaal top.

โ™ก Verhuizen
Daar kwam daarna natuurlijk het verhuizen. We hebben 5.5 dag geploeterd maar zijn erg tevreden met het resultaat. Er is erg veel gebeurd en we hebben heel veel fijne hulp gehad.

โ™ก Settelen
Daar zijn we dus ook druk mee bezig. Alles een eigen plek, waar gaan we wat zetten?! Nu ik vakantie heb ga ik ook beginnen aan alle dozen op zolder, waarvoor we nog geen plek hadden bedacht. Gelukkig zijn de katten ook steeds meer aan het settelen.

โ™ก Dreamjob interviews / blog
Ik startte met een nieuwe rubriek en kreeg 22 mooie, enthousiaste dreamjob interviews. Jullie mochten vertellen over je droombaan die je nu hebt of juist wat je zou willen doen als droombaan. Ik sloot zelf ook af met een eigen artikel. Nog steeds super trots op dit concept en op al jullie mooie en vooral diverse artikelen.

Ik was ook erg blij dit jaar met mijn blog. Mijn blog en ook ik zelf hebben een verandering doorgemaakt en ben erg blij welke kant mijn blog op is gegaan. De layout is prettig, heb eindelijk een fijn lettertype gevonden en wordt elke dag een beetje blijer van al jullie lieve reacties en leuke artikelen.

โ™ก Genieten van de natuur
Ik kan daar zo van genieten, en deed dat dus zeker. Ik wandelde veel, maakte mooie natuur foto’s en kwam heel wat fijne beestjes tegen (afgezien van eekhoorntjes haha) De natuur geeft me rust. Ik ben dus zeker van plan om bij onze nieuwe woning het mooie park wat hierachter ligt te gaan ontdekken.

โ™ก Veranderingen op werk
Er zitten na deze vakantie veel positieve veranderingen voor me aan te komen. Lees hier het beveiligde artikel. Het komt erop neer dat ik het een stuk makkelijker ga krijgen qua uren.

โ™ก Genieten van de vakantie(s)
Genoten. En nog aan het genieten. Dit is mijn eerste week vakantie van de 3 weken(!) die nog voor me liggen. GENIETEN dus he ๐Ÿ˜‰ En ik kan ook nog steeds met een glimlach terug kijken op de afgelopen vakanties die we hebben gehad.

โ™ก Nieuwe mokken
Ik heb heel wat mooie nieuwe mokken aan mijn collectie toe kunnen voegen. Die hebben nu een prachtige plek in mijn nieuwe vitrine-mokken kast. Ik laat vast nog wel een keer een artikeltje met foto’s zien van de mooie collectie die ik nu heb.

โ™ก Genieten van m’n series
Ik heb genoten van The Fall (ik kijk uit naar S3!), eindelijk de nieuwe afleveringen van Criminal Minds.. Ook genoot ik van CSI NY, hoewel ze nu geen nieuwe afleveringen meer uitzenden..

โ™ก Verhuiskaartjes, lieve appjes en bezoekjes
M.b.t. onze woning hebben we veel lieve kaartjes en appjes gehad. Echt super leuk! Tevens zijn er al wat mensen langs gekomen om te kijken. Erg lief en we stellen het zeer op prijs dat er de moeite wordt genomen ons nieuwe stekkie te bekijken.

22 reacties op “Het tweede half jaar van 2016 in 16 foto’s

 1. Ik ben zo blij voor jullie en jou ๐Ÿ˜‰ Een veel bewogen jaar, en ik weet zeker dat alles lekker op zijn pootjes terecht gaat komen nu jullie je nieuwe domeintje aan het betrekken zijn ๐Ÿ˜€

  X

 2. Dit jaar is er inderdaad heel veel veranderd voor jullie. Van het lange wachten op รฉn zoeken naar jullie droomhuis tot het verhuizen naar die droom woning. Ik hoop echt dat jullie er heel wat prachtige jaren te wachten staan en jullie in dit nieuwe stekje heel wat mooie herinneringen mogen opbouwen.

 3. Wat een mooi tweede half jaar van het jaar! En vanaf nu wordt het denk ik ook nog eens alleen maar beter! Geniet lekker van je vakantie ๐Ÿ™‚

 4. Wat een fijn en vrolijk overzicht! Je kunt zo nog eens heel vaak terug kijken naar alle mooie momenten dit jaar! <3

 5. Zalig om al die positieve momentjes te lezen. Ja zo een vakantie kan deugd doen hรฉ? Ik heb binnenkort ook een weekje vakantie.

 6. Heerlijk, al die positieve dingen om te lezen. Wat een mooi half jaar heb je gehad. Gefeliciteerd met jullie 9 jaar samen zijn en 4 jaar getrouwd zijn!

 7. Wat een heerlijk overzicht. En zo leuk om te lezen dat er zoveel dingen in positieve zin kunnen veranderen op zulke korte tijd. Als ik terugkijk op vorig jaar dan is er helemaal niet zoveel gebeurd. Heel gek.

 8. Ondanks dat (het wachten op) de verkoop van jullie appartement misschien wat stressig is geweest, is 2016 volgens mij op een topjaar voor jullie geweest. Mooie reisjes (Londen! Woohoo!), een fijne nieuwe plek en fijn op je gemak op je werk.. hopelijk wordt 2017 ook een fijn jaar voor jullie!

 9. Jeetje, wat is er veel gebeurd in zo’n korte tijd en allemaal zulke mooie, positieve dingen! Heerlijk om zo terug te blikken! En een eekhoorn die uit mijn hand eet – dat komt ook op mijn bucket list ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *