Smile, it is the key that fits the lock of everybody’s heart

Een sleutelbos. Iedereen heeft er wel eentje. De ene heeft meer sleutels eraan zitten terwijl de ander zijn bos volhangt met allerlei leuke frutsels aan sleutelhangers. Nou heb ik altijd wel sleutelhangers gehad met een betekenis. Aan de (2) sleutelbossen die ik heb is dit ook zeker het geval.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dit is dus mijn sleutelbos. Het zijn er eigen 2 verbonden aan een clip. Zo kan ik ze makkelijk loshalen, aangezien de ene sleutelbos privé is en de andere van werk.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Deze sleutelhanger kocht ik in Disney, net na ons ondertrouw. Uiteraard staat dit voor mijn eigen letter maar ik moet ook altijd denken aan de mooie herinnering. Dit was allemaal net voor ons trouwen en we waren er volop mee bezig.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Uiteraard kan deze niet ontbreken: een sleutelhanger met onze trouwdatum erop. Deze kochten we op een vakantie in Centerparcs. De datum is tevens een muntje die je eruit kan drukken en kan gebruiken voor een winkelkarretje.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De nieuwste aanwinst van onze afgelopen mini weekend in Centerparcs De Vossenmeren. Dit muntje hadden we over, en aangezien dit zo’n super fijne vakantie was heb ik dit muntje aan mijn sleutelbos gemaakt (met heel erg veel moeite kan ik je vertellen) Een mooi souvenir, aangezien ze deze niet echt hadden daar in de winkeltjes.

Hebben jullie nog bijzondere sleutelhangers aan je sleutelbos zitten?

17 reacties op “Smile, it is the key that fits the lock of everybody’s heart

 1. Leuk om te lezen! Mijn sleutelhanger heeft geen speciale betekenis, ik vind hem leuk en hij zorgt ervoor dat ik mijn sleutels gemakkelijk terug kan vinden in mijn grote tas vol rommel 😛

 2. Grappig om hier een blogje over te schrijven zeg! En leuk dat alle dingen aan je bos een betekenis voor je hebben. Heb ik ook! Mijn sleutelbos was ik vaak – heel vaak – kwijt en sinds drie jaar heb ik er daarom een keycord aanhangen. Heel handig als ‘ie ergens onder in m’n tas zit. Verder hangt er een landkaart in de vorm van Australië aan (verrassend..) en een badeendje. Ik heb namelijk heel lang badeendjes gespaard, haha!

 3. Wat een leuke aandenkens, dat muntje van CenterParcs is ideaal daarvoor 🙂 . Ik heb een hanger met haar van mijn overleden verzorgpony aan mijn sleutels hangen.

 4. Wat leuk dat ze zo’n verhaal hebben. Zelf heb ik dezelfde Mickey (ook gekocht in Disney tig jaar geleden) in de letter D ooit gekocht voor mijn man. Hij heeft hem nog steeds.

  Ik heb 2 sleutelbossen. Eén van mijn huis en één van mijn tweede huis (die van vriendlief dus). Ik heb er sleutelhangers aan hangen uit het buitenland. En een karabiner, zodat ik ze overal aan kan klemmen.

 5. Leuk om te lezen! (en te zien 🙂 ). In de laatste oktober toen ik nog in Nederland was ging ik voor de tweede keer met mijn moeder naar de Margriet Winter Fair. Daar staat altijd een stand van Pink Ribbon, waar ik ook altijd wat kocht. Deze keer een heel mooie sleutelhanger met een roze lintje, hartjes en kralen. Het is al 2 jaar geleden en nog steeds zit ie aan mijn sleutelhanger. Ik word er elke dag nog steeds bij van 🙂

 6. Helaas ben ik mijn meest speciale sleutelhanger ooit verloren. Het was in de stijl van een kentekenplaat maar dan met mijn naam in letters en cijfers. Kreeg ik van mijn ouders toen ik mijn rijbewijs had gehaald. 🙂

 7. Ik vind die sleutelhanger met jullie trouwdatum erop heel leuk. Vroeger had ik de meeste gave sleutelhangers maar tegenwoordig is het een trieste bedoeling 😉

 8. Leuk!! Ik heb alleen een dolfijntje eraan die ik ooit eens van vriendjelief kreeg! A.s. donderdag zitten er nieuwe sleutels aan mn bos & wil ik ook een mooie sleutelhanger erbij kopen!

 9. Wat leuk om zo herinneringen te verzamelen aan je sleutelbos! Ik heb een klein etui eraan hangen, zodat ik de sleutels daarin kan doen en dat de binnenkant van mijn tas niet beschadigen. Verder heb ik er momenteel niks aanhangen, best saai eigenlijk.

 10. Ik vind het altijd zo leuk om te zien dat iedere sleutelbos andere herinneringen bevat. Ik heb een muntje met ‘I love London’ eraan hangen als herinnering aan mijn eerste bezoek in deze prachtige stad. Daarnaast heb ik een Pinkpop sleutelhanger, omdat ik daar jaarlijks kom. En verder hangt er een Nijntje aan. Dat hoorde bij het cadeau dat ik gaf aan mijn neefje, maar hij was er toen nog te klein voor en mocht er niet mee spelen. Verder ben ik heel veel sleutelhangers door de jaren heen verloren. Dat is best wel spijtig.

 11. Mijn sleutelhanger stelde nooit zo veel voor, vooral wat sleutels, een of ander verkeersbord sleutelhanger die ooit bij de post zat…
  tot ik een oude spiderman hanger vond van mijn jongste, die hangt er nu aan en maakt die bos gelijk een stuk bijzonderder…
  Net als aan mijn fietssleutel, hangt een container aan, iets met werk…

 12. Wat een mooie sleutelhangers en herinneringen die je eraan hebt! Ik heb er eentje, die drag ik al 15 jaar aan mijn sleutelbos. Het is een rozen hart, gekocht bij de H&M, in de tijd dat ik ging samenwonen met mijn man.

 13. Ipv Mickey, had ik dezelfde sleutelhanger met mijn eigen letter natuurlijk met Diddl ooit, die is zo versleten, ja dat kan, dat deze ergens nog wel ligt alleen de S. Nu hangt er een zelf gemaakte roze lintje met kralen aan, omdat mijn nicht nog zwanger was, is een overschot van de babyshower, door mijn moeder gemaakt. , Verder hangt er een klompje aan met de letter S erop vanuit Volendam, daar ben ik twee zomers vrij vaak geweest, en die begint ook te slijten nu, hahahaha

  Net als bij jou, als er iets aanhangt of komt, heeft het een bijzondere betekenis.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *