Let’s talk about September. It was SO good

October 3, 2016

Even een stukje over de maand september. Want oh boy oh boy wat was het een fijne maand. Eentje die voor altijd in mijn geheugen gegrift zal staan. Een maand die ik koester en waarvan ik hoop nog meer maanden zo mee te mogen maken. Een lijstje met de maand september in datum’s.

 photo sep_zpsuksjuvvj.jpg

8 September – 1.5 week vakantie
Jeuj. Mijn vakantie begon, mijn eerste echte langere vakantie van dit jaar. En pfhoe, hij kwam op het juiste moment wat wat was ik eraan toe zeg! Dat werd genieten.. Eerst even 2 dagen thuis en dan…

10 tot 12 September – Trip to Londen
Ik heb er zó naar uitgekeken en het heeft me zeker niet teleurgesteld! Wat was Londen (weer) adembenemend mooi. Ik heb echt mijn hart verloren aan deze stad en ZO genoten. Echt intens genoten van alle mooie bezienswaardigheden, het eten, het park, de metro’s.. Gewoon eigenlijk alles. Echt een trip om nooit meer te vergeten. Meer lezen over Londen? Klik dan hier

13 September – VOV van ons appartement
Met mijn hoofd nog in Londen (we kwamen pas ‘s nachts thuis aan) hadden we een bezichtiging. Eentje waarvan ik na die talloze bezichtigingen waar niets uitkwam, geen hoop meer bij had. Maar toch, het was ineens rond. Voor ik het wist was ons appartement gewoon verkocht onder voorbehoud! Iets wat ik eigenlijk in 2016 niet meer had zien gebeuren, gebeurde toch. Alles ging ineens heel erg snel. Dit kon mijn vakantie niet overtreffen of toch wel?… Meer lezen over de verkoop van ons appartement? Klik dan hier

15 September – Hypotheek gesprek & kattenmokken
In onze vakantie gingen wij dus meteen op hypotheekgesprek. Nu wat wat specifiekere cijfers hadden dan eerst, konden we een accurate re berekening maken en alles in werking gaan zetten. Iets wat erg fijn voelde, want nu konden we dus écht verder. Tevens kwamen de 2 toffe katten mokken binnen, waar ik al maanden op aan het wachten was. En oh, wat zijn ze toch leuk!

16 & 17 September – Huizen bezichtigen
Het weekend gingen we wat huizen bezichtigen. Op huis nummer 1 waren we eigenlijk allebei gelijk verliefd. Dit was hét huis. Maar, je moet je horizon altijd verbreedden dus zijn we ook nog verder gaan kijken. Maar dat eerste huis.. Dat was toch wel echt ons droomhuis.

23 September – Eindbod
Die weken was het spannend. Wachten op mailtjes en telefoontjes. Tevens tekende we het vov contact officieel voor ons eigen appartement. We moesten ons eindbod neerleggen, aangezien er nog 3(!) geïnteresseerde waren. Shoot. Het kon dus zo zijn dat we ons droomhuis niet zouden krijgen… Spannende tijden dus na het neerleggen van ons eindbod.

24 September – Gekocht onder voorbehoud
De ochtend erna. Een belletje van de makelaar. Dat het bod was geaccepteerd! Holy moly. Ik geloof het eigenlijk tot de dag van vandaag nog steeds niet. Ons huis. Het is ONS huis. Ons stulpje.

Nu is het dus wachten op het koopcontract van onze nieuwe woning en daarna kan dus éindelijk getekend worden. Ach, die paar weekjes wachten kunnen er na een jaar ook nog wel bij ;-) Wachten, wachten en nog meer wachten. Begin november weten we eindelijk of ons appartement ook echt-echt verkocht is. Dan kunnen we echt stappen gaan maken… Tot die tijd, lekker verder aan het dromen en kan niet wachten tot het allemaal zover is!

En verder…
Kreeg ik een lief kaartje van mijn ouders, kreeg ik ook al heel wat lieve gefeliciteerd-met-de-verkoop-en-koop-van-je-woning kaarten<3 en cadeautjes, werkte ik erg veel extra, had ik een pijnlijke keel, knuffelde ik veel met de poezen, genoot ik van mijn fijne series, had ik wat leuke lunch-dates, ging ik naar de verjaardag van het dochtertje van mijn beste vriendinnetje, genoot ik na van Londen, las ik heel weinig in de nieuwe Slaughter (iets met andere prioriteiten), was het dag van de leidster op mijn werk en kreeg ik een pluim, kijk ik regelmatig naar de foto’s van onze nieuwe woning en pakte we alvast wat verhuisdozen in!


Ik wil iedereen ook héél erg bedanken voor alle lieve reacties op mijn blog en social media i.v.m. de vov van ons appartement & het gekocht onder voorbehoud van onze nieuwe woning. Nog steeds ben ik er een beetje stil van, alle lieve meelevende berichten die ik heb mogen ontvangen. Ik vind jullie stuk voor stuk toppers.

Er zullen dus de aankomende tijd wat meer artikelen online komen over het verhuizen, onze nieuwe woning en dergelijke. Ook zal het waarschijnlijk wat stiller zijn, aangezien we naast het fulltime werken van alles nog moeten regelen.

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter:
‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

39 comments

 • Marcella

  13/10/2016 at 21:39

  Mooie maand, zo fijn dat jullie je droomhuis hebben gekocht! Super vooruitzicht voor het einde van dit jaar!

 • Anneleen

  09/10/2016 at 20:24

  Ik kan me voorstellen dat dit een fantastische maand moet geweest zijn voor jullie! Zo zo zo blij voor jullie! Dit goede nieuws verdienen jullie zo hard! :)

 • Nicky

  06/10/2016 at 22:57

  Super-september!

 • Wanda

  06/10/2016 at 20:47

  Dat gevoel dat je het pas kunt geloven als de handtekening is gezet, kan ik me heel goed voorstellen hoor! Maar dat komt vast allemaal goed en dan kunnen jullie alles gaan inpakken en plannen uit gaan voeren voor jullie nieuwe woning!

 • Zo simpel is dan geluk

  06/10/2016 at 17:23

  Wauw, ik had door mijn eigen vakantie totaal gemist dat jullie huisje verkocht is en dat jullie zelf al een nieuw huis hebben gekocht. Ge-wel-dig!!! Ik word er helemaal blij van. Het is jullie zo gegund.

 • Merel Teunis

  06/10/2016 at 13:59

  Wat leuk om te lezen!! Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste huisje en ik weet nog zo goed hoe spannend dit was.. Maar wel een hele leuke tijd! Ik heb nu net een paar dagen geleden dit huis ook weer verkocht en ik moet eerlijk toegeven; dit vond ik ook heel spannend.

  Geniet van deze leuke tijd!

  Liefs, Merel
  Link verwijderd

 • Lonneke

  06/10/2016 at 13:30

  Jeetje wat heb jij een fijne maand gehad. Je appartement verkopen én een nieuw huis kopen.. wauw! Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe huis natuurlijk. Ga je wat met ons delen? Wanneer gaan jullie verhuizen?

  1. SAS

   11/10/2016 at 10:29

   Als alles goed verloopt krijgen we 23 november de sleutel van onze nieuwe woning!

 • Sandra

  06/10/2016 at 12:55

  Wat een spannende maar gave dingen alllemaal! Een huis gekocht, zo tof. Fijn ook dat het appartement verkocht is onder voorbehoud. Kan mij voorstellen dat dat oplucht!

 • Lief meisje

  06/10/2016 at 10:47

  Het is jullie ook gegund dat jullie huis verkocht is en dat jullie een nieuw huis hebben kunnen kopen. Geniet er lekker van.

 • Anne-Sterre

  04/10/2016 at 22:23

  Ik ben heel blij voor je, zeker na al die berichten die je hebt geschreven, dat er geen schot in de zaak zat, ik kan me goed voorstellen dat je deze maand niet zult vergeten. Ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe stulpje en al zullen we vast nog even moeten wachten, ik hoop dat we er iets van te zien zullen krijgen.

 • Joyce rdt

  04/10/2016 at 15:35

  Dat was inderdaad een supermaand, top!
  Deze mag inderdaad de boeken in als een om niet te vergeten. Ik ben heel benieuwd naar de berichtjes over jullie nieuwe woning en alles wat erbij komt kijken! Liefs.x

 • Inge

  04/10/2016 at 13:05

  Wat een spannende maand zeg! en een nieuw stekje, proficiat!! Verhuizen vind ik altijd minder leuk, maar het is goed om eens de boel goed op te ruimen.
  Oh, en Londen, leeeuuuk!

 • Jenn

  04/10/2016 at 11:46

  Wat een supermaand! Heerlijk om je enthousiasme te lezen :)

 • annouska

  04/10/2016 at 11:19

  Ja, jou maand klinkt echt heerlijk. Ik wil ook zo graag weer naar Londen en als ik erover lees of foto’s zie, dan zou ik bijna een vakantie plannen haha.

  Btw heb jij new times roman als lettertype? Want anders pakt chrome jou lettertype blijkbaar niet bij mij.

  1. SAS

   06/10/2016 at 12:07

   Klopt. En wat raar, zelf gebruik ik ook Chrome en pakt hij het lettertype wel…

 • Jorinde

  04/10/2016 at 10:15

  Wat een mooie maand heb je gehad! En wat zijn de mokken leuk! Fijn dat je nu echt kan gaan aftellen voor je verhuizing.

 • Tamarah

  04/10/2016 at 07:02

  Dat is zeker een mooie maand geweest! Ik moet niet te veel over je reis naar Londen lezen, dan wil ik zelf weer heen haha…

 • Els

  03/10/2016 at 20:58

  Wat een heerlijk artikel :-) . Dat had je vast in Augustus niet gedacht :-) .

  1. SAS

   06/10/2016 at 12:06

   Ik zou je echt hebben uitgelachen haha ;-)

 • Mariska

  03/10/2016 at 20:47

  Vind het zo super leuk voor jullie dat jullie huis verkocht is, zo gegund ook! Hopelijk gaat het mooi worden in jullie droomhuis :)

 • Alex

  03/10/2016 at 18:42

  Dat klinkt als of het echt een spannende en vooral leuke maand is geweest! Ik ben benieuwd en hoop, dat voor mij oktober net zo goed gaat omdat ik ermee bezig ben om een baan te zoeken…en een verhuizing komt er ook nog aan…en misschien ook een nieuwe danspartner. Het blijft dus spannend!
  Ik hoop dat het voor jullie allemaal helemaal goed komt :)

  Groetjes,
  Alex

 • Nesrin

  03/10/2016 at 17:36

  Echt wel een topmaand! Ik vind het echt leuk voor jullie vooral na het lange wachten.

 • Sabine

  03/10/2016 at 16:25

  Wat een topmaand heb jij gehad! Sowieso je tripje naar Londen al, maar alles eromheen! Echt van die grote levensgebeurtenissen die je altijd bij zullen blijven. Want een huis verkopen en kopen is gewoon echt te gek! Succes en veel plezier met alles rondom je huis!

 • metsaramsades

  03/10/2016 at 16:06

  We duimen me met de verkoop

 • Paul

  03/10/2016 at 16:03

  Oh, ik duim heel hard voor je dat de verkoop definitief is. Wanneer hebben jullie daarover duidelijkheid?

  1. SAS

   06/10/2016 at 11:55

   De verkoop van ons appartement is op z’n max 3 november bekend.. Nog even afwachten dus, dan kunnen wij ook weer verder!

 • Michelle

  03/10/2016 at 14:34

  Echt een geweldige maand is het voor jouw geworden! Hopelijk wordt oktober net zo’n mooie maand, al kan het bijna September niet overtreffen denk ik ;)

 • José

  03/10/2016 at 13:04

  Wat een maand…. Wat een mooi huis! Veel succes met de verhuizing etc. en veel geluk in jullie nieuwe stulpje. Ga je deze met ons delen?

 • Sanne

  03/10/2016 at 10:39

  Wat een leuke maand is september voor je geworden. Gefeliciteerd met de aankoop van je huisje. Nu dat appartement nog verkocht krijgen. :) Het gaat je zeker lukken.

 • Cindy

  03/10/2016 at 10:30

  Wauw, ik kan het me nog zo goed herinneren hoe spannend het was, het kopen van je huis. Terwijl wij op ons werk zaten, waren wij telefonisch een bod aan het doen, zonder aankoopmakelaar, maar met mijn vader als externe hulp (die was namelijk bij de 2e bezichtiging mee). Super geweldig als je dan ook je huis hebt – onder voorbehoud -. Heel veel plezier en hopelijk wordt oktober net zo’n mooie maand!

 • Simone

  03/10/2016 at 09:24

  Je had geen betere maand kunnen hebben volgens mij! :D Nu lekker aftellen!

 • Robin Valentine

  03/10/2016 at 09:15

  succes met het regelen van alles voor je huis! <3

 • Bente

  03/10/2016 at 08:29

  Dat is zeker een maand voor in de boeken! Heerlijk om op terug te blikken!

 • Shirley

  03/10/2016 at 08:26

  Wat een aaneenschakeling van fijne momenten. Succes de komende periode!

 • Tineke

  03/10/2016 at 08:06

  Mooie maand hebben jullie gehad! :D En de komende maanden worden alleen maar mooier met het verhuizen ;)

 • Nancy

  03/10/2016 at 07:39

  En dan zit je met de feestdagen lekker in je nieuwe huis!

 • Sylvia

  03/10/2016 at 07:35

  Wat een heerlijke maand kan me voorstellen dat het er eentje is om niet te vergeten. Neem je ons straks ook mee met je verhuizing etc? Ben heel erg benieuwd naar je droomhuis?

  1. SAS

   06/10/2016 at 11:54

   Uiteraard neem ik jullie mee in het hele gebeuren met alle ins & outs ;-)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *