Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Shopperdeshop

Vandaag was de dag dat ik ging shoppen met Lauwtje. Het was echt vreselijk slecht weer maar het was echt super gezellig! Moeten we vaker doen!

Eerst zijn we lekker bij de Mac gaan zitten met wat eten en warme chocolademelk. Verder zijn we al kletsent de stad rond gelopen. Alles wat ik wilde hebben ben ik in geslaagd! Ook dingen waarnaar ik al maanden opzoek was heb ik eindelijk kunnen vinden. Ook kan ik over 2 weken mijn nieuwe IDkaart ophalen, die ik voordat we gingen stadten opnieuw heb aangevraagd. Dit keer staat er gelukkig een leukere foto op, ookal was dit met de vorige keer geen moeilijke opgave.


Wat ik heb gekocht? Alles van mijn lijstje! Het Engelse boek: Alice in Wonderland, een truitje, jogging broek, 2 dozen met verf, taartshep, nieuwe lepel, stickers, laarzen, schoenen (met hak, wat je niet goed op de foto kunt zien) en een weekplanner. Ook heb ik nog wat cadeau’s voor een vriendin van mij gekocht (niet op de foto). Het meest rechter cadeau op de onderste foto (ingepakt) is voor vriendlief, dus jullie horen nog wat dat was, aangezien meneer mijn blog leest.

Update: Ingepakte cadeau: Een mok met daarop een hele tekst over het timmerman zijn.

0
(online) geshopt
Previous Story
Next Story

8 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Niekje
  08/04/2010 at 12:46

  Leuke schoenen! Waar heb je die vandaan?? (a)

 • Reply
  Laura
  07/04/2010 at 10:44

  Jaaa was zeker gezellie!
  alleen volgende keer gaan we wel als het droog is, haha!
  en vind je laarzen nogsteeds super mooi!

  Lieefs

 • Reply
  Roxanne
  05/04/2010 at 18:01

  Leuke dingen heb je gekocht. Die laarzen vind ik echt gaaf!! (aah)

 • Reply
  Caroline
  04/04/2010 at 21:13

  Die pumps zijn echt mooi!!

 • Reply
  Eline
  04/04/2010 at 16:50

  Wat een gave laarzen zeg!

 • Reply
  Jeske
  03/04/2010 at 23:12

  Leuke aankoopjes 🙂

 • Reply
  Esmeralda
  03/04/2010 at 21:22

  Wauw, leuke spulletjes! 😀

  liefs

 • Reply
  RebelGirl
  03/04/2010 at 18:16

  Tsjee… Jij bent goed geslaagd!! Ik ben ook wezen shoppen, zal zo ff fotootjes schieten en dan bloggen…

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png