Een nieuw avontuur van honderdzevenentwintig vierkante meter

Een week geleden was het zover, we kregen de sleutel van onze nieuwe woning! We hebben er bijna een jaar (met veel stress, frustratie en tranen) op moeten wachten maar het loonde. Alles viel op zijn plek. Al een week zitten we in onze nieuwe woning…

Al een week zonder dat ik met mijn blog bezig ben geweest en het was stiller op social media. En ja, ik heb het bloggen en jullie zeker gemist! Hoewel ik het de aankomende dagen niet rustiger ga krijgen, wilde ik toch even een klein beetje van me laten horen.

Pfhoe

Wat was het verhuizen een werk joh! Nou had ik dat van te voren al ingeschat maar ik had niet bedacht dat we 6.5 dag alleen maar bezig zouden zijn met verhuizen, uitpakken en inrichten. Maar jeetje wat zijn we een eind in die paar dagen. Bijna alles is wel af(!) Hoewel we wel wat mankementen aan het huis zijn tegengekomen, (jammer genoeg) zijn we een heel eind. De laatste dingen moeten nog worden uitgepakt.

De woonkamer is zo goed als klaar, de keuken is zo goed als klaar, de slaapkamer is ook bijna af, overal hangen gordijnen (met dank aan mijn ouders!) – alleen nog gordijnen in de hal, de badkamer is ingericht.. De zolder is gesorteerd met dozen, de trapmatten liggen op beide trappen, de deuren hebben nieuwe sloten, schilderijen/lijsten hangen.. de rookmelders en… Zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan.

Een bedankje

Zonder alle lieve hulp zou het ons nooit zijn gelukt! Een bedankje dus voor mijn ouders, mijn schoonfamilie en vrienden die hebben geholpen met alle verhuisdozen, groot meubilair en alles op hun plek in de kamer hebben gezet. Maar ook even een shout out voor M. die echt ontzettend hard bezig is geweest elke dag, waardoor we heel goed op schema liggen om alles af te krijgen.

Fotoblogje komt eraan!

Uiteraard komt er een foto blogje online over onze verhuizing. Deze ga ik proberen Zondag, in de Life as Sas reeks voorbij te laten komen. Pin me er niet op vast, misschien dat het artikeltje later komt. Zoveel zin om hem te maken. Net als een artikel met foto’s van onze nieuwe woning/inrichting. Stay tuned.

Jullie mogen me nog een keertje knijpen want ik geloof nog steeds niet dat we eindelijk in onze nieuwe woning zitten…

21 reacties op “Een nieuw avontuur van honderdzevenentwintig vierkante meter

 1. Ja, zo’n verhuizing valt vaak tegen. Hoe goed je alles ook hebt ingeschat, je loopt altijd wel weer tegen onverwachtse dingen. Nu vooral er lekker van genieten!

 2. Wat fijn om te horen dat je de verhuizing goed is gegaan en dat je het naar je zin hebt! Ik ben heel benieuwd naar het fotoverslagje! Geniet ervan!

 3. Super om te lezen hoe de verhuis is gegaan. Ja verhuizen is altijd even zwaar maar nu heb je lekker je eigen stekje, geniet er van. ๐Ÿ™‚

 4. Hier lezen dat ‘alles op zijn plek viel’ doet zoveel deugd. Wij zijn ook stilletjes aan het kijken naar een woning, maar dat brengt toch heel wat gedoe en stress met zich mee. Dat moment waarop ik ook kan zeggen dat ‘alles op zijn plek viel’… daar kijk ik al zo naar uit ๐Ÿ™‚ Ook je fotoblogje over de verhuis is iets om naar uit te kijken. Ik ben benieuwd!

 5. Knap hoor, dat jullie in zo’n korte tijd al zo veel gedaan hebben. Wat moeten jullie ineens ontzettend veel ruimte hebben na jaren in een appartement te hebben gewoond. Dat wordt vast heerlijk kerst vieren over een paar weken. ๐Ÿ™‚ Succes met de laatste loodjes en heel veel geluk in jullie nieuwe woning!

 6. Wat tof dat jullie over zijn naar het nieuwe huis! Wat een werk moet dat zijn geweest, maar zo de moeite waard! Geniet ervan en ik ben benieuwd naar de foto’s!

  1. Het is inderdaad niet klussen, hoewel er zeker wel wat mankementjes aan de woning zijn. Hij is geheel gerenoveerd toen we hem kochten ๐Ÿ™‚

 7. Wat super fijn dat jullie in de nieuwe woning zitten! Ben benieuwd naar je volgende blog! ๐Ÿ™‚ heel veel plezier en geluk in jullie nieuwe huis!!

 8. Wat moet het heerlijk zijn dat het meeste nu achter de rug is en jullie echt van het nieuwe plekje kunnen genieten. Ik ben heel benieuwd naar het artikel met foto’s!

 9. Veel plezier en geluk in jullie nieuwe woning. Ja, die mankementen die je achteraf ontdekt, dat klinkt bekend. Zolang het kleine dingen zijn, die op te lossen zijn, niet teveel van wakker liggen ๐Ÿ™‚
  Ik ben benieuwd naar je fotologje. Maar doe rustig aan. Verhuizen is inderdaad een hele opgave!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *