Things that make me happy

Het is de laatste (vrije) dag van het Paasweekend. Morgen weer aan de Arbeit. Het lange weekend was heerlijk om door te brengen met vriendlief en vriendinnen. Gelukkig is aankomende week ook lekker kort voor mij, dus dat scheelt.

De laatste dagen ben ik me steeds meer bewust van de positieve dingen die in mijn leven zijn/waren. Er zijn zoveel talloze dingen die mijn leven mooi maken. Daar mag ook wel eens bij stil gestaan worden. Vandaar dat ik een lijstje ga maken van dingen die me op dit moment erg blij maken.


Idee gezien bij: daarwaseens & Elinedenkt001. Stipt op nummer 1 staan: vriendlief ♥, mijn échte vriendinnen en mijn ouders. Zonder deze mensen zou ik niet degene zijn die ik nu ben en wil zijn. I love you all so much… Ook heb ik via ‘blogland’ vele lieve mensen leren kennen.
002. Heel gek maar dat is toch mijn werk. Ik hou er gewoon ontzettend van en de kids van mijn groep zijn gewoon mijn kindjes. De liefde die ik van hun, zowel van hun ouders krijg is echt geweldig. Dit is echt mijn droombaan en ik ben blij dat ik deze al bijna 2 jaar mag uitoefenen. Ik hoop dit heel mijn leven kan doen.
003. Ons huisje. Ik ben er gewoon stapelgek op. We hadden gelijk een goed gevoel bij dit huisje en dat is eigenlijk nooit weggegaan. We hebben er ons eigen stekkie van gemaakt en vind het heerlijk een echt thuis te hebben.
004. Lezen. Gewoonweg mijn nummer 1 hobby. Ik kan helemaal opgaan in een boek, of het nou een roman is of een thriller. Ook hou ik zo erg van neuzen in boekenwinkels, úren kan ik daarmee zoet zijn.
005. Het zonnetje dat doorkomt. Eindelijk een beetje van het vieze, koude en regenachtig weer af. Ik kan niet wachten op met mijn zonnebrilletje en leesboek op het balkonnetje te zitten in het zonnetje natuurlijk.
006. To-do-lists. Ik ben een echt lijstjes mens en ik vind het heerlijk dingen van het lijstje af te kunnen strepen. Check!
007. Onze poesenbeesten. Als je na een dagje hard werken thuis op de bank neerploft en er zitten gelijk 2 poezen op je schoot wordt ik daar ontzettend blij van! Altijd wordt ik lief begroet en er is niets beters dan met een boek of film op de bank liggen mét kat op schoot.
008. Er gaat niets boven muziek. Opweg naar werk, Ipodje in en rijden maar! Ook na thuiskomst of met het schoonmaken van ons huisje is het heerlijk mee te bleré op de goddelijke muziek van Pink of Westlife.
009. Als echte luiwammes hou ik ontzettend van Online-shoppen. Ik doe het regelmatig met veel plezier (én nooit een kledingstuk een maat verkeerd besteld – geeft schouderklopje aan zichtzelf) Gewoon heerlijk om met een paar muis-klikken wat spullen in huis te hebben. I just love H&Mshop en Marktplaats..
010. Oude foto’s en herinneringen. Heerlijk om ze te bekijken en op te halen.
011. Teken en schilderen. Het geeft me zoveel rust en maakt dat ik even met mijn gedachtes helemaal bij het project ben. Ik ga er zeker vaker tijd voor maken. Toch moet ik proberen minder perfectionistisch te zijn, aangezien ik uren dingen kan uitgummen..
012. Douche. Gewoon heerlijk om al die gedachtes weg te spoelen en even te ontspannen.

Wat maakt jullie gelukkig?

About the Author

11 Comments

Ann

Wat mij gelukkig maakt is dat ik aan eettafel zit met de rest van mijn fam + de hele rambam hihi en alle blije smullende gezichten zie.. DAT maakt mij gelukkig (yes)

Reply
Anouk

Ik wordt in ieder geval al vrolijk van je lijstje! Ik kan me in best veel puntjes wel herkennen.

Ik was trouwens je link kwijtgeraakt 🙁 Maar ik heb hem nu weer opgeslagen!

Reply
RebelGirl

Als je er bewuster over na gaat denken, heb je veel meer leuke dingen dan je denkt!!! Elke week een lijstje maken 😉

Reply
Eva

Lezen ja, muziek, mijn konijn.. En nog veeeel meer! Mensen zouden er eens vaker bij stil moeten staan dat er zat leuke, goede, mooie dingen in het leven zijn!

Reply
Julie

You make me happy! Ik ben ook heel blij met jou als mijn vriendinnetje <3 Ik ben blij met mijn vriend & vrienden! & muziek. 🙂 & mn huisje ook!

Haha ik zet zelfs als muziek op als Tho ff 2 seconde de kamer uit is, moet gewoon wat geluid hebben. 😉

Reply
Jeske

Leuke dingen, ik hou ook echt van mijn poezenbeest. Ik vind sowieso een dier in huis echt wel een toevoeging. Het zorgt gewoon dat je niet alleen bent.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *