Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Life as Sas #18

Hoi! Hier weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtube filmpjes.. Alles komt voorbij! Afgelopen weken had ik super drukke, maar leuke werkweken. Er kwamen een hoop cursussen, mijn workshop en extra werken voorbij! Tevens waren we druk bezig met alles rondom onze verkoop en koop van onze nieuwe woning. De laatste loodjes gaan beginnen! Verder genoot ik van de herfst en bestelde ik al mijn kerspakket op werk. Kijken jullie mee? photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Het bovenstaande bosje bloemen kreeg ik van een kindje en ouder op werk. Hij werd 4 en was voor het laatst op de peuterspeelzaal. Altijd zo lief als je een attentie krijgt. Plus dat ik het altijd erg leuk vind, om foto’s te maken met bloemen erbij. Het kaartje wat ernaast ligt is heel waardevol voor me. Deze hing gedurende de verkoop van ons appartement op onze koelkast. Een reminder, dat als we te horen kregen dat er geen interesse was in de koop las ik dit kaartje altijd even. Hoewel ik de moed een beetje had opgegeven is toch alles goed gekomen. Alle mislukkingen hebben dus zeker geleid naar een hele grote stap naar geluk.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Cursus hier, cursus daar. In 2 weken tijd had ik 5 cursussen! Waarvan er 2 nog niet geheel klaar zijn, pas in november en januari (aangezien het meerdere dagdelen is) Wel heb ik 2 certificaten gekregen voor de andere cursussen waaraan in deelnam. Altijd fijn, en kan mooi weer in mijn personeelsarchief. Het waren cursussen wat niet echt ‘mijn ding’ zou zijn, maar die uiteindelijk toch wel leerzaam waren.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik hou zo van dit seizoen he? Intens genieten van de natuur. De mooie kleuren, de dieren en de sfeer en het gevoel die het me altijd geeft. Lekker knus thuis op de bank met een deken, thee en een serie. Of lekker, met een klein lichtje aan bloggen. Heerlijk!
Houden jullie ook zo van de herfst?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Knuffelen met de poezen! Hoewel het altijd wel knuffelaars zijn, lijkt het nu met het koudere weer helemaal gezellig. Vooral Ayla, die normaal altijd naast me ligt en niet op schoot (helemaal opgevouwen, aangezien we geen bank meer hebben maar een stoel)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Inpakken, inpakken en nog eens inpakken. We zijn zo goed als klaar met onze hele inboedel. Wat een werk zeg en wat een spullen. Nu nog gaan uitzoeken als we er eenmaal inzitten haha. Binnenkort even weer wat richting de schuur brengen zodat ik weer wat meer zicht krijg tijdens het bloggen 😉

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ons nieuwe thuis♡
Nog maar een aantal weekjes! Man, wat is het snel gegaan en aan de andere kant kan het me niet snel genoeg gaan. Deze week was dé week dat eindelijk officieel ons appartement verkocht was. Wat een zware last valt er nu van mijn schouders af, aangezien het allemaal nog onder voorbehoud was (en dus ook mis kon gaan) Regelen, regelen en nog meer regelen. Volgende week ook weer afrondende gesprekken en stukken verzamelen om aan te leveren. Maar, ondanks de drukte, moeheid en alles eromheen is het het dubbel & dwars waard. Straks zitten we heerlijk in onze nieuwe woning…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Hallo kerstpakket! We konden dit jaar weer uit 9 pakketten kiezen en dacht: laat ik eens wat anders doen dan een douche pakket of Rituals. Het werd dus dit koffie pakket. Koffie? Dat lust ik inderdaad niet, echter zit er maar 1 zakje koffie bij (hoezo koffiepakket?) en de rest van de items vind ik of leuk of lekker. Dus toch maar voor deze gekozen.

DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:

Hoe was jullie week? En nog leuke dingen op de planning voor de aankomende week?

0
Behind the scenes
Previous Story
Next Story

23 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  23/11/2016 at 14:11

  Leuke update! Je hebt het inderdaad druk, zeg. Maar wel leuk druk.

 • Reply
  Marcella
  10/11/2016 at 21:32

  Leuk, nu al een kerstpakket. Ziet er tof uit!

 • Reply
  zwartraafje
  09/11/2016 at 12:56

  Ik was vorige week nog van Katten-wacht. Mijn broer en schoonzusje waren op vakantie dus mocht ik elke dag hun kat gaan eten geven én uiteraard ook knuffelen. Dat koffiepakket ziet er (op de koffie na) lekker uit. Wel leuk dat jullie zelf mogen kiezen welk pakket je wil ontvangen. Oh en dat filmpje van Ellen vond ik echt leuk.

 • Reply
  Jenn
  08/11/2016 at 13:07

  Wat een leuk kerstpakket! Ik ben benieuwd of wij er ook een gaan krijgen dit jaar…

 • Reply
  Renate
  07/11/2016 at 19:59

  Wat fijn dat het toch allemaal goed is gekomen met het appartement en dat jullie een huisje hebben gevonden!
  Ik hou ook zo van dit seizoen. Ik baal alleen wel soms vanwege dat het licht zo slecht is wat vooral slecht is voor de fotografie, maar ook dat ik er een beetje somber van wordt. Voor de rest vind ik het ook heerlijk om met dit seizoen op de bank te zitten met mijn hondje, een filmpje te kijken en thee te drinken!

 • Reply
  Wanda
  07/11/2016 at 18:28

  Volgens mij komt het echt door het weer dat katten zo aanhankelijk zijn. Die van ons ligt ook de hele tijd zowat naast me op de bank of achter me op de leuning. Echt heerlijk zo! Leuk kerstpakket trouwens! Wij hadden vorig jaar een traditioneel boodschappenpakket maar vaak ook inderdaad zo’n themapakket, helaas niet zelf uit te kiezen…

 • Reply
  Nesrin
  07/11/2016 at 14:18

  Oh wat fijn dat het appartement nu officieel verkocht is! Leuk overzicht weer.

 • Reply
  Michelle
  07/11/2016 at 12:37

  Wat leuk dat je op deze manier je eigen kerstpakket kan uitkiezen. Grappig dat er maar één koffie gerelateerd artikel in zit 🙂 Pfoe wat veel cursussen, maar ze leveren allemaal mooie certificaten op denk ik?

 • Reply
  Iris
  07/11/2016 at 11:14

  Wat een leuk kerstpakket! Ik hou ook niet van koffie maar ik zou ook blij worden van zo’n pakket 🙂

  Fijne week gewenst en succes met alle verhuizingszaken!

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  07/11/2016 at 09:17

  Hé, dat kerstpakket ziet er super uit! Net als jullie nieuwe huisje trouwens, mooie grote ramen!

 • Reply
  Amy
  06/11/2016 at 23:15

  Leuk kerstpakket! Blijft tof, zo’n attentie aan het einde van het jaar. Cursussen kunnen soms wat onnodig lijken, maar uiteindelijk kun je er altijd iets leerzaams uit halen.

  • Reply
   SAS
   09/11/2016 at 20:30

   Nouja, sommige cursussen waren verplicht en niet echt mijn ding. Of totaal niet vernieuwd. Dan is het best wel zwaar als je in 2 weken tijd 3á4 cursussen heb. Echter, wel fijn dat ze dit op mijn werk aanbieden en doen.

 • Reply
  Simone
  06/11/2016 at 21:14

  Wat een fijne week had je, Sas! Ik had een hele drukke maar ook fijne week gehad.2 concerten, een heel belangrijk gesprek en een etentje. Deze week wat rustiger.

 • Reply
  Lief meisje
  06/11/2016 at 18:28

  Wat een leuk kerstpakket heb je uitgezocht. Cursussen zijn soms leuk en soms moet het gewoon.

 • Reply
  metsaramsades
  06/11/2016 at 17:41

  Leuk overzichtje

 • Reply
  Evelyne
  06/11/2016 at 14:37

  Het koffiepakket ziet er heerlijk uit, zou mij ook wel smaken 😉 Mijn week zag er lekker relaxed uit, want ik moest maar 2 dagen werken. Hoera! Volgende week heb ‘k ook nog een paar daagjes verlof en dan begin ik aan een lange werkweek. Ik overleef het wel 😉

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  06/11/2016 at 13:27

  Leuk overzicht weer! Lijkt me ergens toch ook wel gek om al je spullen te moeten inpakken.

 • Reply
  Sheila
  06/11/2016 at 12:35

  Wat attent dat je bloemen kreeg. Lijkt me echt een mooie bevestiging dat je het goed doet. Mooie spreuk ook. En jouw poes lijkt waanzinnig op mijn kat.

 • Reply
  Astrid
  06/11/2016 at 12:02

  Hey Sas,

  Aah wat lief van het kindje en ouder, mooie bloemen! En echt heel mooi dat kaartje, die heeft zeker geholpen! 😀 .
  En zeer herkenbaar het knuffelen met de poezen hihi, onze Link komt nu ook steeds meer bij ons liggen op een kleedje. Lekker knuffelen 🙂 . Ik hou ervan hihi. En ooww zo spannend joh, nog eventjes en dan zitten jullie in jullie nieuwe droomhuis! En echt super dat de verkoop van jullie appartementje nu helemaal rond is! Haha wel apart ja zo’n koffiepakket, maar ziet er wel echt lekker uit!

  Fijne zondag!

  Liefs!

 • Reply
  Darina
  06/11/2016 at 10:23

  Je kerstpakket ziet er heerlijk uit! Succes met het verhuizen!

 • Reply
  Nancy
  06/11/2016 at 09:37

  Het is net alsof je in zo’n drukke periode meer energie hebt hè? Ik zou er nou niet meer aan moeten denken om te verhuizen! Maar twee jaar geleden vond ik het erg leuk!

 • Reply
  Lies
  06/11/2016 at 09:07

  Ik had een weekje vakantie en heb er van genoten. Komende week wordt behoorlijk druk,op jet werk, maar door Wapenstilstand vrijdag, is het een kort weekje dus,zal wel meevallen.

 • Reply
  Sarah
  06/11/2016 at 08:55

  Knuffelen met de katten vind ik met dit koudere weer ook veel leuker 😉 En ooooh, dat kerstpakket. Ziet er heerlijk uit!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png