Jan t/m Dec 2016: Populairste Blogposten

Elk jaar maak ik een lijstje aan het einde van het jaar, met per maand de populairste blogposten. Iets waar ik veel plezier aan beleef om te maken en lees ze altijd graag bij anderen. Wat vonden jullie het leukste het afgelopen jaar op iliveformydreams? Hier per maand een overzichtje van de artikelen met de meeste reacties. En met populair bedoel ik met de meeste reacties, niet de meeste views.

Januari: Ik knap af op een blog als… (67 reacties)
Wauw dit artikel had meteen de meeste reacties van het afgelopen jaar! Sowieso doen artikelen over bloggen het altijd erg goed op mijn blog. Dit keer was het een artikel waar ik juist op af knap. Super leuk ook om al jullie reacties te lezen.

Februari: Let’s go to work & goed nieuws! (55 reacties)
Ik deelde Let’s go to work tag, om jullie wat meer inzicht te geven over mijn werk. Tevens deelde ik het leuke nieuwtje dat ik toch echt die ene interne baan had gekregen! Super leuk om al jullie lieve felicitaties te lezen en dat jullie me altijd zo enthousiast vinden over mijn werk (dat ben ik namelijk ook echt).

Maart: 28 life lessons: happy Birthday to me! (50 reacties)
Ik was jarig en kreeg vele felicitaties. Ik deelde 28 levenslessen die ik de afgelopen jaren heb geleerd. Lessen en uitspraken die me bij zijn gebleven en waar ik elke dag wel eens aan denk.April: Wanneer vind je jouw blog succesvol? (46 reacties)
Een interessante discussie: want wanneer vind jij je blog succesvol? Als je een x aantal volgers heb gehaald, meer bezoekers hebt of als je statestieken groeien? Of (net als mijn mening) je nog steeds heel erg veel plezier haalt uit het bloggen?

Mei: 8x eigenschappen die bloggers vast wel herkennen (51 reacties)
Haha zo leuk (en ook héél fijn te lezen dat ik niet de enige ben) om jullie herkenning te lezen.

Juni: Waarom ik me totaal niet druk maak om statistieken (46 reacties)
Een confession: ik maak me totaal niet druk om statestieken. het voeg voor mij niets toe, en ik maak me niet druk om het aantal views, SEO zoektermen en dergelijke.

Juli: Fotoblogje van een fijn weekend Centerparcs (40 reacties)
Oh wat was dit een fijne vakantie! Ik deelde ons weekendje Centerparcs met jullie in foto’s. Zeker nog een bezoekje waard!

Augustus: Privacy en je blog. Hoe doen jullie dat? (48 reacties)
Ik blog bewust. En dat op een persoonlijk lifestyle blog. Soms een hele uitdaging, aangezien ik geen foto’s deel maar ook mijn (achter)naam en naam van mijn partner bijvoorbeeld niet. Niemand weet waar ik woon of bij welke organisatie ik werk. En dit doe ik heel bewust. Ik vroeg me af hoe jullie hiermee omgaan. Delen jullie alles of zijn jullie ook bewust bezig?

September: I confess: Mijn 5 grootste verslavingen (44 reacties)
Ik heb 5 grote verslavingen, oops. Uiteraard thee (en mokken) maar ik ben ook schuldig aan bijvoorbeeld een hele collectie aan joggingbroeken…

Oktober: Let’s talk about September, It was SO good! (39 reacties)
De mooiste maand in 2016. Londen. Appartement verkocht. Huis gekocht. Need to say more? Lees hier alle mooie puntjes met uiteraard wat foto’s.

November: Blog dingen die ‘not done’ zijn (41 reacties)
Er zijn een aantal dingen die ik persoonlijk echt niet vind kunnen in blogland. En sommige maken zich er zeker schuldig aan, blogs die ik dus vaak niet meer bezoek. Wat is voor jou een reden om weg te blijven bij een blog?

December: Life as Sas #19: Moving edition (30 reacties)
Het steeds terugkomende artikel Life as Sas, maar dit keer een moving edition. Alle ins & outs over onze verhuizing, uiteraard ook met foto’s.

En wat is jou populairste blogpost van het jaar 2016?

En wat zouden jullie zeker in 2016 willen zien op mijn blog?

21 reacties op “Jan t/m Dec 2016: Populairste Blogposten

 1. Leuk om al je artikelen nog eens voorbij te zien komen. Je hebt best veel ( euh best veel, erg veel) reacties zeg! Vorig jaar maakte ik ook zo’n lijstje over mijn best gelezen blogjes en voor dit jaar staat ie ook alweer ingepland. Komt vrijdag online ^^ Mijn best gelezen blog van 2016 was toch wel onze zwangerschaps aankondiging.

 2. Dit is een hele leuke manier om terug te blikken op je blog-jaar. Ook fijn dat je je baseert op reacties en niet op views. Je blogs van januari, juni en augustus zijn me ook heel goed bijgebleven πŸ™‚ Ik vind het altijd leuk om zulke artikels over bloggen te lezen πŸ™‚

 3. Allemaal mooie en leuke artikelen om te lezen! Ik snap die vele reacties wel πŸ™‚ . Mijn artikel met de meeste reacties was het artikel over mijn kerstinrichting van 2016 πŸ™‚ .

 4. Mooi overzicht! Ik heb laatst nog een blog geschreven over privacy en bloggen, zo’n lastig onderwerp. Ik ga je artikelen eens doorlezen (:

 5. Zo’n overzicht vind ik altijd leuk en interessant. Het antwoord op jouw vraag blijf ik evenwel schuldig omdat ik jou nog geen jaar volg, ik denk zo’n goede maand ongeveer. Stel volgend jaar die vraag nog eens πŸ˜‰ . En vooral: blijf zo verder doen.

 6. Wat leuk om te zien dat je toch best wat reacties hebt op elke blog! Aangezien mijn blog pas in november is gestart, kan ik niet echt zeggen wat mijn populaire blogs zijn πŸ˜‰

  1. Er zullen vast wel wat noemenswaardige artikelen bij zitten. Daar zou je natuurlijk ook een artikel van kunnen maken πŸ˜‰

 7. Ik vond het vooral fijn dat ik dit jaar een gastblog heb mogen schrijven in je Dreamjob Intervieuw. Ik kijk uit naar een nieuw jaar vol met Sas!

 8. Altijd leuk om te lezen. Ik snap nooit wanneer een artikel ineens supergoed gelezen wordt. Soms is ie dan niet eens heel veel anders als een andere die veel minder scoort!

 9. Ik moet bekennen dat ik eigenlijk geen idee heb. Ik zal binnenkort ook eens mijn archieven in duiken πŸ˜‰

 10. Leuk om op deze manier terug te blikken op het afgelopen jaar! Ik heb net meteen een paar blogjes gelezen πŸ™‚ Ik vond vooral je blog van januari en die over bewust bloggen interessant. Goed om over na te denken!

 11. Wat een mooi lijstje zo Sas! Ik vind je artikelen over privacy en bloggen altijd erg sterk, omdat je hier een duidelijke mening en richtlijn over hebt. Kanjer ben je, keep on going in 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *