Life as Sas #10

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoi! Hier weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtube filmpjes.. Alles komt voorbij! Ik kocht hele fijne schoenen, kreeg m’n poef binnen, kocht wat leuke cadeaus voor mezelf & dierbare, haalde ik een nieuwe PR en daarnaast kwam #EPIC binnen. Kijken jullie mee?

En dan vandaag zelfs nog de verjaardag vieren van mijn ouders & op baby bezoek gaan bij m’n lieve vriendinnetje. Fijne Zondag iedereen!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik ben zó super blij met m’n nieuwe schoenen. Al heel erg lang was ik ernaar opzoek, aangezien mijn oude gympen al tig jaar oud zijn. Ik voel gewoon de voering als ik ermee loop. Ik liep tegen deze schoenen aan (ha, leuke woordspeling Sas) en ben nog steeds super blij ermee. Ze zijn super fijn met de zachte demping en zijn voor mijn voeten erg stevig en zitten goed. Dit is zeker wel noodzakelijk met de hoeveelheid die ik wekelijks loop.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik kocht deze Coconut conditioner om uit te proberen. Hoewel ik niet van coconut hou qua eten vind ik de geur wel altijd erg fijn. Het is een erg fijn masker en mijn haar wordt er super zacht door en ruikt erg lekker. Goede verzorging van mijn haar is zeker wel nodig, met mijn bos krullen. Ik kocht ook nog een shampoo die heerlijke schuimt, wederom met coconut. Een nieuwe favoriet!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Minder leuk deze week, een crematie van een familielid. Ik wil er verder niets over kwijt op mijn blog. Wel had ik de gehele dag een kaarsje branden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Soms moet je jezelf even pamperen. En dat deed ik dus ook. Toen mijn oog viel op de Londen collectie van Blond Amsterdam was ik meteen verkocht. Ik had nog een klein beetje geld over van de bonnen van mijn verjaardag en besloot mezelf deze 2 cadeau te doen: de mok en het ontbijtbordje. Ik ben er erg super blij mee, want zoals jullie weten ben ik gek op Londen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Huizen kijken, huizen kijken. Hetzelfde wat al die mensen bij ons huis doen, maar kopen ho maar 😉 We zijn dus zeker alles nog in de gaten aan het houden maar man man man, wat is het lastig om niets te kunnen terwijl je dit wel graag wilt. Zo kwamen we dit huis tegen die ongeveer aan alle eisen voldoet die wij hebben aan ons toekomstige huis. Het is een echte kluswoning maar daar is de prijs ook naar. Wij dromen verder en hopen dat ons appartement (in ieder geval dit jaar!) snel verkocht wordt. (en dat dit huis tot die tijd in de verkoop blijft staan)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Hij kwam eindelijk binnen! De gebreide poef die ik won bij Kim. Na veel leuk mail contact kreeg ik van ikwilzitzakken deze poef binnen (ik koos voor de kleur grijs). En wauw, wat is hij super leuk en van stevig materiaal. Ideaal voor hier in huis als voetenbankje (aangezien ik dat nu wel alleen stoelen hebben wel eens mis). En oh, wat hij hij vast leuk staan in onze toekomstige woning.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg #Echtepostiscool kwam binnen, en hoe! Ik werd al ongeduldig, want tsja mijn eigen pakket was al lang en breed op de bus.. Ik kreeg maar niets binnen, totdat Donderdag niet 1 maar 2 pakketjes binnen kwamen. W T F. En nu is het wachten. wachten wachten… En ze zijn aan het roepen he die pakketjes: ‘Sasssssskiaaaaa, SASSSSSS. Maak ons open.’ Ik heb al zitten rammelen maar daar wordt je natuurlijk niet wijzer van.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg En toen en toen en toen, was het 4 Juni. ‘DE DAG dat je EPIC uitpakken mag’ Wauw, 2 pakketjes. Ik was super benieuwd maar had stiekem wel een vermoeden. Het bleek te kloppen want beide pakketjes kwamen van Mariska. Het kleine pakketje was geheel gevuld met thee en de andere met super leuke items, zoals je kunt zien op de foto. Echter was het wel jammer dat er 2 items (een beeldje en een mok) waren gesneuveld. Ze had me wel na het zien van de gesneuvelde items een lief emailtje gestuurd hoe ze het goed kon maken. Ach, scherven brengen geluk zeggen ze altijd 😉 Ik wil je nogmaals bedanken voor je leuke pakket lieve Mariska!

Zelf stuurde ik het pakketje naar Northflix, 1 van de bedenkers van dit project. Ik heb met heel erg veel plezier voor haar geshopt (ik moest me echt inhouden anders had ik nóg meer gekocht) Ze was er super blij mee!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Familie Zwaan kwam gezellig bij ons op bezoek. Ik heb heel wat mooie foto’s kunnen maken en ze kunnen voeren. Zo, vanaf ons balkon. We wonen dan ook echt heel erg mooi qua natuur. In een toekomstige woning hoop ik ook zeker zoiets in de buurt te hebben.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik besloot eindelijk weer eens met dit fijne weer te gaan skaten. De laatste rit was volgens mij in februari 2016, een kort rondje van ongeveer 3 km. Eindelijk zat het weer en mijn PDS mee dus ik besloot fijn te gaan skaten. Met resultaat. Ik behaalde namelijk mijn PR! Wauw, ik heb dik 10 km geskate in een heerlijke omgeving. Super fijne rit gemaakt alleen voel ik nu ongeveer álles in mijn lijf. Ook waarvan ik niets wist dat er wat zat haha. But I did it! Heel fijn, want volgende week komt er een skate tag online.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Verder ben ik deze weken druk bezig geweest met pakketjes/cadeautjes maken & bestellen. Voor o.a. mijn ouders en lieve vriendinnen. Ik ben lekker crea-brea bezig geweest en zal dit vast, nadat alles is gegeven hier delen!

DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:

Geen woorden voor, zo mooi!

OEH. Jaloers hoor, ze ontmoet gewoon Depp<3

Geweldig!

26 reacties op “Life as Sas #10

 1. Die echte post is cool lijkt me ook een leuk project. Zelf deed ik wel alvast met veel plezier mee aan Joany’s (NerdyMommy) Boeklovers Snail Mail Circle

 2. Pfff heel herkenbaar: huis willen, maar dat het nog niet kan (om welke reden dan ook). Ooit komt onze tijd nog wel, ik hoop dat jullie snel verder kunnen! =)

 3. Het leest heerlijk weg! Klinkt allemaal fijn. Momentjes om even bij stil te staan. & ook al is je huis verkocht, een nieuwe uitdaging staat alweer op de loer hoor 😉 wij zitten juist nog meer in spanning haha..wachten op antwoorden over het nieuwbouwhuis. Nieuwe fase, nieuwe struggels 😉 succes met jullie woning!

 4. Wat lekker dat je zo´n eind hebt kunnen skaten! Ik ben hard op zoek naar mijn hardloopmotivatie maar uhhh…. geen idee waar het zich heeft verstopt. Wat leuk zo´n surprisepakje en Pink is cool!

 5. Wij zijn ook huisjes aan het bekijken, leuk om te doen 🙂 Ik hoop dat jullie je appartement snel verkocht krijgen!
  Veel sterkte met het verlies!

 6. Wat leuk allemaal zeg! Deze EPIC kon ik helaas niet meedoen ivm drukte en vakantie. Ben wel van plan de volgende keer mee te doen (als die komt natuurlijk).

 7. Wat een heerlijk overzicht en fijn dat je hebt meegedaan aan #echtepostiscool! Ben blij dat het jou goed bevallen is! Ben ook zo trots op die nieuwe PR van jou! Lijkt mij héérlijk!

 8. Leuk sas! ik volg je natuurlijk al via instagram wat ik met heel veel plezier doe! bewondering voor je skaten ik was laatst weer begonnen met skaten en wilde het weer oppakken tot ik weer een volgeboekte agenda kreeg…

 9. Hmmm Coconut <3
  Zo jammer dat jullie huisje niet verkocht raakt & je zo maar aan blijft trippelen.. Ik hoop dat er snel een goeie koper langskomt, dat je eindelijk eens verder kan.

 10. Wat een fijn weekje Sas, je hebt gave schoenen gekocht! Ik vond EPIC ook weer leuk, blijft lastig he.. wachten met uitpakken als je dat pakketje eenmaal binnen hebt 😀

 11. Ik vind het zo jammer dat EPIC alleen via Instagram is, want dat heb ik niet 🙁 (en wil het niet alleen daarvoor aanmaken). Heb al meerdere pakjes voorbij zien komen, superleuk project vind ik het!
  Sterkte met het verlies van je dierbare <3

  Oh, ennn als je het liedje van Pink zo leuk vind, vind je misschien de film waar het liedje voor is ook wel tof – én hij is met Depp! – Alice through the looking glass. Ik was er gisteren heen en hij was TOF! Het liedje paste overigens verder helemaal niet bij de film qua melodie en zang, haha.

 12. Leuk fotodagboek, ik baal er zo van dat ik EPIC gemist heb. Gewoon het verkeerde moment gekozen om minder online te zijn. Gecondoleerd met het verlies van een familielid, dat ik altijd vervelend.

  1. Vorige keer heb ik EPIC ook gemist, door drukte bewust niet mee gedaan. Het moet voor jezelf ook leuk blijven 🙂 En minder online zijn is ook super fijn voor jezelf. Maar er komt vast nog een 3.0 gok ik zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *