Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Gewoon, omdat ik het belangrijk blijf vinden alle mooie, fijne en bijzondere momenten te delen. bewust bij stil te staan.

Inpakken (en wegwezen!)
Inpakken, inpakken en nog eens inpakken! We zijn al redelijk ver, alleen de laatste dingen moeten nog en geheel de extra kamer (met diepe kast met veel zooi) Verder is alles al ready to go. Verder veel papierwerk moeten regelen, gesprekken gehad en dergelijke.. In principe is het nu wachten op de officiële verkoop van ons appartement, en beide sleutel overdrachten. Morgen is het al november, dé maand van het verhuizen.

Nieuw meubulair
Gisteren zijn we heerlijk inspiratie gaan opdoen bij de woonboulevard. En we hebben héél erg goed geshopt en bijna alles wat we wilde gevonden! Echter is het nu wachten op de officiële verkoop van ons appartement (deze week!) daarna kunnen we alles gaan bestellen! Wauw, wat een prachtige meubels hebben we gekozen en ook helemaal blij met de bank. Zo hebben we een nieuwe eettafel, salontafel, dressoir en vitrinekast (voor mijn mokken collectie hihi) Het enige wat we nog willen doen is even een afspraak maken voor onze nieuwe woning, dat we even wat dingen kunnen opmeten of het allemaal wel kan. Tevens moeten we nog gordijnen hebben en stoelen voor bij de eettafel.

Tevens hebben we een heerlijke middag samen gehad♥ Veel gelachen en even relaxen van de drukke tijd die we hebben gehad. We hadden een heerlijke lunch en waren het gauw over de (nieuwe) inrichting en sfeer die we wilde in huis, eens.

 photo ----_zpswx58f75i.png
(bron)


Bezig met leuke DIY’s
Ik had heel wat leuke DIY opgeslagen voor in onze nieuwe woning. Eentje is al zo goed als klaar (onze straatnaam van appartement staat erop, dus deel ik pas als we zijn verhuisd) en ben bezig met een speciale data’s DIY. Lekker bezig met knutselen, geeft me een stukje rust en straks hartstikke leuk om neer te zetten of op de hangen.

Zoveel mogelijk genieten van mijn vrije tijd
Vrije tijd is schaars op dit moment. Op werk heel erg druk (met de normale werkweek, maar ook heel wat cursussen (‘s avonds en overdag) en overlegje hier en daar. Dit maakt dat ik extra lange dagen maak. Daarnaast natuurlijk nog alle verhuis perikelen.

Vernieuwde layout
Hij is eigenlijk heel erg vergelijkbaar met de layout hiervoor, maar toch net even wat fijner voor mij om mee te werken. Ik ben erg blij met de look: rustig, minimalistisch en lekker overzichtelijk. Nog steeds ben ik erg blij met mijn fijne lettertype en heb nog steeds heel veel inspiratie voor artikelen. Nu nog de tijd (en rust vinden) om daadwerkelijk even te bloggen.

(oude)muziekjes luisteren via Youtube
Ik kan me zo vermaken met Youtube. Zowel ‘nieuwe’ als jaren ’90 muziek. Het mooie is, dat Youtube automatisch na een liedje wat anders zoekt. Zo kom je heel wat leuke, gouden oude tegen die ik onderhand al was vergeten. Ook geniet is erg van de akoestische versies van Sia haar muziek.

Vooruitzicht verhuisdagen & vakantie
Oh de vakantiedagen komen ook steeds dichterbij. Morgen is het al november, dé maand dat alles éindelijk na bijna een jaar wachten gaat gebeuren. Ik kan niet wachten, ook al gaat het zeker vermoeiend zijn om in een aantal dagen te verhuizen. Deze dagen heb ik al vrij gekregen. Tevens heb ik extra zuinig gedaan met mijn uren dit jaar door onze verkoop, en wie bewaard heeft wat. Ik heb dus in december 3(!) hele weken vrij. Pfhoe wat kijk ik hier naar uit. Als de verhuisdagen om zijn, moet ik nog maar 2 weken werken en heb dan vakantie. In ons nieuwe thuis..

Nieuwe haar-was routine
Geïnspireerd door meerdere bloggers ben ik mijn haar op een andere manier gaan wassen. 1x per week met conditioner de andere dagen alleen met water. Mijn haar is weer een beetje bij getrokken (al moet ik met mijn dode punten eigenlijk nodig eens richting de kapper *hekel aan) Het bevalt tot nu toe erg goed.

Dit fijne liedje

Wat maakt jou gelukkig?

0
Geluksmomentjes
Previous Story
Next Story

26 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Jenn
  11/11/2016 at 10:25

  Ik vind dat altijd zo knap, mensen die hun haar op die manier wassen! Als ik het in mijn hoofd haal om het alleen met water te wassen lijkt het als het helemaal droog is nog vetter dan voor de wasbeurt. Ze zeggen wel dat je haar moet wennen, maar ik kan echt niet tegen vet haar.

 • Reply
  kim
  08/11/2016 at 10:04

  Wat een fijne dingen! Het lijkt me zo tof om allemaal nieuwe meubels te kopen. Ben ook erg benieuwd naar je DIY’s!

 • Reply
  Renske
  06/11/2016 at 11:55

  Wat een heerlijke momenten zeg! Ik ben zo lang afwezig geweest dat ik wél heb meegekregen dat jullie een huis hebben gekocht, maar nog niet dat jullie appartement officieel is verkocht. Super zeg! 🙂 Ik ben trouwens heel nieuwsgierig geworden naar jouw DIY’s!

 • Reply
  Joyce rdt
  02/11/2016 at 11:12

  Wat heerlijk om samen te struinen en nieuwe dingetjes uit te zoeken. ‘Oude’ liedjes luisteren vind ik ook zo fijn, brengt hele mooie herinneringen met zich mee. Liefs.x

 • Reply
  Jenny
  01/11/2016 at 23:06

  Shoppen voor een nieuw huis is zo leuk! Ik was de eerste maanden echt verlief op mijn huisje, ik wist niet eens dat dat kon.

  Veel succes met het inpakken en de verhuizing!

 • Reply
  inge
  01/11/2016 at 19:55

  mijn mannen. <3 en sia ook! zeker akoestisch. 🙂
  verder zou ik ook (nog steeeeeeds) wel graag een keer willen verhuizen, dus ik ben ook best een beetje jaloers.. 😉
  en dat haar wassen, dat deed ik ook ooit, geen idee meer waarom ik daarmee gestopt ben, ik ga het meteen weer proberen, want de winter moet nog beginnen en 'k heb al winterhaar..

  • Reply
   SAS
   06/11/2016 at 20:29

   Ik ben erg benieuwd hoe het jou bevalt..

 • Reply
  Florentine
  01/11/2016 at 19:34

  Wat goed om te lezen! En wat een gaaf nummertje 🙂

 • Reply
  Wanda
  01/11/2016 at 19:10

  Inderdaad heel belangrijk om juist nu ook even je rust te pakken. Er komt straks nog veel op je af maar gelukkig heb je straks ook nog 3 weken vrij!

 • Reply
  Sabine
  01/11/2016 at 16:14

  Leuk lijstje!! Veel succes/plezier nog met het verhuizen 🙂

 • Reply
  Michelle
  01/11/2016 at 11:50

  Wat een fijne punten weer! Ik ben benieuwd naar je DIY’s 🙂

 • Reply
  Sarah
  01/11/2016 at 10:50

  Wat spannend, dat verhuizen. Nieuwe spullen kunnen kopen voor een nieuw stekje is natuurlijk altijd plezant. Geniet er nog van!!! 🙂

 • Reply
  Nesrin
  31/10/2016 at 21:19

  Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe vitrinekast voor jouw mokken. Toevallig moest ik vandaag nog even aan je denken, want mijn man heeft een boek van Fitzek in huis gehaald 😉

 • Reply
  Marlissa
  31/10/2016 at 17:42

  zo leuk shoppen voor je huis. Weer een fijn lijstje!

 • Reply
  Darina
  31/10/2016 at 17:24

  Meubels uitzoeken is zo leuk! Wat heerlijk dat je vakantie hebt in december. Geniet ervan!

 • Reply
  Naomi in Wonderland
  31/10/2016 at 17:13

  Het nummer Mercy vind ik ook echt géééééweldig. Zijn stem is gewoon super relax haha! Leuke dingen ook, veel succes met je verhuis enzo, super spannend!

 • Reply
  Iris
  31/10/2016 at 15:32

  Meubels uitzoeken voor een nieuwe woning is zó leuk! En verhuizen kan een stresstijd zijn (het is immers ook heel spannend en heel veel geregel), maar ik lees hier zoveel plezier tussen de regels door <3

 • Reply
  sammie
  31/10/2016 at 13:40

  Oeh spannend, bijna verhuizen! Inspiratie op doen in woon winkels en nieuwe meubels uitzoeken is super leuk. geniet van alles 🙂

 • Reply
  Kim
  31/10/2016 at 12:05

  Aaah zoo fijn! En een spannende periode. Lijkt me heerlijk om meubels uit te zoeken 🙂

 • Reply
  Simone
  31/10/2016 at 09:59

  Wat een fijne momentjes!

 • Reply
  Anna
  31/10/2016 at 09:22

  Wat een fijne momenten. Heerlijk om nieuw meubilair te kopen! Lekker losgaan in de boulevard 🙂 . Ik ben heel benieuwd naar de DIYs!

 • Reply
  Lies
  31/10/2016 at 08:37

  Die routine voor je haar had ik nog niet gehoord. Is dat om het minder vettig te hebben?

  • Reply
   SAS
   01/11/2016 at 12:20

   Minder vettig niet perse, tenminste bij mijn haar merk ik dit niet zo. Ik doe het puur om mijn haar wat rust te gunnen.

 • Reply
  Nancy
  31/10/2016 at 08:29

  Heerlijk vooruitzicht hoor! Geniet ervan.

 • Reply
  Bente
  31/10/2016 at 08:22

  Zo leuk dat jij nu in dat hele verhuis proces zit! En heerlijk he, alle spulletjes voor je nieuwe huis uit zoeken 🙂

  Door de verhuizing zijn wij niet op vakantie gegaan dit jaar, ik heb in december dus ook nog lekker twee weken vrij, heel fijn vooruitzicht!

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  31/10/2016 at 08:14

  Hele leuke momentjes! Ik ben al supernieuwsgierig geworden naar je DIYs!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png