Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Onze trip naar Londen
Uiteraard mag deze niet in het lijstje ontbreken. Ik raak er niet over uitgepraat: in September gaan wij een 3 tal dagen naar Londen. Ik heb er ZOVEEL zin in. Ik ben echt, na een bezoek in 2011 en eigenlijk voordat ik er was geweest al verliefd op Londen. Het heeft echt mijn hart gestolen. Lees hier een artikel die ik maakte voor onze Bucketlist voor Londen, hier staan zeker wat pareltjes bij. Benieuwd welke ik over een aantal weken zelf in een fotoverslagje kan gaan delen.

Vrije tijd
Sinds vandaag is de zomervakantie afgelopen, wat betekend dat ik gewoon weer 5 dagen vanaf 07:00 aan het werk kan gaan. Zal wel even wennen worden, maar ik heb afgelopen 6 weken zeker genoten van de vrije tijd die ik had. Hoewel ik bijna niets heb gedaan wat op de planning stond, heb ik zeker rust genomen en ook gevonden. Ik heb veel gewandeld, series gekeken, bezig geweest met mijn blog en leuke dates met M. en vriendinnen. Is het alweer zomervakantie?!

Nieuwe layout & lettertype
Ha. Ja. Ach. Moet ik het er nog over hebben? Layouts en lettertypes blijven bij mij niet zo heel erg lang. Knutselen aan mijn blog blijft gewoon té leuk. Bij deze een nieuwe layout, eentje die ik fijn vind. Eentje die 3 artikelen op de voorpagina laat zien, waarna het artikel uit klapt met sidebar. Heel erg fijn. Ik ben druk bezig geweest en nog steeds kleine puntjes op de i aan het zetten. Het lettertype is zonder tierlantijntjes, wat ik zelf voor nu wel erg prettig vind.

De fijne werkdagen
Ik had het er al eerder over, de zomervakantie op werk. Wat betekend dat ik de gehele dag op locatie ben met de kids. Een hele dag, waarin je uitgebreidere activiteiten kan doen dan normaliteit in maar 3.5 uur. We hebben super fijne vakantie weken gehad met veel parken, speeltuinen, natuurspeeltuinen, bowlen, een toffe roofvogel show, bakken.. En ga zo maar door. Hoewel de dagen erg leuk waren, waren ze ook zeker extra vermoeiend (vooral als je het niet meer gewend bent).

Ons huwelijks uitje
20 Augustus waren wij 4 jaar getrouwd. Ik schreef op deze dag een artikel over wat we wel & niet deden met ons huwelijk. Tevens hadden wij de avond ervoor een fijn uitje: uit eten en vuurwerk kijken. Helaas het laatste niet gedaan door omstandigheden en mede het slechte weer. Maar we hebben een hele fijne avond gehad en ik nam nog een extra theetje..

Cat mugs gekocht (bron)
JEUJ. Na maanden, al dan niet járen al naar opzoek deze 2 bekers. Online veel te vinden maar dat was het of mega dure verzendkosten of je kon niet met Ideal betalen. Maar, eindelijk gevonden op aliexpress en gelijk de witte & zwarte besteld. Ik kan echt niet wachten tot ik ze in huis heb<3 Love cat mugs!


Bron: AliExpress

4 jaar getrouwd, uit eten
We waren dit jaar alweer 4 jaar getrouwd. 4 jaar… Pfhoe, heel cliché maar de tijd vliegt echt. En wat is er een hoop gebeurd in deze 4 jaar. Vele ups&downs. We vierde onze trouwdag de avond ervoor met een fijn etentje. Op naar de 5 jaar!

Geniet van de kleine dingen
Iets wat ik zeker dagelijks probeer te doen. Ik geniet van het feit dat ik leuk werk heb, fijne dierbare om me heen heb, wandelen.. Even lekker, thee drinken, knuffelen met de poezen, op slippers lopen of juist wandelen met blote voeten in het gras<3

Cadeau boek Jo Nesbø
Ik kreeg een lief, onverwacht cadeautje voor onze trouwdag, een nieuw boek van Jo Nesbø, Middernachtzon. Ben erg benieuwd, aangezien ik zijn boeken altijd erg interessant vind om te lezen. Het is nét even anders dan anders maar zeker niet minder spannend. Juist ingewikkelder en meeslepender.

Waar het boek over gaat? Jon is op de vlucht. Sinds hij een van Oslo’s beruchtste drugsbazen heeft belazerd weet hij dat zijn leven op het spel staat. Hij duikt onder in een afgelegen bergdorp in het noordelijkste puntje van Noorwegen, daar waar de zon nooit ondergaat. In de kleine, gelovige gemeenschap wint hij het vertrouwen van Lea en haar zoontje Knut, die hem van een geweer en eten voorzien. Jon trekt zich terug in een hut in de bossen en wacht op wat komen gaat. Maar de middernachtzon drijft hem langzaam tot waanzin. En zijn belagers zijn hem op het spoor…

About the Author

18 Comments

Nicky

Wat een leuke dingen allemaal! Zeker die activiteiten met de kinderen op je werk. Klinkt super maar inderdaad heel vermoeiend!

Reply
Anneleen

Fijn om te lezen dat je zo’n leuke zomer op het werk hebt gehad 🙂 de kindjes zullen ook wel genoten hebben van alle activiteiten en uitstapjes !

Reply
Miriam

Wat een mooie momentjes! Fijn he om dat zo op te sommen en te zien waar je allemaal blij mee bent en dankbaar voor. Vrije tijd kan ik op dit moment el goed gebruiken, ben zóoooo aan vakantie toe! Nog twee weekjes 😀

Reply
Sarah

Altijd super fijn om naar Londen te kunnen gaan <3 En aaaw, die cat mugs zijn te schattig. Ga ik gelijk ook eventjes naar kijken op de website 🙂 Echt iets voor mij ook 🙂

Reply
Nesrin

Haha zo leuk om weer een nieuwe layout en lettertype hier aan te treffen. Gefeliciteerd met jullie trouwdag en yay Londen!!!

Reply
nancy

Die katten mokken zijn echt te gek! En ik ben heel benieuwd naar je trip naar London. Ik ga zelf volgende week naar het zuiden van Engeland. Zo’n heerlijk land!

Reply
Morgaine

Ik ben benieuwd hoeveel je kunt doen straks in Londen, nu eerst even ertegenaan weer, ja zal wennen zijn na een rustige ja wat eigenlijk, lente, zomer en herfstdagen, hahahaha

En dat zijn allemaal fijne momentjes weer bij elkaar.

X

Reply
Anita

Heerlijk lijstje en nog gefeliciteerd met je trouwdag. Volgens mij ben ik dat bij je vorige artikel helemaal vergeten te doen, oeps!

Reply
Amy

Wat een fijn overzichtje Sas! Snap dat je uitkijkt naar Londen, zo’n fantastische stad! Alsnog gefeliciteerd met jullie trouwdag trouwens!

Reply
Rowan

Wat een heerlijk lijstje! Ik kan mij heel goed voorstellen dat je uitkijkt naar jullie trip naar Londen! Ik vind het trouwens ook zo leuk dat je helemaal blij kunt worden van bekers, dat heb ik ook! haha.

Reply
Tamarah

Nogmaals gefeliciteerd met je trouwdag en inderdaad de tijd vliegt! Leuk dat je na lang zoeken je felbegeerde kattenmokken hebt gekocht!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *