Thee TAG, omdat een goed kopje thee altijd fijn is

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Pickwick

Het zal niemand zijn ontgaan dat ik een echte theeleut ben. Ik heb niet voor niets een mokkenkastje en echt een aantal planken met thee. Ik kan echt intens genieten van een lekker bakje thee in 1 van mijn mooie mokken. Ik kwam verschillende thee tags tegen en besloot deze te combineren. Want een thee tag die ontbreekt op mijn blog, kan natuurlijk niet!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Losse thee of theezakjes?
Beide is heerlijk! Ik heb wel meer thee met theezakjes, maar ik heb ook een uitgebreide collectie met losse thee. Ook heb ik veel leuke infusers die ik hierbij kan gebruiken.

Sterke thee of slappe thee?
Slappe haha. Als ik een zakje gebruik doop ik hem er 2/3 keer in en haal hem er dan weer uit. Ik doe dan ook meerdere keren met een zakje.

Wat voor lekkers eet je graag bij de thee?
Vaak neem ik niets lekker erbij, aangezien ik best veel thee drink op een dag. Soms een kaakje of een ander klein koekje.

Wat zijn je favoriete merken thee?
Ik heb allerlei merken, niet zozeer een favoriet merk. Ik drink veel thee van Pickwick, maar soms ook een huismerk of Lipton thee.

Op welke momenten van de dag drink je thee?
De.hele.dag.door. Echt. Mensen die me niet kennen vinden het vaak maar raar. 30 graden buiten? Ik neem gerust een paar bakjes thee op een dag. Er gaat dan ook geen dag voorbij dat ik géén thee drink.

Met wie drink je graag thee?
Ik drink vaak alleen thee, of op werk of met M. Met vriendinnen is het ook altijd gezellig om onder het genot van een kopje thee even bij te kletsen.

Noem je drie favoriete theesmaken op dit moment
– Even…Verwennen van Pickwick
– Lipton Yellow Label tea
– Russian Earl Grey van Lipton

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Uit welke kopje(s) of glazen drink je het liefst thee?
Oei. lastig. Ik heb zoveel toffe bekers met mijn verzameling. Zo heb ik mijn favoriete poezen mok, maar ook de 2 nieuwe poezenmokken zijn favoriet. En dan uiteraard nog de nieuwe mok van de Starbucks uit Londen (die ook op de foto’s staat) Zo fijn!

Waar moet jouw ideale theekopje aan voldoen? (Denk aan groot, klein, dik/dun glas, dik/dun steen)
Het moet een grote mok zijn. Eentje die je makkelijk en fijn vasthoud. Met een leuke print erop, van steen en lekker stevig.

Welke thee vind je echt niet te pruimen?
Citroen. Sterrenmunt. Kaneel/zoethout. Verder lust ik eigenlijk alles wel.

Probeer je vaak smaken uit, of hou je het bij één soort?
Ik probeer altijd wel wat nieuwe smaken uit. En ik lust ook erg veel, wat maakt dat ik echt planken vol heb staan met verschillende thee. Ik hoop in ons nieuwe huis hier een mooie plek voor te vinden.

Wanneer geniet je het meest van een kopje thee?
In de ochtend. Ik begin de dag met thee. Als ik dit niet doe, dan ben ik zelfs een beetje chagrijnig. Ik ga richting werk, zet de waterkoker aan en begin met een fijn kopje thee. Zo sluit ik de dag ook altijd af met een fijn kopje thee.

Van Pickwick kreeg ik de nieuwe Pickwick Even… Het zijn 4 verschillende smaken met fleurige doosjes. Zo heb je Even… Opfleuren (een groene thee), Even… Verwennen (een zwarte thee), Even…Opwarmen (rooibos) en Even… Bijkomen (nog een groene thee). Gewoon even om jezelf te verwennen! Ik vond de smaken bijzonder lekker en fijn voor een specifiek moment om te drinken. Om even bij te komen, op te warmen, te verwennen of op te fleuren. De smaken zijn alle 4 verschillend en hebben allemaal een eigen, speciale nasmaak. Ik was al fan van Pickwick, maar dat ben ik nu zeker nog meer!

Er is ook een Pickwick Even… promotie. Hierbij kan je kans maken op een mooie prijs. Neem dus zeker even een kijkje… De actie is tot 10 oktober.

Wat is jouw favoriete moment voor een kopje thee?

26 reacties op “Thee TAG, omdat een goed kopje thee altijd fijn is

  1. Wat een leuke tag! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over alles omtrent thee. Dat herken ik wel! Niets lekkerder dan een kopje thee! 😉

  2. Ow dit is ook helemaal mijn tag. Ik ben, zoals je weet, ook echt een theeleut. Al vind ik toch verse fruit thee het lekkerst van allemaal. En het liefst niet te sterk, zeker niet als het zwarte thee is.

  3. Leuk om jouw theegewoonten wat beter te leren kennen. Zelf heb ik de Even verwennen en Even opwarmen in huis gehaald toen ik een tijdje terug in Breda was. Ik hou van verschillende theesmaken maar merk dat ik vooral heel veel soorten Pickwick-thee in huis heb. Zij hebben ook echt een uitgebreid gamma.

  4. Jaaa leuke tag! Die doosjes zien er echt leuk uit, jammer dat ik niet zo’n fan ben van groene thee haha.

  5. Leuke tag! Ik drink altijd hetzelfde: rooibosthee. Maar als dat er niet is drink ik graag groene thee, en in tegenstelling tot jouw voorkeur vind iik sterrenmunt en kanlee/zoethout echt superlekker hahaha. Ik laat de thee trouwens overkomen uit Nederland, want hier is bijna geen rooibos te krijgen.

  6. Wat een leuke tag! Ik hou wel van thee, maar drink het niet heel veel. Ik denk dat dat nu wel weer gaat veranderen, omdat het herfst is. In de herfst en winter heb ik er toch meer zin in 🙂 Lekker onder een kleedje een boek lezen met een kopje thee… Ik hou ook echt van Russian Earl Grey, zo lekker! Haha, citroenthee is juist iets wat ik áltijd in huis heb, zo fijn. Ik zag in de supermarkt dat de Autumn Storm en Winter Glow van Pickwick ook weer terug zijn, yes!

  7. Leuke tag! Ik dronk graag thee, maar zoals je inmiddels weet drink ik het bijna niet i.v.m de zwangerschap. Ik kijk er alweer naar uit dat ik weer lekker veel thee kan drinken! Momenteel ‘probeer’ ik af en toe weer eens een kopje maar helaas heb ik er een paar uur later alweer spijt van.

  8. Ahh wat een leuke tag! Ik ben absoluut een theeleut en houd enorm van mokken hete thee.. heb ook een leuke verzameling inmiddels 😉

  9. Wat een leuke tag om te lezen! Ook ik ben zo iemand die met 30 graden nog steeds grote mokken thee drinkt. Wie heeft gezegd dat thee bedoeld is voor bij de open haard? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *