Life as Sas #18

Hoi! Hier weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtube filmpjes.. Alles komt voorbij! Afgelopen weken had ik super drukke, maar leuke werkweken. Er kwamen een hoop cursussen, mijn workshop en extra werken voorbij! Tevens waren we druk bezig met alles rondom onze verkoop en koop van onze nieuwe woning. De laatste loodjes gaan beginnen! Verder genoot ik van de herfst en bestelde ik al mijn kerspakket op werk. Kijken jullie mee? photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Het bovenstaande bosje bloemen kreeg ik van een kindje en ouder op werk. Hij werd 4 en was voor het laatst op de peuterspeelzaal. Altijd zo lief als je een attentie krijgt. Plus dat ik het altijd erg leuk vind, om foto’s te maken met bloemen erbij. Het kaartje wat ernaast ligt is heel waardevol voor me. Deze hing gedurende de verkoop van ons appartement op onze koelkast. Een reminder, dat als we te horen kregen dat er geen interesse was in de koop las ik dit kaartje altijd even. Hoewel ik de moed een beetje had opgegeven is toch alles goed gekomen. Alle mislukkingen hebben dus zeker geleid naar een hele grote stap naar geluk.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Cursus hier, cursus daar. In 2 weken tijd had ik 5 cursussen! Waarvan er 2 nog niet geheel klaar zijn, pas in november en januari (aangezien het meerdere dagdelen is) Wel heb ik 2 certificaten gekregen voor de andere cursussen waaraan in deelnam. Altijd fijn, en kan mooi weer in mijn personeelsarchief. Het waren cursussen wat niet echt ‘mijn ding’ zou zijn, maar die uiteindelijk toch wel leerzaam waren.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik hou zo van dit seizoen he? Intens genieten van de natuur. De mooie kleuren, de dieren en de sfeer en het gevoel die het me altijd geeft. Lekker knus thuis op de bank met een deken, thee en een serie. Of lekker, met een klein lichtje aan bloggen. Heerlijk!
Houden jullie ook zo van de herfst?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Knuffelen met de poezen! Hoewel het altijd wel knuffelaars zijn, lijkt het nu met het koudere weer helemaal gezellig. Vooral Ayla, die normaal altijd naast me ligt en niet op schoot (helemaal opgevouwen, aangezien we geen bank meer hebben maar een stoel)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Inpakken, inpakken en nog eens inpakken. We zijn zo goed als klaar met onze hele inboedel. Wat een werk zeg en wat een spullen. Nu nog gaan uitzoeken als we er eenmaal inzitten haha. Binnenkort even weer wat richting de schuur brengen zodat ik weer wat meer zicht krijg tijdens het bloggen 😉

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ons nieuwe thuis♡
Nog maar een aantal weekjes! Man, wat is het snel gegaan en aan de andere kant kan het me niet snel genoeg gaan. Deze week was dé week dat eindelijk officieel ons appartement verkocht was. Wat een zware last valt er nu van mijn schouders af, aangezien het allemaal nog onder voorbehoud was (en dus ook mis kon gaan) Regelen, regelen en nog meer regelen. Volgende week ook weer afrondende gesprekken en stukken verzamelen om aan te leveren. Maar, ondanks de drukte, moeheid en alles eromheen is het het dubbel & dwars waard. Straks zitten we heerlijk in onze nieuwe woning…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Hallo kerstpakket! We konden dit jaar weer uit 9 pakketten kiezen en dacht: laat ik eens wat anders doen dan een douche pakket of Rituals. Het werd dus dit koffie pakket. Koffie? Dat lust ik inderdaad niet, echter zit er maar 1 zakje koffie bij (hoezo koffiepakket?) en de rest van de items vind ik of leuk of lekker. Dus toch maar voor deze gekozen.

DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:

Hoe was jullie week? En nog leuke dingen op de planning voor de aankomende week?

23 reacties op “Life as Sas #18

 1. Ik was vorige week nog van Katten-wacht. Mijn broer en schoonzusje waren op vakantie dus mocht ik elke dag hun kat gaan eten geven én uiteraard ook knuffelen. Dat koffiepakket ziet er (op de koffie na) lekker uit. Wel leuk dat jullie zelf mogen kiezen welk pakket je wil ontvangen. Oh en dat filmpje van Ellen vond ik echt leuk.

 2. Wat fijn dat het toch allemaal goed is gekomen met het appartement en dat jullie een huisje hebben gevonden!
  Ik hou ook zo van dit seizoen. Ik baal alleen wel soms vanwege dat het licht zo slecht is wat vooral slecht is voor de fotografie, maar ook dat ik er een beetje somber van wordt. Voor de rest vind ik het ook heerlijk om met dit seizoen op de bank te zitten met mijn hondje, een filmpje te kijken en thee te drinken!

 3. Volgens mij komt het echt door het weer dat katten zo aanhankelijk zijn. Die van ons ligt ook de hele tijd zowat naast me op de bank of achter me op de leuning. Echt heerlijk zo! Leuk kerstpakket trouwens! Wij hadden vorig jaar een traditioneel boodschappenpakket maar vaak ook inderdaad zo’n themapakket, helaas niet zelf uit te kiezen…

 4. Wat leuk dat je op deze manier je eigen kerstpakket kan uitkiezen. Grappig dat er maar één koffie gerelateerd artikel in zit 🙂 Pfoe wat veel cursussen, maar ze leveren allemaal mooie certificaten op denk ik?

 5. Wat een leuk kerstpakket! Ik hou ook niet van koffie maar ik zou ook blij worden van zo’n pakket 🙂

  Fijne week gewenst en succes met alle verhuizingszaken!

 6. Leuk kerstpakket! Blijft tof, zo’n attentie aan het einde van het jaar. Cursussen kunnen soms wat onnodig lijken, maar uiteindelijk kun je er altijd iets leerzaams uit halen.

  1. Nouja, sommige cursussen waren verplicht en niet echt mijn ding. Of totaal niet vernieuwd. Dan is het best wel zwaar als je in 2 weken tijd 3á4 cursussen heb. Echter, wel fijn dat ze dit op mijn werk aanbieden en doen.

 7. Wat een fijne week had je, Sas! Ik had een hele drukke maar ook fijne week gehad.2 concerten, een heel belangrijk gesprek en een etentje. Deze week wat rustiger.

 8. Het koffiepakket ziet er heerlijk uit, zou mij ook wel smaken 😉 Mijn week zag er lekker relaxed uit, want ik moest maar 2 dagen werken. Hoera! Volgende week heb ‘k ook nog een paar daagjes verlof en dan begin ik aan een lange werkweek. Ik overleef het wel 😉

 9. Wat attent dat je bloemen kreeg. Lijkt me echt een mooie bevestiging dat je het goed doet. Mooie spreuk ook. En jouw poes lijkt waanzinnig op mijn kat.

 10. Hey Sas,

  Aah wat lief van het kindje en ouder, mooie bloemen! En echt heel mooi dat kaartje, die heeft zeker geholpen! 😀 .
  En zeer herkenbaar het knuffelen met de poezen hihi, onze Link komt nu ook steeds meer bij ons liggen op een kleedje. Lekker knuffelen 🙂 . Ik hou ervan hihi. En ooww zo spannend joh, nog eventjes en dan zitten jullie in jullie nieuwe droomhuis! En echt super dat de verkoop van jullie appartementje nu helemaal rond is! Haha wel apart ja zo’n koffiepakket, maar ziet er wel echt lekker uit!

  Fijne zondag!

  Liefs!

 11. Het is net alsof je in zo’n drukke periode meer energie hebt hè? Ik zou er nou niet meer aan moeten denken om te verhuizen! Maar twee jaar geleden vond ik het erg leuk!

 12. Ik had een weekje vakantie en heb er van genoten. Komende week wordt behoorlijk druk,op jet werk, maar door Wapenstilstand vrijdag, is het een kort weekje dus,zal wel meevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *