Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Gewoon, omdat ik het belangrijk blijf vinden alle mooie, fijne en bijzondere momenten te delen. bewust bij stil te staan.

Inpakken (en wegwezen!)
Inpakken, inpakken en nog eens inpakken! We zijn al redelijk ver, alleen de laatste dingen moeten nog en geheel de extra kamer (met diepe kast met veel zooi) Verder is alles al ready to go. Verder veel papierwerk moeten regelen, gesprekken gehad en dergelijke.. In principe is het nu wachten op de officiële verkoop van ons appartement, en beide sleutel overdrachten. Morgen is het al november, dé maand van het verhuizen.

Nieuw meubulair
Gisteren zijn we heerlijk inspiratie gaan opdoen bij de woonboulevard. En we hebben héél erg goed geshopt en bijna alles wat we wilde gevonden! Echter is het nu wachten op de officiële verkoop van ons appartement (deze week!) daarna kunnen we alles gaan bestellen! Wauw, wat een prachtige meubels hebben we gekozen en ook helemaal blij met de bank. Zo hebben we een nieuwe eettafel, salontafel, dressoir en vitrinekast (voor mijn mokken collectie hihi) Het enige wat we nog willen doen is even een afspraak maken voor onze nieuwe woning, dat we even wat dingen kunnen opmeten of het allemaal wel kan. Tevens moeten we nog gordijnen hebben en stoelen voor bij de eettafel.

Tevens hebben we een heerlijke middag samen gehad♥ Veel gelachen en even relaxen van de drukke tijd die we hebben gehad. We hadden een heerlijke lunch en waren het gauw over de (nieuwe) inrichting en sfeer die we wilde in huis, eens.


(bron)


Bezig met leuke DIY’s
Ik had heel wat leuke DIY opgeslagen voor in onze nieuwe woning. Eentje is al zo goed als klaar (onze straatnaam van appartement staat erop, dus deel ik pas als we zijn verhuisd) en ben bezig met een speciale data’s DIY. Lekker bezig met knutselen, geeft me een stukje rust en straks hartstikke leuk om neer te zetten of op de hangen.

Zoveel mogelijk genieten van mijn vrije tijd
Vrije tijd is schaars op dit moment. Op werk heel erg druk (met de normale werkweek, maar ook heel wat cursussen (’s avonds en overdag) en overlegje hier en daar. Dit maakt dat ik extra lange dagen maak. Daarnaast natuurlijk nog alle verhuis perikelen.

Vernieuwde layout
Hij is eigenlijk heel erg vergelijkbaar met de layout hiervoor, maar toch net even wat fijner voor mij om mee te werken. Ik ben erg blij met de look: rustig, minimalistisch en lekker overzichtelijk. Nog steeds ben ik erg blij met mijn fijne lettertype en heb nog steeds heel veel inspiratie voor artikelen. Nu nog de tijd (en rust vinden) om daadwerkelijk even te bloggen.

(oude)muziekjes luisteren via Youtube
Ik kan me zo vermaken met Youtube. Zowel ‘nieuwe’ als jaren ’90 muziek. Het mooie is, dat Youtube automatisch na een liedje wat anders zoekt. Zo kom je heel wat leuke, gouden oude tegen die ik onderhand al was vergeten. Ook geniet is erg van de akoestische versies van Sia haar muziek.

Vooruitzicht verhuisdagen & vakantie
Oh de vakantiedagen komen ook steeds dichterbij. Morgen is het al november, dé maand dat alles éindelijk na bijna een jaar wachten gaat gebeuren. Ik kan niet wachten, ook al gaat het zeker vermoeiend zijn om in een aantal dagen te verhuizen. Deze dagen heb ik al vrij gekregen. Tevens heb ik extra zuinig gedaan met mijn uren dit jaar door onze verkoop, en wie bewaard heeft wat. Ik heb dus in december 3(!) hele weken vrij. Pfhoe wat kijk ik hier naar uit. Als de verhuisdagen om zijn, moet ik nog maar 2 weken werken en heb dan vakantie. In ons nieuwe thuis..

Nieuwe haar-was routine
Geïnspireerd door meerdere bloggers ben ik mijn haar op een andere manier gaan wassen. 1x per week met conditioner de andere dagen alleen met water. Mijn haar is weer een beetje bij getrokken (al moet ik met mijn dode punten eigenlijk nodig eens richting de kapper *hekel aan) Het bevalt tot nu toe erg goed.

Dit fijne liedje

Wat maakt jou gelukkig?

26 reacties op “Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 1. Ik vind dat altijd zo knap, mensen die hun haar op die manier wassen! Als ik het in mijn hoofd haal om het alleen met water te wassen lijkt het als het helemaal droog is nog vetter dan voor de wasbeurt. Ze zeggen wel dat je haar moet wennen, maar ik kan echt niet tegen vet haar.

 2. Wat een heerlijke momenten zeg! Ik ben zo lang afwezig geweest dat ik wél heb meegekregen dat jullie een huis hebben gekocht, maar nog niet dat jullie appartement officieel is verkocht. Super zeg! 🙂 Ik ben trouwens heel nieuwsgierig geworden naar jouw DIY’s!

 3. Wat heerlijk om samen te struinen en nieuwe dingetjes uit te zoeken. ‘Oude’ liedjes luisteren vind ik ook zo fijn, brengt hele mooie herinneringen met zich mee. Liefs.x

 4. Shoppen voor een nieuw huis is zo leuk! Ik was de eerste maanden echt verlief op mijn huisje, ik wist niet eens dat dat kon.

  Veel succes met het inpakken en de verhuizing!

 5. mijn mannen. <3 en sia ook! zeker akoestisch. 🙂
  verder zou ik ook (nog steeeeeeds) wel graag een keer willen verhuizen, dus ik ben ook best een beetje jaloers.. 😉
  en dat haar wassen, dat deed ik ook ooit, geen idee meer waarom ik daarmee gestopt ben, ik ga het meteen weer proberen, want de winter moet nog beginnen en 'k heb al winterhaar..

 6. Inderdaad heel belangrijk om juist nu ook even je rust te pakken. Er komt straks nog veel op je af maar gelukkig heb je straks ook nog 3 weken vrij!

 7. Wat spannend, dat verhuizen. Nieuwe spullen kunnen kopen voor een nieuw stekje is natuurlijk altijd plezant. Geniet er nog van!!! 🙂

 8. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe vitrinekast voor jouw mokken. Toevallig moest ik vandaag nog even aan je denken, want mijn man heeft een boek van Fitzek in huis gehaald 😉

 9. Meubels uitzoeken voor een nieuwe woning is zó leuk! En verhuizen kan een stresstijd zijn (het is immers ook heel spannend en heel veel geregel), maar ik lees hier zoveel plezier tussen de regels door <3

 10. Wat een fijne momenten. Heerlijk om nieuw meubilair te kopen! Lekker losgaan in de boulevard 🙂 . Ik ben heel benieuwd naar de DIYs!

 11. Zo leuk dat jij nu in dat hele verhuis proces zit! En heerlijk he, alle spulletjes voor je nieuwe huis uit zoeken 🙂

  Door de verhuizing zijn wij niet op vakantie gegaan dit jaar, ik heb in december dus ook nog lekker twee weken vrij, heel fijn vooruitzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *