Geluksmomentjes

Genieten met een grote G

Nog een blogpost vandaag online? HUH.. zullen mijn (vaste) lezers wel denken. Een unicum, maar zeker even een artikeltje waard. Ik genoot namelijk ontzettend vandaag.

Vandaag, stond ik vroeg op. Ondanks dat het mijn vrije dag was vandaag. Maakte mijn administratie in orde, dronk theetjes, draaide een wasje en keek fijne series. Door het fijne weertje ging ik even op het balkon staan en ik keek naar het park wat naast mijn deur ligt. Ik maakte een positieve gedachte van iets negatiefs. Het is namelijk de laatste tijd niet zo fijn om links en rechts te kijken vanaf ons balkon. Verkocht onder voorbehoud borden of een sticker met verkocht. En ons appartement.. Tsja. Die blijft maar staan. Ik besloot mijn gedachten te stoppen, mijn slippers aan te trekken en een boek mee te nemen.

Ik liep in het fijne zonnetje naar een bankje en genoot. Van de zon, van de wandelaars op de paden, van de eenden en ganzen die in het water dobberde. Ik genoot van het boek. Van het lezen met de zon op m’n huid & een briesje in mijn haren. Ik liep na 3 kwartier weer terug naar huis. Maakte wat fijne natuur foto’s en raapte onderweg wat mooie veren op.

Omdat genieten van de kleine dingen belangrijk is…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

2

17 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *