Shopperdeshop

Vandaag was de dag dat ik ging shoppen met Lauwtje. Het was echt vreselijk slecht weer maar het was echt super gezellig! Moeten we vaker doen!

Eerst zijn we lekker bij de Mac gaan zitten met wat eten en warme chocolademelk. Verder zijn we al kletsent de stad rond gelopen. Alles wat ik wilde hebben ben ik in geslaagd! Ook dingen waarnaar ik al maanden opzoek was heb ik eindelijk kunnen vinden. Ook kan ik over 2 weken mijn nieuwe IDkaart ophalen, die ik voordat we gingen stadten opnieuw heb aangevraagd. Dit keer staat er gelukkig een leukere foto op, ookal was dit met de vorige keer geen moeilijke opgave.


Wat ik heb gekocht? Alles van mijn lijstje! Het Engelse boek: Alice in Wonderland, een truitje, jogging broek, 2 dozen met verf, taartshep, nieuwe lepel, stickers, laarzen, schoenen (met hak, wat je niet goed op de foto kunt zien) en een weekplanner. Ook heb ik nog wat cadeau’s voor een vriendin van mij gekocht (niet op de foto). Het meest rechter cadeau op de onderste foto (ingepakt) is voor vriendlief, dus jullie horen nog wat dat was, aangezien meneer mijn blog leest.

Update: Ingepakte cadeau: Een mok met daarop een hele tekst over het timmerman zijn.

About the Author

8 Comments

Laura

Jaaa was zeker gezellie!
alleen volgende keer gaan we wel als het droog is, haha!
en vind je laarzen nogsteeds super mooi!

Lieefs

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *