Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!De plattegronden van onze nieuwe woning (en hoe wij onze nieuwe woning willen gaan inrichten)

Wij kunnen nog niet alles van onze nieuwe woning laten zien, aangezien we midden november pas de sleutel gaan krijgen. Wel gad ik jullie al een (beveiligde) sneak peak naar de foto’s van onze leegstaande woning. Komt er een fotoblogje online als we alles hebben ingericht? Uiteraard! Ik neem jullie graag mee met onze fijne maar korte periode van verhuizing, aangezien jullie met de voorbereiding (koop en verkoop) ook onwijs hebben meegeleefd. Wat me wel leuk leek is jullie, via plattegrond een kijkje te geven in onze nieuwe woning. We hebben namelijk best al wat ideeΓ«n bedacht. We gaan namelijk bijna 2x zoveel groter wonen en hebben straks een tuin en zolder. We zijn dus heerlijk met z’n 2de gaan brainstormen wat allemaal zou kunnen.

Uiteraard veranderd dit misschien nog als we er eenmaal inzitten.

 photo plattegrondalle31_zpslogfx6ih.png
Tekening 1 = Begane grond ● Tekening 2 = 2de verdieping ● Tekening 3 = Zolder

Eerste tekening

Blauw: Onze woonkamer, met aansluitend het rechter hoekje om, de geheel nieuwe keuken. We willen het zitgedeelte aan de voorkant links doen en aan de andere kant uiteraard onze tv meubel. Tevens in het lege stuk richting de keuken willen we graag een mooie eettafel en buffetkast (voor mijn mokken en de andere bekers/mokken/glazen)

Grijs: Dit is de hal waar je binnenkomt. Links een extra grote gangkast waarin we alle schoenen en jassen kwijt willen. Daar schuin tegenover onder de trap (wit) de wc en naast de wc nog een kleine berging.

Tweede tekening

Het paarse gedeelte is de gang.

Roze: Dit wordt de kamer van M. Er komt een tafel in om te kunnen knutselen aan zijn auto’s & figurines. Ook komen er een aantal vitrinekasten in waarin zijn collectie kan staan. Er komt een dartbord te hangen en heel wat planken.

Licht groen: Dit gaat onze master bedroom worden. Met (gezien vanaf de tekening) aan de bovenste muur ons bed, links een dressoir en rechts tegen de muur onze kledingkast. We gaan er nog over nadenken over we het muurtje tussen de slaapkamer (licht groen) en extra klein kamertje (oranje) gaan weghalen en daar geheel een kast voor maken.

Oranje: Voor nu wordt dit voorlopig de kattenkamer. Zodat ze een eigen hokje hebben waar ze ‘s avonds kunnen slapen en al hun benodigdheden staan.

Wit: Onze badkamer. Hij is erg groot met wastafel, ruime douche en nog een wc. Ik wil graag van fruitkisten wat maken voor onze handdoeken en misschien over een aantal jaren andere tegels. De badkamer is niet lelijk, maar niet geheel onze smaak.

Derde tekening

Paars: Een grote overloop. Daar hangt de ketel en komt tevens onze wasmachine te staan (vanaf de tekening gezien, bovenaan)

Blauw: De zolder. Dit waren eerst 2 kamers (vandaar de 2 deuren) dus zou dit opnieuw zo gemaakt kunnen worden. Voor nu laten we het als open ruimte. Voor onze troep en alle dozen waar we nog even geen plek voor hebben. Als ik vakantie heb wil ik graag alles grondig gaan uitzoeken/een plek geven of weg doen. Het wordt in het begin dus zeker een lekkere rommelzolder. Tevens willen we er een fitness apparaat hebben staan en wil ik nog wat verzinnen om een prachtige boekenkast daar neer te zetten.

Daarnaast nog de tuin: In het voorjaar willen we deze geheel opnieuw gaan betegelen en een nieuwe schutting plaatsen.

Ik kan niet wachten tot we Γ©indelijk echt kunnen beginnen in onze droomwoning..

0
Home sweet home
Previous Story
Next Story

25 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  11/11/2016 at 20:42

  Heerlijk, zeg. Lekker plannen maken! Het wordt vast prachtig!

 • Reply
  Anneleen
  03/11/2016 at 21:50

  Ziet er erg ruim uit! πŸ™‚

 • Reply
  Marcella
  01/11/2016 at 09:07

  Wat fijn dat jullie bijna twee keer zo groot (!) gaan wonen. Mooi dat je al zulke concrete plannen voor de inrichting hebt. Fijne voorpret!

 • Reply
  Evelien
  27/10/2016 at 15:44

  Zo leuk om bezig te zijn met de indeling en inrichting. Geniet er van <3.

 • Reply
  annouska
  27/10/2016 at 09:57

  Het aftellen lijkt nu wel mega snel te gaan. Ik ben zo benieuwd naar het resultaat!

 • Reply
  Michelle
  26/10/2016 at 11:49

  Dat klinkt goed! Ik ben erg benieuwd hoe het eruit gaat zien..

 • Reply
  Astrid
  25/10/2016 at 20:21

  Hey Sas,

  Super leuk om de plattegronden nu ook te zien πŸ™‚ . Ik heb de foto’s van jullie huisje ook bekeken en het is echt een prachtige huis! Zeer ruim en ook mooi licht! Ik ben zeer benieuwd hoe alles eruit komt te zien πŸ™‚ . Ik snap dat je niet kan wachten hihi. Heel veel succes en plezier in jullie droomhuis πŸ™‚ !

  Liefs!

 • Reply
  Joyce rdt
  25/10/2016 at 13:18

  Sooo, das een aardig huisje, super leuk! Ben zo benieuwd strakjes naar de inrichting! Liefs.x

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  25/10/2016 at 11:25

  Het lijkt me heerlijk om lekker om de inrichting te brainstormen.

 • Reply
  Els
  24/10/2016 at 20:06

  Wat leuk om te lezen. Ik snap dat je niet kunt wachten πŸ™‚ . Het is zo leuk een huis inrichten πŸ™‚ .

 • Reply
  Madeleine
  24/10/2016 at 19:57

  Zo spannend πŸ™‚ Fijn dat de plattegrond in kleur is zo zie ik het beter πŸ˜‰ Ben benieuwd naar het resultaat! En succes met aftellen. πŸ™‚

 • Reply
  Lief meisje
  24/10/2016 at 18:17

  Wat een ruimte hebben jullie in jullie nieuwe huis.

 • Reply
  Rowan
  24/10/2016 at 18:03

  Ziet er prachtig uit, lekker ruim!

 • Reply
  Sabine
  24/10/2016 at 16:40

  Wat spannend! Mooi ruime woning zo te zien. Ben heel benieuwd naar hoe het wordt!

 • Reply
  Simone
  24/10/2016 at 13:38

  Leuk zo al die plannen! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat πŸ™‚ Maar moet nog even wachten πŸ˜›

 • Reply
  sammie
  24/10/2016 at 13:20

  Ziet er lekker ruim uit! Ben benieuwd naar foto’s als het straks af en ingericht is πŸ˜€

 • Reply
  Gerdi
  24/10/2016 at 11:15

  Wat een heerlijk ruim huis en wat fijn dat jullie een nieuwe keuken gaan krijgen! Wij zijn nu ruim een half jaar verhuisd en pas net zijn alle dozen uitgeruimd en gaan we beginnen aan de zolder verbouwing!

 • Reply
  Alex
  24/10/2016 at 11:07

  Wij staan nu op hetzelfde punt! We gaan komend weekend (hier in Duitsland is 1 november vrij, dus hebben we een lang weekend om alles te regelen) al verhuizen en het is allemaal zo spannend! Vooral omdat onze meubels en verhuisdozen al sinds 2915 ingepakt bij mijn ouders staan terwijl ik in de VS zat…super veel zin in! πŸ™‚

  • Reply
   SAS
   25/10/2016 at 09:50

   Oh wat tof zeg (en toevallig) Heel erg veel plezier en vooral succes!

 • Reply
  Kim
  24/10/2016 at 11:05

  Ik ben zo benieuwd hoe alles eruit zal gaan zien! Een droomhuis “maken”… πŸ™‚ Heel veel succes. Spannend!

 • Reply
  jeapiebel
  24/10/2016 at 11:03

  Ik kan mij goed voorstellen dat je bijna niet kunt wachten om aan de slag te gaan met je woning. Wat leuk dat jullie al plannen maken. Ik kan mij niet helemaal herinneren dat ik er zo veel mee bezig was toen wij onze huis hebben gekocht. Al is mijn huis ook mijn droom huis. Goed bezig!

 • Reply
  Chantal
  24/10/2016 at 10:53

  Wat ziet het er lekker ruim uit! Altijd leuk om te bedenken hoe je alles in wil inrichten πŸ™‚

 • Reply
  Paul
  24/10/2016 at 10:44

  Ziet er ruim uit, Sas. Heerlijk hè, om zo lekker vooruit te dromen over de inrichting!

 • Reply
  Bente
  24/10/2016 at 09:35

  Oeehh jaa zo leuk allemaal! En het gaat ook zo lekker snel allemaal bij jullie. Heerlijk om nu lekker te dromen en te bedenken hoe jullie alles in gaan richten. Geniet lekker van de voorpret!

 • Reply
  Lies
  24/10/2016 at 08:56

  Zo spannend allemaal. Heel veel geluk met en in jullie nieuwe huis.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png