Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: 10x gedachten bij de aller eerste keer zien van onze nieuwe woning

This content is password protected. To view it please enter your password below:

2
Hersenspinsels, Home sweet home
Previous Story
Next Story

24 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Vivian
  13/11/2016 at 17:30

  Wat ziet het er mooi uit! En ik kan helemaal begrijpen dat dit door je hoofd gaat, wat superfijn dat jullie hier je plekje kunnen gaan vinden!

 • Reply
  Nicky
  11/11/2016 at 22:44

  Heerlijk om niet te hoeven klussen! En wat een ruimte! Moest een beetje grinikken om je tuinhekje. Groen en veel licht vind ik ook belangrijk. Maar ehhh, geen brood aan de eendjes geven, hoor. Is niet goed voor ze 😉

 • Reply
  Inge
  04/11/2016 at 09:19

  Dat ziet er echt wel heel leuk uit hoor! Proficiat met de nieuwe woning!!
  En een tuin, dat zou ik echt nooit meer kwijt willen…

 • Reply
  Nathalie
  03/11/2016 at 22:38

  Dat klinkt perfect en fijn dat het zo ‘soepel’ is gelopen!
  Wij denken niet aan verhuizen en dit appartement hebben we al weer twaalf jaar, ik weet niet meer precies wat we toen dachten…

 • Reply
  Anneleen
  03/11/2016 at 21:26

  Ik ben zo blij voor je Sas! Superleuk om je zo enthousiast en gelukkig te zien ! 🙂

 • Reply
  Sofie
  02/11/2016 at 21:16

  Wat fijn dat je zo positief er naar kan kijken! Ik ben dan meestal te onzeker en denk aan wat er allemaal fout kan gaan. Alvast een goeie verhuis gewenst 🙂

  • Reply
   SAS
   06/11/2016 at 20:31

   Oh maar die gedachten heb ik zéker gehad. Vooral met de verkoop van ons appartement: sinds vorige week pas écht definitief. Daarvoor echt stress om gehad, want tsja het kan ook zomaar nog mis gaan. Zelfde geldt voor onze nieuwe woning.. Allemaal onder voorbehoud. Hoewel ik probeer positief te zijn is er toch lichamelijk heel wat aan de hand.. Maargoed, blij als ik over een aantal weken er ECHT zit en alles achter de rug is. dan is het het echt allemaal waard geweest ^^

 • Reply
  Joyce rdt
  01/11/2016 at 19:59

  Wat leuk en wat fijn dat jullie er qua grootte zo op vooruit gaan! Ook ideaal dat ‘t huis af is, er zullen altijd dingetjes blijven natuurlijk, maar dit geeft wel weer meer rust denk ik.
  Ik was meteen verliefd op mijn woning, nu nog steeds trouwens 🙂 . Liefs.x

 • Reply
  Michelle
  01/11/2016 at 12:00

  Heerlijk toch dat er gelijk een klik was met jullie nieuwe huisje! De foto’s van binnen zagen er ook erg mooi uit, zo mooi ruim en licht. Precies iets waar ik ook op zou letten. Tot nu toe hebben wij altijd de appartementen en flatjes uit noodzaak moeten accepteren, dus helaas we hebben geen tot weinig inspraak gehad.

 • Reply
  Marcella
  01/11/2016 at 09:13

  Fijn, je enthousiasme. Ben zo blij voor jullie dat jullie het perfecte huis gevonden hebben!!

 • Reply
  Linda
  31/10/2016 at 14:30

  Hahahaha dat tuinhekje! Wat ik ervan kan zien vind ik ook niet mooi – ik zou sowieso nooit voor een wit tuinhekje kiezen, maar goed. Haha. :’)
  Ik ben zo benieuwd hoe het allemaal gaat worden! Het lijkt me heerlijk om weer een tuin te hebben. Bij mijn ouders thuis is een vrij grote tuin en nu woon ik alweer 4 jaar op één hoog met een balkon (gelukkig een balkon, anders kon ik helemaal niet naar buiten!) dus een tuin staat wel hoog op het lijstje!

 • Reply
  Tamarah
  31/10/2016 at 02:13

  Ik vind het zo super leuk voor jullie. Van harte gefeliciteerd! Je bent er zo te horen helemaal verliefd op! Wij vonden ons uitzicht, de mooie ligging en het prachtige lichtinval mooie pluspunten! En wij hebben een huis gekocht voor relatief weinig geld waar we nog helemaal onze eigen stempel op kunnen drukken. In vorige huizen hebben we nog nooit het eigen gemaakt en dat is nu zo fijn om te doen.

 • Reply
  Marlissa
  30/10/2016 at 20:48

  Zoo leuk!! Dat tuinhekje hahaha

 • Reply
  Els
  30/10/2016 at 18:19

  Dat lans rijden herken ik zo! Wij hebben dat bijna 6 maanden moeten doen 😉 . Onze eerste gedachten toen we het huis bezichtigd hadden: “dit huis willen we hebben. We hoeven niet maar naar andere huizen te gaan kijken.” Het was open huizen dag dus toch nog maar naar een paar huizen gaan kijken, maar onze keuze was eigenlijk al gemaakt.

  • Reply
   SAS
   01/11/2016 at 11:58

   Oh wij hadden dit gevoel ook heel sterk. Ook verder gaan kijken maar de keuze was erg duidelijk 😉

 • Reply
  Simone
  30/10/2016 at 16:57

  Het is voor ons al 1,5 jaar geleden dat we deze woning gingen bekijken. Mijn gedachten gingen echt van hot naar her. Ik vond álles mooi. Mooie badkamer, toilet, oh leuk kantoor etc. Het ging maar door. En het gevoel te hebben dat dit je huis is, is heel bijzonder.

 • Reply
  Nicole
  30/10/2016 at 13:16

  Ik ben totaal niet weg van onze woning maar het is ook slechts een huurwoning. Ben zo blij voor jullie dat het huis is zoals jullie hoopten en wensten!!

 • Reply
  Sandra
  30/10/2016 at 10:52

  Ahhh zo top dat je zo blij bent met jullie nieuwe huis! Zo fijn om een tuin te hebben en dat er zo veel licht in huis is. En die aardbeien struiken zijn ook niet verkeerd, hihi! Wat lekker ook trouwens dat kunnen niet veel hoeven te klussen in eerste instantie. Toch wel een iets relaxter uitzicht toch? 🙂 Geniet van de voorpret!!

  • Reply
   SAS
   30/10/2016 at 11:16

   Zeker! Hoewel we ook zouden kunnen gaan klussen (M. kan daadwerkelijk alles heel mooi maken<3) is dit een heel erg fijn vooruitzicht. Het verhuizen an sig wordt al een hele onderneming dus het is fijn dat we er zo in kunnen. Ben trouwens wel beetje klaar met klussen, als je kijkt wat we in ons appartement hebben gedaan de afgelopen 8 jaar…

 • Reply
  Lies
  30/10/2016 at 10:15

  Het enthousiasme spat er vanaf. Ik hoop ooit ook een eigen huisje te hebben waar ik zo blij mee ben.

 • Reply
  Tessa
  30/10/2016 at 09:51

  Zo leuk om te lezen hoe enthousiast jij bent over je huis! Ik heb dat helemaal niet eigenlijk. Prima plekje hoor, maar dat heeft meer met mensen te maken dan met die stapel stenen. Hoop dat jullie een mooie toekomst tegemoet gaan!

  • Reply
   SAS
   30/10/2016 at 11:15

   Uiteraard is het belangrijker met wie je woont dan waar je woont. Daar spreek ik je helemaal niet in tegen. Echter werd ik wel heel erg blij van onze nieuwe woning, dat was de insteek van dit artikel 😉

 • Reply
  Koen
  30/10/2016 at 09:11

  Echt jullie droomhuis, dat blijkt uit alles. Gelukkig hoeven jullie er weinig aan te doen in eerste instantie. Wij pakken ons huis in etappes aan, dat geeft rust en kan je plannen laten rijpen. En de tuin kan je gelukkig helemaal naar je eigen wens aanleggen. Het is echt een grote vooruitgang als je twee keer zo groot kan gaan wonen.

 • Reply
  Marion
  30/10/2016 at 08:03

  Wat heerlijk voor jullie! Ik kan me zo goed voorstellen hoe fijn het moet zijn als je allebei eenzelfde gevoel hebt. Het ziet er ook wel heel mooi uit. Wat een licht inderdaad. Heerlijk. En een tuin is zoooooo genieten als je van een flat afkomt. Zalig!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png