Life as Sas #17

Hoi! Hier weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtube filmpjes.. Alles komt voorbij! Het was deze week herfstvakantie, dat betekende dat ik 4 hele lange werkdagen had en veel aan het werk was. Toch heb ik best wel wat fijne foto’s die ik kan delen in deze rubriek.

Oh en hebben jullie mijn vernieuwde, minimalistische vogeltjes header al gezien? ♥

 photo PicMonkey Collage_zps6jzbtusv.jpg

 photo 1_zps6lya8gkg.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Het was herfstvakantie, en ik werkte extra. Dat betekende dat ik 4 volle dagen aan het werk was. 3 van de 4 dagen hadden we ook een uitstapje, dus best wel pittig. Maar ontzettend gezellig! Zo gingen we naar Naturalis om de T.rex te bekijken. Geweldig mooi om ‘live’ te zien. Tevens super mooi gedaan met de bewegende dino’s voordat we de botten konden zien. Ook gingen we op nog 2 leuke uitstapjes (die ik hier niet vermeld, aangezien ik niet wil riskeren dat mijn werk kenbaar wordt)

 photo 2_zpsofd1e5hu.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Verhuizen. Pfhoe, wat komt er een hoop bij kijken. Emailtjes met adreswijzigingen naar instanties staan al klaar om verstuurd te worden. Ook ben ik druk bezig te kijken naar een leuke verhuiskaart. Want wat zijn er veel verschillende. Ben erg benieuwd welke het uiteindelijk wordt (en dan uiteraard ook op mijn blog te zien, zonder adres 😉 )

 photo 3_zpszvw1iqsg.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik kreeg dit lieve plantje van een collega voor onze koop van de nieuwe woning. Zo ontzettend lief hoeveel kleinigheidjes ik heb gekregen en de leuke kaartjes die hier al staan te pronken. Lief, dat er aan ons gedacht wordt en zo met ons is meegeleefd.

 photo 6_zpsqwbdsdwg.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Een tijdje terug kocht ik deze fijne trui bij de Primark. Hij is super fijn, warm en vind de witte sterren erop erg leuk. Ik ben sowieso dit weekend bezig geweest mijn kast eens om te zetten van ‘lange mouwen maar toch niet heel koud’ naar mijn truien collectie. Wij hebben een kleine inbouw kast, dus niet alles vast erin. Gelukkig in onze nieuwe woning willen we een grote kledingkast aanschaffen.

 photo 5_zpspn8zanpk.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Mijn ouders vonden deze thuis van mijn oude collectie. NOSTALGIE ten top! God wat had ik veel spullen hiervan, zoals Evelien al zei op mijn Instagram, ik spaarde ook de leuke zakjes waar alles werd in gedaan. Ik had kaarten, knuffels, pennen.. Echt van alles! Leuke fact: ik kan na al die jaren nog steeds een perfecte Diddl tekenen.

 photo 7_zps98pcuguu.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik kocht deze schatjes bij het tuincentrum. Geheel gemaakt van hout en van het met Riverdale. Nog steeds zocht ik een leuk item voor in onze nieuwe woning en deze kon ik zeker niet laten staan.

 photo IMG_20161021_155409930_zpscdiztutk.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik keek in mijn vrije tijd weer lekker wat series. Daar kan ik echt van genieten & even tot rust komen. Op de foto ook mijn nieuwe, warme huissokken. Super fijn met dit koudere weer.

 photo IMG_20161021_161421927_zpsdhzmakk2.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg En toen kwam het eindelijk binnen. Straks hebben wij het uitzicht wat we nu hebben niet meer. Over een aantal weken zitten wij al in onze nieuwe woning. Vandaag over PRECIES een maand krijgen we de sleutel. Damn, ik kan niet wachten maar vind het ook wel erg spannend. Naar een stad die we beide niet kennen, opnieuw beginnen. Een nieuw avontuur. Ik ben bezig geweest met dozen inpakken, deze verhuizen naar de schuur en dingen regelen voor de hypotheek en de notaris. Langzaamaan komt de datum dichterbij..

DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:

Philippe Geubels vind ik dus echt zo hilarisch. Net als Roue Verveer kan ik gevouwen liggen om hem. Ik leerde hem kennen bij het tv programma Het zijn net mensen, geniaal.

Genieten van de muziek van Sia

Haha ik vind James Gordon ook altijd zo leuk om te kijken. Dit soort filmpjes maar ook zijn car karaoke. Geweldig! Hoewel ik niet zoveel heb met Tom Cruise vond ik dit toch wel ontzettend leuk om te zien, ik ken best veel films van deze acteur blijkbaar.

Oh HULDE. Dit zou ik dus ZO graag willen. Zingen en vooral dat dansje van Everybody<3 Wil.ik.ook

Blijft toch leuk die toffe muziek van de jaren ’90. Tof nummertje van N*Sync, hoewel ik meer een BSB fan was uiteraard 😉

Hoe was jullie (herfstvakantie)week?

16 reacties op “Life as Sas #17

 1. Oh, Diddle… ik was te oud om daar spulletjes van te hebben maar gebruikte die plaatjes wel vaak in die tijd op mijn blog! En herfstvakantie.. dat heb ik al jaren niet meer gehad!

 2. Series kijken thuis op de bank onder mijn dekentje vind ik ook echt heerlijk. Ik kom dan ook helemaal tot rust. Succes met aftellen 🙂 .

 3. Hey Sas,

  Leuke week heb je achter de rug. Dat Naturalis ziet er wel erg leuk uit zeg!
  En ik ben benieuwd naar jullie verhuiskaart 🙂 . Ik moet zelf nog op zoek naar een geboortekaartje, dat is ook al zo lastig haha. En wat lief dat je het plantje hebt gekregen! En wat een mooie trui heb je en fijne sloffen 🙂 . Ik hou echt van lekkere dikke truien en sloffen voor in deze tijd.
  En wow, nog een maandje! Gaat echt hard! Veel succes en veel plezier 🙂 !

  Ik heb zelf deze week vakantie genomen, heerlijk relaxen en rustig aan doen met mijn bekken. Daar ben ik echt aan toe 🙂 .

  Liefs!

  1. Ik ben erg benieuwd wat jullie geboorte kaartje gaat worden. Sloffen en dikke truien zijn inderdaad heerlijk met dit weer! Probeer te genieten (en rust te nemen) in je vakantie. Zorg goed voor jezelf en je kindje 🙂

 4. Nog een maandje! Wat spannend zeg! Heel veel succes met de voorbereidingen en natuurlijk ook heel veel verhuisplezier! Ik ben benieuwd naar welk verhuiskaartje het uiteindelijk is geworden!

 5. Philippe Geubels was gisteren op televisie en inderdaad.. hij is heel grappig! Kapot gelachen! Gaaf dat je naar Naturalis bent geweest, lijkt me heel indrukwekkend!

 6. Bij ons is de herfstvakantie pas over 2 weken en ik ben de hele week vrij dus kijk er heel erg naar uit. Dagje shoppen, weekendje met de vriendinnen, uitslapen, laat maar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *