Mijn kleine EPIC-pakketje (terwijl ik niet eens mee deed met EPIC)

De start van EPIC, alias Echte Post Is Cool begon weer. Lieve Northflix en Inge begonnen met de 3de editie van dit toffe initiatief. Wil je meer weten over dit project, kijk dan zeker bij Inge of Northflix. Echter, doordat ik midden in een verhuizing zit besloot ik niet mee te doen. Hoe jammer ik het ook vond, want de vorige editie vond ik ZO tof, het was niet haalbaar met alle drukte. Achteraf heel erg goed van mezelf ingeschat. Toen ik deze mededeling deed op Twitter kreeg ik van Lieke een hele lieve reactie:

‘Als je me je adres stuurt krijg je van mij n kleinigheidje!’
Ik bedoel, hoe ontzettend attent! Vooral van een blogger die ik al met vele jaren met plezier volg.

Zo viel er dus een klein pakketje voor me op de mat… En hoewel ik officieel mee deed met EPIC deel 3, wilde ik toch even een blog artikel hieraan wijden…Dat pakketje bestond uit 2 kleine kitten-katten *is dat een woord? (chocolade, altijd goed!), een klein notitieboekje, 4 zakjes met thee en een kei tof kaartje mรฉt lieve tekst achterop. Super lief en leuk en ik maakte hem met een smile open. Dit is dus ook gelijk het mooie van het hele Echte Post Is Cool gebeuren: iedereen is attent voor elkaar op een hele fijne positieve manier. En dat mag met alle narigheid in de wereld best eens even onderstreept worden. Niet voor wat hoort wat, maar gewoon een klein gebaar vanuit jezelf.

Lieve Lieke, ik wil je heel erg bedanken voor deze kleinigheidjes. Super lief dat je (uit jezelf) aanbood om wat kleins op te sturen. Ik ben er erg blij mee, ook met je hele lieve woorden op de leuke kaart.

34 reacties op “Mijn kleine EPIC-pakketje (terwijl ik niet eens mee deed met EPIC)

  1. Wat een leuk initiatief, ik kende het niet en ga het zeker in de gaten houden. Super tof dat jij zo een klein pakketje kreeg ondanks dat je door de drukte niet mee deed

  2. Wat ontzettend lief van Lieke! Leuk zo’n verrassing via de post. Alleen al het idee dat iemand die moeite voor je doet is toch al geweldig en hartverwarmend?!

  3. Zeer lief! Ik deed mee aan de eerste editie, maar kon blijkbaar de volgende edities niet meer meedoen omdat ik in Belgiรซ woon. Jammer ๐Ÿ™

  4. Ah wat lief van Lieke! En wat toevallig; ik kreeg een pakketje van haar voor EPIC haha! Ze had hele leuke spulletjes bij elkaar gezocht ๐Ÿ™‚

  5. Ik word gewoon een beetje verlegen van alle lieve woorden en de reacties van iedereen.
    Het was een kleinigheidje met een groter gebaar dan ik vooraf had verwacht ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *