Reminder: Dreamjob interview!

In mei kwam het artikel Ik zoek jou, vertel over je (toekomstige) droombaan online, met als gevolg dat ik heel erg veel reacties kreeg van bloggers die wilde meedoen. Super tof en voel me erg vereerd dat er zoveel leuke, inspirerende en diversiteit aan dreamjob interviews online komen… Vooral aangezien ik hierdoor ook leuke, nieuwe bloggers heb leren kennen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dit is even een reminder voor de mensen die zich hebben opgegeven en/of nog mee willen doen (Die zich al hebben opgegeven kunnen ook hun email checken). Aan alles komt namelijk een eind, ook aan deze toffe rubriek. Wil je dus nog mee doen? Dit kan als je je nog opgeeft, of een reactie geeft op de reminder-email tot Vrijdag 29 Juli 12:00. Heb ik voor deze tijd niets gehoord, ook niet van degene die al mee deden dan HELAAS Pindakaas!

Hoe doe ik mee?

Je kan een emailtje sturen naar iliveformydreams@live.nl dan stuur ik de vragenlijst naar je op! Geef in je emailtje ook aan wat je droombaan is aangezien ik dan kan kijken of ik wat diversiteit in de interviews blijf houden. Geef ook even aan of je de vragenlijst wilt krijgen voor het nu al hebben van je droombaan of voor je toekomstige droombaan. Dit zijn namelijk andere vragen.

Dit is dus je laatste kans om je op te geven. Zelf ga ik als afsluiting deze rubriek uiteraard ook invullen. Nogmaals dank voor alle deelnemers die met veel enthousiasme op deze rubriek hebben gereageerd!

Heb jij meegedaan met deze rubriek of wil je nog mee doen?

2 reacties op “Reminder: Dreamjob interview!

  1. Dit is wel echt een onderwerp waar ik veel mee bezig ben op dit moment. Lijkt me leuk om hem ook in te vullen dus ik je ga mailen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *