Life as Sas #15

Hoi! Hier weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtube filmpjes.. Alles komt voorbij! Dit keer, wat later online dan normaal. Andere prioriteiten dit weekend en ik ben druk aan de knutsel geweest met, JAWEL wéér een nieuwe layout. Ik heb niet héél erg veel foto’s maar wilde toch even deze week met jullie delen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik heb een mega drukke werkweek gehad (maar wel super leuk!), we haalde de tickets voor Londen, ik kocht een nieuw boek & een nieuwe mok en knutselde de dus deze nieuwe layout. De ins & outs van deze layout vertel ik ook. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Zoals ik al begon met dit artikel, had ik een erg drukke werkweek. Ik viel vaak in bij de peuterspeelzaal, had een avond cursus en nog vele andere ‘verplichtingen’ Hoewel het een fijne week was, merkte ik dat de extra drukke week wel zijn tol eiste. Daarbij genomen dat ik ook erg toe ben aan vakantie… Maakt dat ik dit weekend het erg rustig aan heb gedaan. Ik moet nog een aantal dagen werken (wederom veel invallen) en dan heb ik éindelijk vakantie! Zo blij dat we toch nog hebben besloten vakantie te nemen PLUS natuurlijk het feit dat we een aantal dagen naar Londen gaan<3

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik liet hem staan. Pakte hem weer op, liet hem weer staan… Maar besloot toch om deze nieuwe vrolijke mok mee te nemen bij de Hema. De tekst erop Follow your rainbow vond ik erg toepasselijk voor deze periode (met ons appartement). Daarnaast kan je nooit genoeg mokken hebben 😉 De verkoop van ons appartement wil nog steeds niet echt vlotten, dus echt nieuws hebben we helaas niet. We gaan weer in gesprek wat de volgende stappen kunnen zijn.

Ondanks dat het allemaal eigenlijk heel erg negatief is en we geen stap verder komen zijn er ontwikkelingen op werk gaande (waar ik het eerder al over had) wat juist positief gaat uitpakken voor onze nieuwe woning. Een geluk bij een ongeluk dus. Tevens wil ik iedereen bedanken voor de vele fijne succes wensingen die ik over social media krijg. Elke.keer.weer. Ontzettend lief en fijn te weten dat er zoveel mensen met ons meeleven.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik kreeg nog een lief pakketje van Mariska. Ik deed namelijk een tijdje geleden mee met Echtepostiscool, dat leuke project van Northflix en Inge. Mariska had mij getrokken echter, waren er wat dingen gesneuveld waarop ik een lief emailtje kreeg of ik nog een dopper wilde hebben. Tevens zitten er 2 leuke pennen met haar logo bij. Super lief dat ik dit nog naderhand heb gekregen, dankjewel!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg We kregen een belletje: de tickets voor Londen lagen klaar! Ooh wat fijn om ze ook daadwerkelijk in mijn handen te hebben. Ik heb er zóveel zin in, maar dat is jullie vast niet ontgaan haha. Ik ben erg benieuwd wat we allemaal gaan bezichtigen (van dit lijstje). Nog een aantal dagen werken en dat zit ik met mijn billen in Londen. Ik kan het bijna niet geloven, en vooralsnog zijn de weersvoorspellingen subliem.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik kocht het nieuwe boek van Karin Slaughter. Super benieuwd, nu Sara en Will weer terug zijn. Al haar boeken heb ik gelezen en netjes (op volgorde) in de boekenkast staan. Wederom erg benieuwd, maar zal ook vast wel een tof boek worden. Deze gaat mee voor lees uurtjes in Londen. Uiteraard verschijnt er na het lezen ook een recensie online op mijn blog. Hebben jullie dit boek al gelezen en wat vonden jullie ervan?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Jawel. Ik durf niets meer te zeggen maar een nieuwe layout staat online. Eentje zonder poespas, geen sidebar en een groot duidelijk lettertype. Ik was de rest van de layouts helemaal zat die ik had, dus besloot het over een andere boeg te gooien. Clean en duidelijk. Rustig en toch met alles wat ik graag zoek in een layout. Ik ben er heel wat (scheldende) uurtjes mee bezig geweest, aangezien deze layout op Genesis theme draait en die besloot niet mee te werken. Na bijna een hele Zaterdag eraan bezig te zijn geweest ben ik zeker wel tevreden.

Om even de veranderingen met jullie door te spreken: De categorieën zijn nu in de menubalk te vinden, mijn disclaimer juist onderaan bij de copyright sectie. Daarnaast is er onderaan ook een zoekbalk. Alle items die ik nogmaals in mijn sidebar had staan heb ik op een andere manier weggewerkt. Uiteraard ben ik nog met wat kleine aanpassingen bezig, maar over het algemeen ben ik erg blij met deze look!

PS: Iemand die weet hoe ik in de menubalk, het submenu over de lijn heen kan laten vallen? Als ik nu ‘Ik schrijf over..’ uitklap verdwijnt mijn submenu.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Hoe mijn avonden eruit zien<3

DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:

19 reacties op “Life as Sas #15

 1. Heel veel dat je lekker naar je vakantie kon uitkijken. Vervelend dat je dagen zo vol en lang waren, hopelijk doet de vakantie en de rust je eventjes goed. En kroelen met een poes op schoot is altijd goed 😉

 2. Alvast heel erg veel plezier in Londen, maar dat moet helemaal goed komen! Ik ga voor je duimen dat het weer goed blijft. 🙂 En top je lay-out, lekker clean en duidelijk!

 3. Ik vind het knap hoor hoe je iedere keer weer een nieuwe lay-out in elkaar weet te knutselen! Ik ben daar ten eerste totaal niet handig in en ten tweede heb ik daar ook het geduld niet voor. Londen, wat een heerlijke vooruitzicht! Succes met de laatste loodjes op je werk!

 4. Ik wil die boeken over Will en Sara ook nog eens lezen maar er komt steeds een ander boek tussen.. haha. En uiteraard blijf ik gewoon duim voor dat het appartement snel verkocht wordt!
  Fijne avond 🙂 .

 5. Ik vind je nieuwe lay-out wel tof. Eens iets helemaal anders dan anders vind ‘k. Ik kan je helaas niet helpen bij je probleem, daar ‘k zelf niet weet hoe ‘k er aan zou moeten beginnen. (wish I was better in this). Yay, de tickets naar Londen zijn binnen! Nu is ’t voor echt 😉 ‘k Kan al niet wachten om je avonturen te lezen (& ‘k moet nog zo lang wachten 😛 )

 6. Pff, ik hoor dat liedje van The Black Eyed Peas nu net voor het eerst.. wauw, wat mooi! Veelzeggend! Lief, het pakketje van Mariska! Doppers zijn geweldig!

 7. Wat een heerlijke week! Ik wilde die Hema mok ook kopen, maar ik heb écht teveel mokken! Het begint ook zo moeilijk te stapelen in de kast, met al die verschillende formaten 🙂
  & wat fijn om de tickets in je handen te hebben, ik krijg ook meteen weer Londen kriebels 🙂

 8. Ik heb het nu al 3x gelezen en het dringt even niet tot mij door Sas 😉 Mijn gedachten dwalen af, pfffff naar iemand die ik nog niet ken, maar …. hahaha

  Peuterzaal, nieuwe lay out, die ik toch niet ga merken 😛 Londen… je avonden met de kat… dat is wat ik onthouden heb en telkens lees 😉

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *