Theeleut


Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik een echte theeleut. Ik drink dagelijks wel thee, en op werk kan ik ’s ochtends wel een paar bakkies opdrinken. Ik vind het gewoon heerlijk, de verschillende smaken… de opkikker die het me geeft voordta ik aan het werk ga..

Tegenwoordig hebben ze natuurlijk vele verschillende smaken thee in verschillende zakjes. Eigenlijk ben ik een alles drinker, alleen de Cactus thee van Pickwick vind ik echt té vies voor woorden. Nu vraag ik me af… Drinken jullie thee, en zo ja..

16 reacties op “Theeleut

 1. Ik ben gewoon een saaie aarbei thee drinkster 😉
  En soms bosvruchten, maar van de aparte smaakjes ben ik niet echt eigenlijk…

 2. Jeps, ik drink ook graag thee. Ik ben dol op de groene thee van Pickwick. Ook vind ik Fruit Welness – Blood orange en kiwi ook errrrg lekker! 😀

 3. thee! ik ben ook zo’n theeleut. mijn favoriet komt uit een klein theewinkeltje in dordrecht; Earl grey met lavendel. Echt heerlijk. Of bij Simon ‘Levelt een goede 1st flush. Darjeeling of Assam bijvoorbeeld. Aanraders!

 4. Geef mij maar koffie!
  Maar ’s avonds drink ik wel altijd thee, op dit moment nog even Winterglow en Indian Spices, maar ook Pepermunt vind ik heerlijk!

 5. Ik vind Honeybush echt verrukkelijk (L) En Turkse thee, mangothee & bosvruchten! Die drink ik het meeste 🙂 En ja, drink veel thee op werk en ’s avonds na het eten ook!

 6. Om eerlijk te zijn heb ik nooit thee gedronken, tot een jaartje geleden. Ik liep toen stage op een basisschool en daar hadden ze echt een lekkere thee, met fruitsmaak. Helaas weet ik niet meer welke het is, dus heb ik sinds die tijd ook geen thee meer gedronken.

 7. Ik drink enorm veel thee. Vooral als ik aan het werk ben. Dan gaan er toch al gauw iets van 6 bakkies doorheen, als het niet meer is.

 8. Ik drink ook heel veel thee, maar dan alleen fruitsmaakjes. Ik moet niks hebben van die kruidentheeën, brrr…
  Ik dronk laatst voor het eerst Zoethoutthee en ging bijna over mijn nek, haha!

 9. Oh ja thee, heerlijk!
  Ik ben gewoon de hele dag niet te genieten als ik niet met een flinke kop thee begin.

  Maar ik drink het liefst gewoon zwartethee, al die groene/kruiden en rooibos thee is niks voor mij.

  Het liefst drink ik kaneel. En dan wel van Pickwick. Niet omverwend te klinken maar voor mij zit er echt verschil in.
  Maar meloen, kokos, vanille, kers, bosvruchten, appel(+kaneel), honing/kamille zitten ook altijd standaard in de theedoos.
  Oh gewone thee en citroen ook altijd, maar dat is meer voor de visite!

 10. Ik drink ook elke dag thee, héérlijk.. Zo af en toe (voornamelijk als ik verkouden ben) hete water met paar el honing is ook yumm.

 11. Absoluut Rooibos met honing!!! Ik probeer bijna alle nieuwe smaakjes wel uit. South African Honeyblush is ook errug lekker!! Meloen, Aardbei, Kersen en ga zo maar door…

 12. Ik drink wel thee maar niet zo veel. Ben ook niet echt een smaakjesmens. Doe mij maar engelse melange of met citroen, die zijn ’t lekkerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *