Shopperdeshop

April 3, 2010

Vandaag was de dag dat ik ging shoppen met Lauwtje. Het was echt vreselijk slecht weer maar het was echt super gezellig! Moeten we vaker doen!

Eerst zijn we lekker bij de Mac gaan zitten met wat eten en warme chocolademelk. Verder zijn we al kletsent de stad rond gelopen. Alles wat ik wilde hebben ben ik in geslaagd! Ook dingen waarnaar ik al maanden opzoek was heb ik eindelijk kunnen vinden. Ook kan ik over 2 weken mijn nieuwe IDkaart ophalen, die ik voordat we gingen stadten opnieuw heb aangevraagd. Dit keer staat er gelukkig een leukere foto op, ookal was dit met de vorige keer geen moeilijke opgave.


Wat ik heb gekocht? Alles van mijn lijstje! Het Engelse boek: Alice in Wonderland, een truitje, jogging broek, 2 dozen met verf, taartshep, nieuwe lepel, stickers, laarzen, schoenen (met hak, wat je niet goed op de foto kunt zien) en een weekplanner. Ook heb ik nog wat cadeau’s voor een vriendin van mij gekocht (niet op de foto). Het meest rechter cadeau op de onderste foto (ingepakt) is voor vriendlief, dus jullie horen nog wat dat was, aangezien meneer mijn blog leest.

Update: Ingepakte cadeau: Een mok met daarop een hele tekst over het timmerman zijn.

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

8 comments

 • Niekje

  08/04/2010 at 12:46

  Leuke schoenen! Waar heb je die vandaan?? (a)

 • Laura

  07/04/2010 at 10:44

  Jaaa was zeker gezellie!
  alleen volgende keer gaan we wel als het droog is, haha!
  en vind je laarzen nogsteeds super mooi!

  Lieefs

 • Roxanne

  05/04/2010 at 18:01

  Leuke dingen heb je gekocht. Die laarzen vind ik echt gaaf!! (aah)

 • Caroline

  04/04/2010 at 21:13

  Die pumps zijn echt mooi!!

 • Eline

  04/04/2010 at 16:50

  Wat een gave laarzen zeg!

 • Jeske

  03/04/2010 at 23:12

  Leuke aankoopjes :)

 • Esmeralda

  03/04/2010 at 21:22

  Wauw, leuke spulletjes! :D

  liefs

 • RebelGirl

  03/04/2010 at 18:16

  Tsjee… Jij bent goed geslaagd!! Ik ben ook wezen shoppen, zal zo ff fotootjes schieten en dan bloggen…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *