Mijn jeugd in een paar filmpjes #2: Tv serie versie

Deze week maakte ik het artikel Mijn jeugd in een paar filmpjes. Wat een feest van herkennen las ik in de comments. Echter, toen het artikel was verschenen bleven er andere series (met de intro tune) in mijn hoofd op ploppen. ‘Oh die ben ik nog vergeten, en die OH EN DIE’. Ik had er bij de vorige post nog meer in mijn hoofd maar hij zou zó ontzettend lang worden. Bij deze dus een 2de versie van mijn jeugdsentiment. Luisteren op eigen risico: Ik krijg de liedjes al niet meer uit mijn hoofd.

(Nog) meer favoriete tv series uit mijn jeugdEn na het maken van deze post kom ik dit tegen, een lijst van tv programma’s.. Oef daar staan er nog veel en veel meer tussen! Leuk om te lezen en telkens ‘Oh JA!’ te roepen… Ik zou nog wel 10 posten kunnen vullen met o.a. Bassie & Adriaan, Samson & Gert, Dinobabies… Maar ik hou het bij deze 2 posten.

About the Author

23 Comments

Rianne

Sommige zijn zo oud dat ze nog uit mijn jeugd stammen… Andere, zoals Pieter Post, ken ik uit mijn hoofd omdat Yep daar groot mee geworden is… Dank voor de herinneringen…

Reply
Tamara TS

Zo leuk! Ik ken alleen brandweerman Sam en Tao Tao niet. Van die andere series kan ik nu nog steeds alle liedjes uit mijn hoofd zingen. 😉

Reply
Esmay

Boes Boes! Haha, dat vond ik altijd zo leuk. Pieter Post keek ik altijd gewoon omdat het op tv was. Gek genoeg nam ik altijd heel snel genoegen met dat soort dingen. Verder ken ik er niet zo heel veel…

Reply
Inge

Hahaha bij deze ronde zat ik bij bijna elk filmpje ‘Ja!’ te roepen. Wat leuk om weer terug te zien zeg! Laatst op het werk luisterden we naar de intro van de Dinobabies *grijns*

Reply
Morgaine

Zo oud ben je toch nog niet? Of is dat allemaal herhaald, hahahaha zal gerust wel dus, ja dat had ik ook toen ik jou mijn lijst gaf. Dan komen er nog tig dingen op, zoals niet perse kinder, maar Willem Ruis, met zijn Sterrentent, och vrouw.. daar bleven we voor thuis met koekjes of taart zelfs, hahaha

X

Reply
SAS

Haha nee zo oud ben ik nog niet. Maar ik keek ook series die mijn moeder vroeger keek. Pippi Langkous, 21 jump street, calimero, columbo, the dukes of hazard, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? pipo de clown en rikkie en slingertje om wat voorbeelden te noemen. En ook een serie van een ridder in zwart-wit (kom even niet op de naam, ik ga even verder zoeken haha)

Reply
Diana

Zitten herkenbare filmpjes tussen. Ik ga ook even je eerste deel kijken. Zelf vond ik Alfred J Dokus kwak erg leuk om te kijken.

Reply
Sabine

Ooohhh zo leuk weer!!! Ik krijg er gewoon zin van om alles weer eens te kijken hahaha Heb jij trouwens geen Bassie en Adriaan gekeken? Echt wij keken met het hele gezin altijd hahaha 😀

Reply
SAS

Jaaaa die zou er ook nog zo maar bij kunnen. Ik bedenk er zóveel bij als ik zo’n post maak haha. Eindeloos…

Reply
sammie

oh Boes boes! Dat heb ik zo vaak gezien en gehoord. Bijna allemaal zijn ze wel herkenbaar trouwens, super grappig! Bereboot vond ik ook altijd leuk, jammer dat ze dit soort leuke series en tekenfilms niet meer maken, dat moderne op cartoonnetwork vond en vind ik vreselijk.

Reply
SAS

Is zeker jammer dat ze dit soort leuke en leerzame tekenfilms niet meer hebben. Tegenwoordig is het een hoop kleur, schreeuwerig en een stuk minder leuk naar mijn mening.

Reply
Joyce rdt

Haha sommige dingen ken ik helemaal niet, maar Tom & Jerry blijft leuk! Wat ik nu ook nog af en toe kijk is de Smurfen (ja zeg maar niks 😛 ). Liefs.x

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *