Londen in Instagrams: Last part

Daar is hij eindelijk! Ons fotoverslag van de 3 daagse citytrip naar Londen, DEEL 2. Het was heel wat foto’s uitpluizen, aangezien ik er echt té veel had gemaakt. Met daarbij nog de foto’s van M. Maar het is gelukt! Een reisverslag met foto’s van de meest fijne trip van 2016, wel in 2 delen door de vele foto’s. Benieuwd wat we allemaal van de Bucketlist voor Londen hebben gezien? Deel 1 gemist? Deze is hier te vinden.

Tevens vandaag, als dit artikel online komt is de vakantie voorbij en is de eerste werkdag alweer begonnen. HEIMWEE naar Londen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De laatste dag gingen we heel wat leuke dingen bezichtigen. O.a. Buckingham Palace, waar we vorige keer niet waren geweest. Mooi om te zien, aangezien we het alleen van televisie kennen. Er stonden wachters voor de poort met een groot geweer inzicht. 1 vrouw mocht zelfs niet te dichtbij komen voor een foto. Streng beveiligd dus.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Als je je omdraaide vanaf Buckingham palace zag je de prachtige Victoria Memorial. Super groot en indrukwekkend. Het was ook zeker druk op het plein. wel jammer dat de wachters achter het hek van Buckingham Palace stonden, en je dus niet echt foto’s daarvan kon maken. Had me wel tof geleken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wat ik ook tof vond was het ondergrond metro gebeuren. Wat super handig, overzichtelijk en vooral snel. Je komt overal en voor je gevoel zit je er zo, ook al moet je even reizen. waarom ik een foto van deze trap deel? Ik heb hem gelopen. Eerst heel fanatiek rennend, om er achter te komen (nog niet eens op de helft) dat het toch niet zo’n goed idee was haha. Er stond zo’n rij bij de roltrap dat ik dacht: OH, klein stukje dat moet lukken. Nou, boy was I wrong.. Ik was KAPOT. Ik werd wel heel lief aangemoedigd door 2 Engelse dames die op de roltrap stonden. En beweging heb ik genoeg gehad in ieder geval! Ik had mijn Timex om en elke dag hebben we tussen de 8 en 10 km gelopen (minus de hele lange tijd in de metro die natuurlijk niet geteld word, was ook wel fijn even zitten soms haha)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Palace of Westminster was ook een prachtig gebouw om te zien. Alleen de afwerkingen al.. Tevens bezochten we in Parliament Square Garden de mooie beelden van o.a. Winston Churchill, Abraham Lincoln en Nelson Mandela. daarnaast liepen we ook langs The Supreme Court, een Hooggerechtshof voor allerlei strafzaken. Nog zo’n prachtig gebouw. (ik heb overal foto’s van, maar moet toch een selectie maken)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Uiteraard gingen we naar de Big Ben. Die mocht zeker niet ontbreken. Ik blijf dit een super mooie klok vinden. Ik heb er dan ook heel wat foto’s van gemaakt.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Waaronder deze, waar ik erg trots op ben. Een prachtige foto door een klein bruggetje heen. Ik had dit idee gezien op Instagram en wilde heel graag zo’n soort gelijke foto hebben.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Samen. <3 Genieten van het uitzicht. Ik heb namelijk een man die aan de bewustheid van mijn blog denkt: ‘Zullen we omgekeerd op de foto gaan dan kan je deze delen op je blog’ Dat doen we dan maar he. De leukste foto vind ik nog wel de foto door de poort van ons samen (die ik niet kan delen i.v.m. bewust bloggen) Dit is mijn Whatsapp & Facebook profielfoto. Genieten was dat. Blijmomentje

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Op deze wijze kreeg ik dus ook deze foto van mij alleen. Hij staat inmiddels op alle social media als profiel foto ingesteld. Super en is zeker een mooie herinnering aan deze trip.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ook bezochten we uiteraard de mooie Tower Bridge. Het was prachtig weer wat het fijn maakte even bij het water te staan en te zitten. We maakte wat foto’s met onze selfiestick en hebben in de buurt even lekker gegeten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik genoot echt van de laatste 2 dagen, met erg mooi en warm weer. De natuur in Londen vind ik prachtig. Ik genoot van Kensingston Park en het Hyde Park (niet alleen om de eekhoorntjes 😉 ) Je zag mensen genieten op het gras, het zonnetje door de mooie bomen heen en alle vogels en andere dieren die er vredig liepen. Ik heb een soort van rust gekregen om daar doorheen te lopen en genoot intens van het moment.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Oh en Londen niet zonder thee he, uiteraard. Ik dron heel wat fijne theetjes en nam ook een pak Londense thee mee naar huis. Je kreeg je thee met daarbij melk (wat ik heb geprobeerd maar echt niet te drinken vond) en met een theepot. Zo kon je meerdere theetjes drinken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wat ik al zei nam ik een pak Londense thee mee naar huis, maar ook een sleutelhanger, een glazen beeldje en 3(!) theemokken. Genieten en ben erg blij ermee. Ook nam ik voor een toekomstig nieuwe woning 2 grote platen getekend met Londen erop mee en 2 kleine ansichtkaarten. Zodra de platen hangen zal ik er zeker een foto van maken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Londen. Je was mooi. Geweldig. Ik ben nog meer verliefd geworden dan voorheen. Ik wil terug. Ik heb heimwee. Ik hou van je! Ik vind het echt een prachtige stad met veel mooie dingen om te zien. We hadden een fijn hotel en hebben 3 hele fijne dagen gehad. Ik heb extra genoten aangezien we niet van plan waren op vakantie te gaan en dit toch een extra fijn cadeautje was voor 2016!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

En dan de terugreis. Londen in lichtjes. WAUW. Tevens voordat we het vliegtuig in stapten werd ik nog extra grondig gecontroleerd (ik zag er ook vast bad-ass uit) en werd mijn koffer ondersteboven gekeerd.. Niets gevonden uiteraard, maar vind het super goed dat ze het doen. Beter extra wachten dan een gek doorlaten. Het vliegen op zich was prima, hoewel ik wel meer pijn mijn oren had dan de heenreis. De terugreis was dan ook in een kleiner vliegtuig. We kwamen 00:15 aan thuis en gingen gelijk richting bed. Met een fijne herinnering erbij.

Meer is te zien op Instagram. Zowel foto’s/filmpjes van eekhoorntjes als foto’s van ons (die ik door het bewust bloggen niet kan delen. Ik hoop dat jullie van deze 2 foto verslagjes hebben genoten. Ik wel, met het maken ervan en terug bekijken.

Zoals je kunt zien hebben we bijna alles van de bucketlist die we hadden gemaakt gehad. Ik heb echt super genoten, ben tot rust gekomen en ben nog extra verliefd geworden op Londen. I miss you, see you again…

Zijn jullie wel eens in Londen geweest?

30 reacties op “Londen in Instagrams: Last part

 1. Wow, wat een prachtige foto’s! Die van door dat bruggetje.. ik zag het op je IG al voorbij komen maar nu in het groot, echt geweldig! Naar dat soort foto’s ben ik ook altijd op jacht, leuk om te zien dat ik daarin niet de enige ben! En ja, Londen… ik ben er vaak genoeg geweest maar steeds slechts een paar uurtjes dus nooit de stad echt goed kunnen zien. Wordt echt een keertje tijd!

 2. Ik ben een paar jaar geleden in Londen geweest met mijn dochter maar ik was niet echt onder de indruk. Ik vond de metro heel indrukwekkend. Zo’n trap heb ik ook gezien. Gezien,mhè! Niet beklommen! Wel leuk om jullie foto’s te zien!

 3. Prachtige foto’s! Wat mooi die foto van jullie onder de brug. Ik was er deze zomer maar ik bezocht precies andere dingen. Zoals British Museum, British Library en het Natuurhistorisch museum.

 4. Oh gaaf zeg! Ik snap je helemaal als je zegt dat je heimwee hebt. Wat heerlijk om al die historische gebouwen van dichtbij te zien – ik ben daar ook dol op. Londen staat absoluut op mijn ‘moet ik nog eens bezoeken’ lijstje. 🙂

 5. Heerlijke foto’s!!
  Ik ben begin dit jaar in London geweest, super was het. Hopelijk in januari weer terug, maar dan ook om een vriendin op te zoeken <3

 6. Ik ben ooit op schoolreisje naar Londen geweest. Zou wel weer eens terug willen, maar dan wel met lekker weer, dus dat wordt niet meer in 2016!

 7. Mooie foto’s! Wij zijn een paar jaar geleden in Londen geweest, maar dat was veel te kort, dus we gaan zeker nog een keer. Ooit.

 8. Oh wat lijkt Londen mij een fijne stad om even te bezichtigen. Met één dag kom je wel niet toe denk ik dan? Ik ben er nog nooit geweest maar ik wil er heel graag naar toe gaan. 🙂

 9. Wowo, wat een mooie foto;s. Vooral die van het doorkijkje en london van boven! Ik vind het ook echt goed dat ze mee controleren. Beter een keertje te veel dan een keertje te weinig.

 10. Wat een heerlijke foto’s! Ik vind vooral die foto’s onder het bruggetje prachtig! Echt goed gedaan! Ik ben benieuwd naar je geshopte spulletjes, altijd leuk om te zien wat anderen meenemen naar huis! 😉

 11. Wauw, wat krijg ik een heimwee als ik deze foto’s zie! Ik ben nu twee keer in London geweest en ik zou er maar al te graag nog eens naartoe willen! ♥

 12. Mooie foto’s! Londen is zeker één van mijn favoriete steden, maar toen ik er voor het laatst was had ik nog niet eens een digitale camera Haha

 13. Oooh, hele mooie foto’s. Onder dat bruggetje met uitzicht op de Big Ben. Daar moet ik volgende keer ook eens een foto gaan maken. Zo leuk!

 14. Wauw wat een geweldige foto’s. Zo te zien hebben jullie echt genoten. Ik hoop dat je nog lang na kan genieten dmv de foto’s en de herinneringen.

 15. Mooie foto´s! Londen is zooo leuk, ik kom er ook echt heel graag, maar er zijn nog zoveel dingen die ik nog niet heb gezien (ernstig eigenlijk haha). Liefs.x

 16. I.LOVE.LONDON.

  Maar goed dat wist je natuurlijk al. En ik wil zooo graag weer! Hopelijk volgend jaar ofzo?

 17. Ik ben ook echt fan van de foto van de Big Ben door die brug heen, heel mooi!

  Ik ben wel lin Londen geweest ja, maar zou ook best wel weer terug willen! 🙂

 18. Super gaaf Sas! Dank je wel voor het delen van deze prachtige foto’s!

  En nee, had ik al gezegd denk ik, ben zelfs nog nooit naar de overkant geweest en dat met mijn echte achternaam, whahaha 😉

  X

 19. Ik vind het ook wel goed dat ze streng controleren op de luchthaven. Al mogen ze soms wel wat duidelijker zijn. Zo werd in Barcelona 1 van de bewakers lastig omdat ik mijn gsm niet bij de hand had om te controleren toen ik net door de metaaldetector was gegaan. Ja tuurlijk had ik mijn telefoon niet vast, die moet ik toch mee op de band leggen… Gelukkig was het snel opgelost en werd ik niet vastgehouden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *