Nog een blogpost vandaag online? HUH.. zullen mijn (vaste) lezers wel denken. Een unicum, maar zeker even een artikeltje waard. Ik genoot namelijk ontzettend vandaag.

Vandaag, stond ik vroeg op. Ondanks dat het mijn vrije dag was vandaag. Maakte mijn administratie in orde, dronk theetjes, draaide een wasje en keek fijne series. Door het fijne weertje ging ik even op het balkon staan en ik keek naar het park wat naast mijn deur ligt. Ik maakte een positieve gedachte van iets negatiefs. Het is namelijk de laatste tijd niet zo fijn om links en rechts te kijken vanaf ons balkon. Verkocht onder voorbehoud borden of een sticker met verkocht. En ons appartement.. Tsja. Die blijft maar staan. Ik besloot mijn gedachten te stoppen, mijn slippers aan te trekken en een boek mee te nemen.

Ik liep in het fijne zonnetje naar een bankje en genoot. Van de zon, van de wandelaars op de paden, van de eenden en ganzen die in het water dobberde. Ik genoot van het boek. Van het lezen met de zon op m’n huid & een briesje in mijn haren. Ik liep na 3 kwartier weer terug naar huis. Maakte wat fijne natuur foto’s en raapte onderweg wat mooie veren op.

Omdat genieten van de kleine dingen belangrijk is…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

2
17 reacties

17 thoughts on “Genieten met een grote G

 1. Michelle schreef:

  Fijn dat je even je gedachten kon verzetten. Heerlijk om te lezen hoe jij kan genieten van de kleine dingen!

 2. Simone schreef:

  Soms moet je er even uit om je gedachten te verzetten. Het gaat er niet om hoe verweg je bent maar even een andere plek.

 3. Sofie schreef:

  Goed besluit om even te gaan wandelen en elders te gaan lezen.

 4. Morgaine schreef:

  Veren wijzen je de weg, maak je ze wel schoon? dat kun je doen door ze simpelweg in een laag zout te zetten en in de vriezer, kan in een zakje, dan dood je alle bacteriën die er eventueel nog aan kleven, erg belangrijk eigenlijk.

  Je huis komt echt goed, geduld is een schone zaak en je leest al zoveel, pak the magic nu er eens een keertje bij 😉

  X

 5. Sanne schreef:

  oei dat is helemaal niet fijn, gelukkig kan je er wel positief bij blijven. Er gewoon in geloven en hopelijk is het snel verkocht.

 6. Marcella schreef:

  Fijn dat je het positief kon omkeren!

 7. Joyce rdt schreef:

  Ah wat heerlijk zeg!! Liefs.x

 8. annouska schreef:

  Genieten om gelukkig te kunnen zijn vind ik één van de belangrijkste dingen die je moet doen in het leven. helaas vergeten we dat nog wel eens.

 9. Kim schreef:

  Yay goed van je! Negatieve gedachten kunnen ombuigen naar positieve is een erg waardevolle gave om te bezitten 🙂

 10. Madeleine schreef:

  Heerlijk even genieten en verstand op 0. Niet teveel kijken naar wat andere hebben. Ik geloof erin dat jullie huis ook verkocht zal worden. Geduld is een schone zaak, niet altijd even makkelijk. Komt echt wel goed! Liefs

 11. Cynthia schreef:

  Heerlijk dat je zo kunt genieten. Sommige dagen zijn ook zo mooi en mindere dagen moet je zelf mooi maken, dát is de kracht. En juist de simpele dingen in het leven moet je koesteren. Deze zijn het allermooist!! Nog een heel mooi weekend gewenst.

 12. zwartraafje schreef:

  En uiteraard is Nora Robers ideaal wanneer je wat afleiding wil. Hopelijk geniet je evenveel van het boek als ik.

 13. Dineke schreef:

  Wauw! Genieten van kleine dingen is echt het belangrijkste wat er is! 🙂

 14. Nesrin schreef:

  Omdat genieten van kleine dingen ontzettend belangrijk is. Goed zo Sas. Heb vertrouwen, jullie huis zal verkocht worden.

 15. Darina schreef:

  Heerlijk om dat te doen! Zou ik ook vaker moeten doen…

 16. Fleur schreef:

  Jaaaaa dit wil ik ook eens doen!
  Ik lees de laatste tijd wel weer meer maar om naar een specifieke plek te gaan.. dat moet ik nodig eens doen. Lijkt me heeeel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *