When words become unclear, I shall focus with photographs

Dit product is ter beschikking gesteld door Printic

Ik hoef jullie vast niet te vertellen dat ik super veel van foto’s hou. Overal maak ik dan ook foto’s van, als herinnering van het fijne moment. Of om gewoon terug te kijken en te glimlachen. Er hangen dan ook heel wat leuke foto’s in onze woning, vooral van onze trouwdag. Nou kan je via Printic polaroid foto’s bestellen via een app of laptop. Super leuk en makkelijk om te doen!

‘When words become unclear, I shall focus with photographs.’
– Ansel Adams
Hoe werkt het?

Het werkt als volgt: Je gaat naar de website of naar de app en selecteert welke box je wilt hebben. Een box met 30 foto’s, 50 foto’s een fotoboek of een poster. Zodra je alle foto’s hebt geüpload, kan je ze snijden op het juiste formaat. Dit, zodat de foto’s het mooiste uitkomen en echt in het midden staan. Je kan zelf de kleur van het doosje wat je krijgt kiezen! Ik koos voor een lekker kleurrijk doosje. Ik heb met smart zitten wachten op deze leuke bestelling.

Zelf heb ik gekozen voor de Box van 50 foto’s voor €17,90. Geen geld voor zoveel leuke foto’s! Ik hou er echt van leuke dingen ermee te maken. Zo hangen er een aantal op mijn koelkast en heb ik een leuke collage met de foto’s van Londen gemaakt. Ik dacht eerst nog, woow 50 foto’s maar je bent er snel doorheen merkte ik, met zoveel leuke kiekjes en gebeurtenissen van de afgelopen tijden. Zo bestelde ik foto’s van onze 2 vakanties en foto’s met vriendinnen. Die laatste kan ik een keertje leuk mee sturen met een toffe kaart. Altijd leuk om foto’s te versturen (en ontvangen)

Ze waren zo geüpload, besteld en de levertijd was zeker snel.


Door het bewust bloggen wat ik doe, heb ik alle herkenbare gezichten van de foto’s weggehaald. Op mijn Instagram is hij wel geheel te zien. (lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Hierbij de fotocollage die ik maakte van de foto’s uit Londen. Prachtig om deze mooie (en extra bijzondere) reis op deze manier te koesteren. Hij krijgt zeker een mooi plekje in onze nieuwe woning.

Iets leuks voor jullie!

Nou mocht ik heel lief van Printic een kortingscode aan jullie geven waarbij je 25% korting krijgt! Vul de code: ILIVEFORMYDREAMS in bij je bestelling. Deze code is 2 weken geldig na het verschijnen van deze post. (tot 11-11-2016)

Houden jullie ook zo van fotoherinneringen en wat is je mooiste?

15 reacties op “When words become unclear, I shall focus with photographs

 1. Leuk! Ik houd ook erg van foto- dingen. Heb laatst een foto van de aquarel van de brug waar mijn vader werkte (snap je ‘m nog?) af laten drukken op canvas. Ook zo mooi geworden! Ik bedenk me nu inerns dat ik daar nog over moet loggen

  1. Oh dat lijkt me bijzonder! Zo heb ik (niets vermoedend) een trouwfoto van ons samen op de brug die mijn vader vroeger heeft gemaakt, in zijn oude tijd als stratenmaker. Die heb ik op canvas laten drukken en gegeven aan mijn ouders, als bedankje voor de vele hulp op onze trouwdag. Ook zo’n bijzonder iets, vooral omdat ik het helemaal niet wist. Ik ben erg benieuwd naar je artikel erover.

 2. Wat een leuk idee zo! Ik maak en heb erg veel foto’s maar ik laat ze eigenlijk nooit meer afdrukken. Laatst kreeg ik een leuke aanbieding waarbij ik 50 foto’s mocht laten afdrukken en ik koos voor een aantal foto’s van Bentley. Van zijn puppytijd tot nu, het idee is om hier ooit nog een leuk fotoalbum mee te maken.

 3. Heb je ze ook wel eens de Hema geprobeerd? Zo laat ik mijn Instagram foto’s altijd uitprinten en het is goedkoper. Super leuk resultaat. Ik heb al die mini foto’s in hartjes vorm op de deur geplakt 🙂

 4. Ik ben dol op foto’s 🙂 Ik vind het superfijn dat ik besloten heb om Instagram te nemen, want nu kan ik lekker veel foto’s maken haha! Ik vind onze trouw- en familiefoto’s erg fijn, maar ik houd ook van mijn foto’s met vriendinnen, foto’s van vroeger, vakantiefoto’s, foto’s van random leuke momenten…

 5. Aah ik ben dol op foto’s! Mijn favoriete foto’s zijn vakantie foto’s: lekker weg dromen bij de toffe reizen die we gemaakt hebben <3

 6. Ontzettend leuk, eens in de zoveel tijd selecteer ik weer en laat foto’s op ouderwetse wijze afdrukken, welke dan weer in albums gaan, vind ik dan toch meer praktisch als je met gezelschap samen foto’s wilt kijken, dringen rond een laptop of gezellig loungen op de bank met meer en meerdere boeken uit de kast 😀

  X

  1. Je kan ervan alles mee doen. Een collage maken op een een deur (of de binnenkant), een lijst maken zoals bij mij op de foto.. Ze opsturen naar vriendinnen, een slinger maken met mooie herinneringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *