Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Throwback 2008: Over de koop van ons huidige appartement & over mijn gevoelens over de verkoop

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
Home sweet home, Terugblik
Previous Story
Next Story

25 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Aartie
  15/08/2016 at 20:24

  Wat hebben jullie het mooi opgeknapt toentertijd! Echt een plaatje. Succes met de verkoop ervan, komt vast en zeker goed!

 • Reply
  Angelique
  07/08/2016 at 19:22

  Wow wat zag dat er anders uit toen! Dat hebben jullie mooi opgeknapt.

  • Reply
   SAS
   08/08/2016 at 21:14

   Dankjewel voor je lieve compliment! Een wereld van verschil met toen we het kochten, dat was ook de bedoeling 😉

 • Reply
  Lydia
  03/08/2016 at 14:35

  Natuurlijk, later kijk je terug op deze periode en denk je: waar heb ik me druk om gemaakt? Maar op dit moment heb je daar helemaal niets aan. Op dit moment zit je middenin het proces dat maar voortsleept. Zeker als je al een jaar lang hoopt op een nieuwe woning, ben je er soms helemaal klaar mee. Niets geks mee en niemand vindt hier dat je zeurt in dit blogje. 🙂
  Sterkte ermee, Saskia!

 • Reply
  Sheila
  03/08/2016 at 12:06

  Ach joh, je hoeft je niet te verontschuldigen voor je blog! Laat ik daar mee beginnen. Dat vind ik niet nodig als je schrijft over je gevoel. En je bent vaak positief in je blogs, dus laat het eens lekker niet zo zijn. En daar blog je ook voor, om het van je af te schrijven.

  Natuurlijk baal je. En als je eenmaal baalt, ga je overal irritaties in zien. Ook in alles wat daarvoor nooit een probleem is geweest. Zo gaat dat en dat is heel menselijk.

  Ik duim mee dat het snel verkocht wordt. Het ziet er super goed verzorgd uit, dus daar zal het niet aan liggen. En al die ongevraagde tips… geef gewoon aan dat je er geen behoefte aan hebt om ze te horen. En als dat niet lukt, lekker naast je neerleggen.

 • Reply
  Marcella
  02/08/2016 at 09:06

  Tuurlijk mag je af en toe balen. Ik snap goed dat je verder wilt. Ik hoop dan ook dat het straks snel gaat. Ik duim keihard!

 • Reply
  Rianne
  01/08/2016 at 20:16

  Tuurlijk mag balen best… Vooral wanneer je in een fijn huis woont en andere niet willen zien wat er zo fijn is aan je huis…
  Succes met de verkoop.

 • Reply
  Lief meisje
  01/08/2016 at 19:23

  Voor jullie komt ook nog het positieve bericht dat jullie woning verkocht wordt. Het wordt vanzelf jullie tijd.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  01/08/2016 at 19:11

  Hopelijk is er snel positief nieuws voor jullie betreffende jullie appartement!

 • Reply
  Paul
  01/08/2016 at 16:34

  Soms ben je iets ontgroeid en toe aan wat nieuws, dat is niet negatief maar het leven. Ik hoop voor je dat er snel een koper is. Er is er maar ééntje nodig, en de markt trekt volgens mij (behalve in noord-oost Groningen) echt overal aan. Geduld!

 • Reply
  Bente
  01/08/2016 at 10:51

  Ik kan me heel goed voorstellen dat het af en toe frustrerend is, en dat mag je ook echt wel laten weten! Hopelijk gaat het met de nieuwe makelaar allemaal wat soepeler en kunnen jullie binnenkort ook op jullie droomhuisje gaan bieden!

 • Reply
  Morgaine
  01/08/2016 at 10:40

  En dan lees ik bij iemand die haar woning net een paar maanden te koop heeft gezet en het ondertussen bijna verkocht is. Alleen de financiëring moet nog goed gekeurd worden, en ja… ik moest aan jullie denken….

  Dat je op den duur baalt is helemaal begrijpelijk, maar toch, het komt goed, en ja ooit zul je lachen om jezelf, geduld is nu eenmaal een schone zaak, en die is heel moeilijk voor jou 😉

  X

 • Reply
  Henrieke
  01/08/2016 at 09:10

  Volgens mij doe je er goed aan om even niet meer te kijken naar de woningen die je misschien zou willen kopen. Aangezien je toch eerst deze woning wilt verkopen dan is het vooral frustrerend om al rond te kijken.

  Misschien is het ook leuk je woning weer een beetje gezelliger aan te kleden. Niet met persoonlijke spulletjes ofzo maar gewoon met plantjes en bloemen. 🙂

 • Reply
  Janneke
  01/08/2016 at 09:05

  Helemaal niet erg om even je frustraties van je af te schrijven hoor! Snap heel goed dat het frustrerend is. Heb het idee dat iedereen (leeftijdsfase natuurlijk) om me heen momenteel bezig is met verhuizen en bij de één gaat het heel snel en bij de ander helaas minder snel. Jullie appartementje ziet er hartstikke mooi uit en die koper gaat ook echt wel komen! X

 • Reply
  Nesrin
  01/08/2016 at 06:35

  Ik hoop echt dat jullie het snel verkopen en dat je met een big smile verder mag. Het artikel heb ik niet als negatief ervaren, ik snap dat je baalt.

 • Reply
  Jenn
  31/07/2016 at 22:16

  Ik snap de frustratie! En een baaldag mag zeker hoor!

 • Reply
  Amy
  31/07/2016 at 21:36

  Ik kan me goed voorstellen dat het frustrerend kan zijn. Zeker omdat je vooruit wilt en een nieuwe stap wilt zetten… dan kan het niet snel genoeg gaan. Maar uiteindelijk gaat het goed komen… houd je daar maar aan vast! Het gaat lukken en dan staat er ergens anders een nieuw paradijsje op jullie te wachten!

 • Reply
  Priscilla
  31/07/2016 at 21:25

  Herkenbaar. Niet ik maar mijn vriend had hier ook erg veel last van toen hij het appartement te koop zette. Het duurde toen ook wel heel lang hoor. Een bezichtiging en dan heel lang niets en dan na vele maanden eindelijk weer een bezichtiging. Ik zat niet zo op hete kolen maar zag het ook niet voor me dat het ooit verkocht zou gaan worden. Die onzekerheid is gewoon erg vervelend. Uiteindelijk was het na de 2e of 3e bezichtiging toch ineens raak. En toen ging het ineens heel snel! Het ziet er trouwens wel echt prachtig uit!

 • Reply
  Simone
  31/07/2016 at 20:49

  We geven allemaal toch wel eens de moed op! Ik heb de afgelopen maanden ook de moed opgegeven van een van mijn bedrijven. Toch weer een nieuwe stap gezet en dat heb jij (jullie) ook gedaan. Elke stap is er één. En ik duim voor jullie dat het goed komt. Want dat komt het ook 😀

 • Reply
  Saar
  31/07/2016 at 20:29

  Ik ervaar je artikel zeker niet negatief en ik snap je echt. Je wilt een nieuwe stap zetten, daar ben je aan toe maar je wordt nog steeds tegengehouden. Dat is frusterend.
  Ik weet dat je het zelf ook weet maar heb geduld. Als straks ineens toch je huis verkocht is, kan het heel snel gaan.

 • Reply
  Michelle
  31/07/2016 at 20:21

  Ik kan me heel goed voorstellen dat het super frustrerend is! De één na de andere verkocht zien worden, terwijl jullie zo’n mooi appartement hebben! En tja als je eenmaal weg wilt, verkoop je het nog liever vandaag als morgen. Toch weet ik zeker dat er geschikte koper binnenkort langs komt, het ziet er echt super uit bij jullie namelijk!

 • Reply
  Jessica
  31/07/2016 at 20:09

  Wat is het frustrerend hoe mensen zich kunnen bemoeien met “jullie” verkoop . Heel veel succes gewenst !

 • Reply
  Shirley
  31/07/2016 at 19:41

  Ik kan me goed inbeelden dat het frustrerend is. Zo te lezen hebben jullie er fijne tijden beleefd en mooie herinneringen gemaakt en ik duim dat jullie snel een koper vinden. Iets anders: Ergens vind ik dit een geruststellend artikel. Ik woon nu 2,5 jaar in mijn appartement en kan me nog niet voorstellen dat ik ooit van dit appartement af wil, om bijvoorbeeld samen te gaan wonen. Iemand stelde me ooit al gerust dat er echt een moment komt waarop je zover bent.

 • Reply
  Evelyne
  31/07/2016 at 15:28

  Tuurlijk mag je al eens een baaldag hebben. Dat de verkoop niet van een leien dakje loopt kan een grote rol spelen in hoe je je voelt.
  Ik begrijp dat je gelukkig bent in jullie appartement & je je vervelend voelt dat je wat gefrustreerd voelt om ‘t feit dat ‘t niet loopt hoe ‘t eigenlijk zou moeten zijn. (ben je nog mee? 😛 )
  Misschien wel goed dat je ‘t nu eens van je afgeschreven hebt. Ik zou zeggen, hou de moed er in.

 • Reply
  annouska
  31/07/2016 at 15:26

  Oh dit artikel is zo herkenbaar he. Toen wij onze flat te koop zette begon ik mij ook aan alles te ergeren en alleen maar te dromen over een toekomstig huis met meerdere kamers, tuin en vooral geen lift meer. Terwijl er helemaal niks was met onze flat, maar je wilt voorruit en die verkoop blijft als een blok rondom je been hangen waardoor je niet voorruit kan.

  Uiteindelijk komt er wel licht aan het einde van de tunnel waardoor dat blok ineens van je afvalt. Ik heb geen advies om deze periode door te komen maar alleen maar herkenning. Nog even volhouden en straks met open huis knallen!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png