Life as Sas #14

Hoi! Hier weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtube filmpjes.. Alles komt voorbij! het is weer even geleden, maar ik was veel aan het werk en maakte weinig (leuke) foto’s voor deze rubriek.

Ik heb super leuk nieuws over een trip die we gaan maken, had toffe activiteiten op werk, genoot van de natuur en de lieve zwanen die bij ons in de buurt zitten, kreeg een nieuwe smartphone en ontdekte hele fijne koekjes. Kijken jullie mee?

 photo c zxzc_zpslzpil1ec.jpg

 photo IMG_20160805_181555_zpstjwrsniv.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik had een fijne date met een vriendinnetje die ik al heel erg lang niet had gezien. Erg fijn om even een theetje te doen, bij te kletsen en haar pas geboren zoontje nog eens te zien. Gaan we snel weer doen mop<3

 photo IMG_20160805_221638_zpsmnn66oux.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Deze lieve kaart viel in de bus van Sandra! Volgende week zijn we alweer 4(!) jaar getrouwd.

 photo IMG_20160806_155822_zpsbq4i92tf.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik koester de fijne vriendschappen die ik heb. Al mijn vriendinnen ken ik al dik 10 jaar en ben elke dag nog steeds dankbaar voor deze fijne mensen in mijn leven.

 photo IMG_20160807_161851_zpstra7xfee.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik ontdekte deze overheerlijke biologische koekjes. Nee, zeker niet zelf gebakken maar gewoon gekocht. Een nieuwe fijne aanwinst voor mijn favoriete producten.

 photo IMG_20160808_094659_zpssfkqteao.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Deze groep jonge zwanen zit pal achter ons huis. Als ik brood over heb ga ik altijd even lang om ze te voeren. Super fijn om even in de natuur te zijn en zij zijn natuurlijk super blij met het brood πŸ˜‰

 photo IMG_20160808_094913_zps3nu77r1y.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Nieuws! Nieuws! Nieuws! Wij hebben in September een mini trip geboekt: naar Londen wel te verstaan. Mijn vaste lezers weten vast wel dat ik helemaal verliefd ben op deze stad. We waren er al eens in 2011 en wilde zΓ³ graag nog eens terug. Had niet verwacht dat het dit jaar zou zijn maar ben zo blij! Ik kijk er super erg naar uit en er komt nog een artikel online over alles wat we willen gaan bezichtigen.

 photo IMG_20160808_145648_zpsf8xgiiqr.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Zo fijn als Yara lekker komt knuffelen en een levende kruik wordt. Vooral als je last heb van je buik is het heerlijk als ze even gezellig bij je ligt. Sowieso zijn onze katten echt knuffelkonten zo gezellig! Zo lag Ayla gezellig bij me tijdens het series kijken.

 photo IMG_20160810_091941_zps7j1lccs8.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik ben de afgelopen weinig met mijn blog bezig geweest. Gewoonweg geen tijd of nam juist even wat tijd voor mezelf. De zomervakantie is bijna voorbij alleen de drukte helaas niet. De weken voordat ik vakantie heb moet ik meerdere keren invallen en heb cursussen en dergelijke. Gelukkig heb ik Londen en een mini vakantie om naar uit te kijken… Ik hoop wel wat meer tijd vrij te kunnen maken om te bloggen, voor heel wat persoonlijke artikelen die ik mijn vingers zitten.

Ook super leuk alle reacties op de artikelen mijn jeugd in een paar filmpjes. Leuk om te lezen dat er zoveel herkenning is en de liedjes ook nog weten. Door het verzinnen van deze post had ik alle intro-deuntjes weer in hele avond in mijn hoofd zitten.

 photo IMG_20160812_194443_zpsfbhkbdlf.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Jeuj, een nieuwe smartphone. Nouja nieuw, M. nam een nieuwe waardoor ik zijn ‘oude’ LG kon overnemen mΓ©t super goede camera. Ik ben zeker erg blij ermee<3

Werk gerelateerd

 photo IMG_20160810_204457_zps0z5r2maj.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Over werk gesproken, in vakantietijd hebben we heel wat leuke activiteiten die we doen. 1 ervan was een computerkast uit elkaar halen. De kinderen waren er niet weg te slaan, super leuk om te zien. Echter viel een onderdeel op mijn vinger waardoor er een pijnlijke bloedblaar is ontstaan. Risico van het vak πŸ˜‰

 photo IMG_20160811_212733_zpsziw3pbdn.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Nog zoiets tofs op werk: een vogelshow. Deze mooie zeearend heb ik zelfs op mijn arm gehad (zwaaaaar!) De foto’s zijn te bewonderen op Instagram. Super gave ervaring en erg leuk om alle vogels te zien vliegen.

β™₯ DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:

En hoe was jouw week?

34 reacties op “Life as Sas #14

 1. Wat leuk dat jullie opnieuw naar Londen gaan. Bij mij is het al zo’n 16 jaar geleden maar ik hoop er echt ook een keertje terug te geraken. Ik vind die filmpjes met Michelle Obama echt tof. Zo leuk dat ze zo open zijn naar de buitenwereld toe.

 2. Ik vind het zo leuk dat je naar Londen gaat. Ik hoop echt dat het een paar fantastische dagen gaan worden! Alvast heel veel plezier!

 3. Aah, die zwanen die vlak achter je huis zitten. Zo leuk. En dat filmpje met Michelle Obama is zooo’n aanrader. Te grappig gewoon πŸ™‚

 4. Oeeh wat gaaf dat jullie een mini tripje naar Londen hebben geboekt! Super leuk vooruitzicht is dat. πŸ™‚ Fijn ook dat je nu een betere telefoon hebt. Een betere camera is echt fijn om te hebben! Komt ook goed uit voor dit soort artikelen als je foto’s maakt, haha. Lekker weekje had je!

 5. Wat een heerlijke update! Gefeliciteerd met jullie 4 jarig huwelijk en wat een super vooruitzicht voor september. Ben vorige week in Londen geweest en het is er zoo leuk!! Liefs.x

 6. Superleuk dat jullie binnenkort naar Londen gaan! Daar kan je alvast naar uit kijken! πŸ™‚ Heel leuke activiteit om de kinderen computers uit elkaar te laten halen, erg origineel !

 7. Zo gezellig als katten lekker bij je komen liggen. Onze oude Toms wil dit nog wel eens doen, maar eigenlijk ligt ze liever in de vensterbank. Zo gaaf dat jullie naar Londen gaan! Een leuk vooruitzicht.

 8. Wat een heerlijk vooruitzicht joh dat jullie naar Londen gaan! Je hebt het er al zo vaak over gehad, mooi dat het dit jaar dan toch weer gaat gebeuren! En ja, die weken voor je vakantie krijgt, zijn inderdaad altijd heel erg druk. Ik heb nu ook mega drukke weken, vooral omdat mijn collega’s massaal op vakantie zijn waardoor het voor de achterblijvers extra aanpoten is.

 9. Woehoe, alvast gefeliciteerd met jullie 4-jarige jubileum. Super leuke dingen om naar uit te kijken. Londen is zo leuk <3 Geniet van de voorbereidingen πŸ™‚

 10. Ik vind het zo stoer van je om ook echt mee te doen aan de vogelshow! En inderdaad, kinderen vinden het heerlijk om dingen te onderzoeken of uit elkaar te halen.

 11. Wat gaaf Londen! Willen jullie ook nog een oude koelkast uit elkaar halen op het werk? Ik heb er hier nog één staan πŸ˜‰

 12. Aww, alvast gefeliciteerd met je trouwdag, zo leuk! Heb in mei ons eerste jubileum gevierd, vond het echt geweldig πŸ™‚ o en ook alvast heel veel plezier in London!

  1. Gelukkig wel, ik heb de bloedblaar doorgeprikt en gaat een stuk beter. Nog wel een beetje gevoelig. Dank voor het vragen<3

 13. Bijna 4 jaar alweer, time flies! alvast van harte gefeliciteerd!

  En wat die vrienden betreft, sommigen spreek ik maanden niet, of langer, en dan toch als we weer samen zijn, alsof het gisteren was, een onderwerp toen gestart kan ook zo weer opgepakt worden, hahahaha dat zijn inderdaad de echte vrienden πŸ˜‰

  Mijn week was vrij rustig tot de vrijdag, lol, nu ben ik mij mentaal aan het voorbereiden voor dinsdag, de zomerfair op mijn werk.

  X

 14. Londen wil ik ook nog zo graag eens naar toe πŸ™‚ . Wat leuk computers uit elkaar halen met kinderen πŸ™‚ . Jammer van je vinger. Nog een fijne zondag!

 15. Wat leuk dat je naar Londen gaat, alvast heel veel plezier! Ik schrok trouwens best wel van de vogel foto, wat een beest is dat zeg :’)

 16. Wat gaaaaf, je tripje naar Londen! Ik vind het zo’n geweldige stad <3 En zo'n mega vogel op je arm lijkt me best spannend, maar wel heel bijzonder. Dat Michelle Obama filmpje zag ik trouwens voorbij komen, maar nog niet gezien dus ga ik NU doen haha!

 17. Wat leuk dat je weer naar Londen gaat! Het lijkt me een prachtige stad om heen te gaan en het is daar zo super groot dat je niet snel bent uitgekeken. Ik ben benieuwd naar je blog hierover! En zo gaaf dat je een zeearend op je arm hebt gehad! Lijkt me echt vet spannend!

 18. Leuk om te lezen! Ik ben helemaal gek van Engeland, ik heb bijna dezelfde Mok!, en ben benieuwd naar je trip naar London. In ieder geval alvast heel veel plezier daar!
  Link verwijderd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *