Een kleine SNEAK PEAK van onze nieuwe woning

Vandaag de eerste dag dat ik na mijn fijne vakantie weer aan de slag mag. Het leek me leuk te starten met een sneak peak van onze woning. Niet alles is nog af, maar de grootste & belangrijkste dingen zijn nu wel in een status waarvan ik foto’s kan maken πŸ˜‰ Kijken jullie dus mee naar een kleine foto-sfeer impressie van onze nieuwe woning?


In mijn vakantie eindelijk uitgelezen, review komt eraan…


Onze eigen jungle haha. Over een tijd de gehele tuin aan pakken…


Past precies…

En JEUJ!
De salon tafel en eettafel zijn er eindelijk. Na weken wachten omdat ze custom made werden gemaakt staan ze eindelijk te pronken in onze woonkamer. Nu alleen nog 2 weken wachten op onze nieuwe stoelen..

29 reacties op “Een kleine SNEAK PEAK van onze nieuwe woning

  1. Hoi Saskia! Ik heb even bijgelezen bij je. Deze keer maar niet op alles gereageerd πŸ˜‰
    Jullie nieuwe stekje (nou ja… zeg gerust maar ‘stek’!) ziet er goed uit, zeg. Bij ons weinig nieuws. Het gaat met ups en downs hele kleine stapjes vooruit. Liefs!

  2. Kan de kleuren niet heel goed zien op je foto’s door het licht maar je eettafel en salontafel zien er erg gaaf uit! leuk om zo vast een kijkje binnen te krijgen πŸ™‚

    1. De kleur van het blad van de salon en eettafel is gelijk aan de vitrine kast en dressoir. (de kleur is te zien bij de Buddha foto op de achtergrond) Uiteraard komt er nog een uitgebreider blogje online met foto’s.

  3. Je hebt echt zo een gezellige smaak qua inrichting, ben stiekem wel jaloers! En die tafels, super mooi zeg (wij zijn ook op zoek naar een nieuwe tafel… dus ik kijk ook wel overal rond πŸ˜€ )

  4. We hebben echt een totaal tegenovergestelde smaak qua huisinrichting haha! Altijd leuk om te zien. Alles past wel heel erg leuk bij elkaar, ziet er goed uit! πŸ™‚

  5. Wauw, dat ziet er heel goed uit, en ja de tuin, dat komt vanzelf, dat is ook een aardig project, je bent vast al bezig met herinrichten, misschien andere schutting en bla, denken jullie wel om de erfgrens en de buren qua planten van bomen en schuttingen? Voor ik jullie terug zie bij de rijdende rechter of zo? πŸ˜‰

    X

  6. Jullie huis ziet er prachtig uit! Mijn interesse was direct gewekt door het leuke Blond Amsterdam-bordje, haha. Ik vind vooral jullie tafel met de X-vormige poten echt heel gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *