Geluksmomentjes

Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 photo 1_zps0w2gqwim.jpg

Onze trip naar Londen
Uiteraard mag deze niet in het lijstje ontbreken. Ik raak er niet over uitgepraat: in September gaan wij een 3 tal dagen naar Londen. Ik heb er ZOVEEL zin in. Ik ben echt, na een bezoek in 2011 en eigenlijk voordat ik er was geweest al verliefd op Londen. Het heeft echt mijn hart gestolen. Lees hier een artikel die ik maakte voor onze Bucketlist voor Londen, hier staan zeker wat pareltjes bij. Benieuwd welke ik over een aantal weken zelf in een fotoverslagje kan gaan delen.

Vrije tijd
Sinds vandaag is de zomervakantie afgelopen, wat betekend dat ik gewoon weer 5 dagen vanaf 07:00 aan het werk kan gaan. Zal wel even wennen worden, maar ik heb afgelopen 6 weken zeker genoten van de vrije tijd die ik had. Hoewel ik bijna niets heb gedaan wat op de planning stond, heb ik zeker rust genomen en ook gevonden. Ik heb veel gewandeld, series gekeken, bezig geweest met mijn blog en leuke dates met M. en vriendinnen. Is het alweer zomervakantie?!

Nieuwe layout & lettertype
Ha. Ja. Ach. Moet ik het er nog over hebben? Layouts en lettertypes blijven bij mij niet zo heel erg lang. Knutselen aan mijn blog blijft gewoon té leuk. Bij deze een nieuwe layout, eentje die ik fijn vind. Eentje die 3 artikelen op de voorpagina laat zien, waarna het artikel uit klapt met sidebar. Heel erg fijn. Ik ben druk bezig geweest en nog steeds kleine puntjes op de i aan het zetten. Het lettertype is zonder tierlantijntjes, wat ik zelf voor nu wel erg prettig vind.

 photo 2_zpskxi9yvwz.jpg

De fijne werkdagen
Ik had het er al eerder over, de zomervakantie op werk. Wat betekend dat ik de gehele dag op locatie ben met de kids. Een hele dag, waarin je uitgebreidere activiteiten kan doen dan normaliteit in maar 3.5 uur. We hebben super fijne vakantie weken gehad met veel parken, speeltuinen, natuurspeeltuinen, bowlen, een toffe roofvogel show, bakken.. En ga zo maar door. Hoewel de dagen erg leuk waren, waren ze ook zeker extra vermoeiend (vooral als je het niet meer gewend bent).

Ons huwelijks uitje
20 Augustus waren wij 4 jaar getrouwd. Ik schreef op deze dag een artikel over wat we wel & niet deden met ons huwelijk. Tevens hadden wij de avond ervoor een fijn uitje: uit eten en vuurwerk kijken. Helaas het laatste niet gedaan door omstandigheden en mede het slechte weer. Maar we hebben een hele fijne avond gehad en ik nam nog een extra theetje..

Cat mugs gekocht (bron)
JEUJ. Na maanden, al dan niet járen al naar opzoek deze 2 bekers. Online veel te vinden maar dat was het of mega dure verzendkosten of je kon niet met Ideal betalen. Maar, eindelijk gevonden op aliexpress en gelijk de witte & zwarte besteld. Ik kan echt niet wachten tot ik ze in huis heb<3 Love cat mugs!

 photo catmug_zpsm1w5fifb.png
Bron: AliExpress

4 jaar getrouwd, uit eten
We waren dit jaar alweer 4 jaar getrouwd. 4 jaar… Pfhoe, heel cliché maar de tijd vliegt echt. En wat is er een hoop gebeurd in deze 4 jaar. Vele ups&downs. We vierde onze trouwdag de avond ervoor met een fijn etentje. Op naar de 5 jaar!

Geniet van de kleine dingen
Iets wat ik zeker dagelijks probeer te doen. Ik geniet van het feit dat ik leuk werk heb, fijne dierbare om me heen heb, wandelen.. Even lekker, thee drinken, knuffelen met de poezen, op slippers lopen of juist wandelen met blote voeten in het gras<3

Cadeau boek Jo Nesbø
Ik kreeg een lief, onverwacht cadeautje voor onze trouwdag, een nieuw boek van Jo Nesbø, Middernachtzon. Ben erg benieuwd, aangezien ik zijn boeken altijd erg interessant vind om te lezen. Het is nét even anders dan anders maar zeker niet minder spannend. Juist ingewikkelder en meeslepender.

Waar het boek over gaat? Jon is op de vlucht. Sinds hij een van Oslo’s beruchtste drugsbazen heeft belazerd weet hij dat zijn leven op het spel staat. Hij duikt onder in een afgelegen bergdorp in het noordelijkste puntje van Noorwegen, daar waar de zon nooit ondergaat. In de kleine, gelovige gemeenschap wint hij het vertrouwen van Lea en haar zoontje Knut, die hem van een geweer en eten voorzien. Jon trekt zich terug in een hut in de bossen en wacht op wat komen gaat. Maar de middernachtzon drijft hem langzaam tot waanzin. En zijn belagers zijn hem op het spoor…

1

18 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *