Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Dreamjob Interview: Het hoe, wat & waarom

Jullie gaven massaal antwoord op de oproep Ik zoek jou, vertel over je (toekomstige) droombaan. Geweldig om alle inspirerende verschillende verhalen te lezen en de enthousiaste mailtje die in mijn inbox binnen stroomde. Waar deze rubriek over gaat? Ik laat jullie aan het woord. Iets wat uniek is aangezien ik maar 1 keer eerder aan gastblogs heb gedaan. Ik deel veel van mezelf op mijn persoonlijke lifestyle blog, maar wil graag jullie horen over je toekomstige droombaan of over de droombaan die je al hebt gevonden. Vandaar dit artikel om even wat dingen toe te lichten. Het hoe, wat en waarom dit idee.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoe ik op het idee kwam

Zoals jullie weten heb ik mijn droombaan gevonden. En hoewel ik nooit gastartikelen doe leek het me leuk wat meer jullie op mijn blog aan het woord te laten. Ik babel altijd vrolijk over het feit de perfecte baan te hebben gevonden en het leek me tof andere mensen ook daarover te horen. Mensen die bezig zijn hun droombaan te verwezenlijken. Mensen die hun droombaan al hebben. Mensen die misschien juist niet weten wat ze willen doen. Mensen die studies volgen of juist er helemaal niet mee bezig zijn. Iedereen heeft een unieke kijk op een ‘droombaan’ en het leek me leuk aan de hand van een interview een soort beeld te krijgen van ieders wensen/doelen/dromen.

Wat er toen gebeurde….

Emailtjes. Lot’s of them. Ik dacht misschien minimaal 4 weken 1 artikel te kunnen plaatsen maar ik denk dat ik maanden vooruit kan. En ook allemaal andere en inspirerende verhalen over droombanen. Super om te zien hou enthousiast jullie werden van mijn oproep en de mails stomen nog steeds binnen. >> Wat ook zeker nog mag! Klik hier voor meer info om mee te doen.

Wat kun je verwachten?

Zaterdagen om 07:00 komt er een artikel in deze nieuwe rubriek online. Ik vroeg op Twitter of een vaste dag handig was en iedereen koos hiervoor. Zal er dan elke Zaterdag een artikel uit deze rubriek online komen? Misschien niet, hoewel ik genoeg opvulling heb voor ongeveer 2 maanden gok ik zo. Ik mail degene die het artikel heeft gemaakt van te voren met een preview en de datum wanneer het artikel online komt. Wees niet ongeduldig, iedereen komt aanbod! Echter door de vele emailtjes en mijn drukke werkschema naast het bloggen kan het even duren. De artikelen doorlezen, eventueel spelling aanpassen, plaatjes invoegen en dergelijke. Het kost tijd. Tijd die ik niet altijd heb maar weet dat ik er zeker wel actief mee bezig ben! De eerst volgende ga ik inplannen voor volgende week ๐Ÿ™‚

Wil je (nog) mee doen?

Dat kan gewoon hoor! Klik hier voor meer info om mee te doen.

En, doe jij al mee? En welke werk doe jij?

0
Blog, Gastartikel
Previous Story
Next Story

17 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Vivian
  01/06/2016 at 17:02

  Ik ben enorm benieuwd, superleuk dat ik mag meedoen alvast!

 • Reply
  Michelle
  29/05/2016 at 14:16

  Een heel leuk idee! Ik heb dit keer niet meegedaan aangezien ik geen baan heb. En ik denk dat huisvrouw, dieren knuffelaar en creatieveling niet bij de omschrijving past. Maar wie weet, als ik straks mijn weg in het moederschap heb gevonden mail ik je wel eens. Dat lijkt mij ook een hele mooie baan/ missie.

  • Reply
   SAS
   29/05/2016 at 19:48

   Moet je zeker doen! Lijkt me erg leuk en inspirerend om te lezen.

 • Reply
  Madam Elisa
  28/05/2016 at 18:46

  Wat een leuk idee van jouw, succes met alles inplannen ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Maaike
  28/05/2016 at 18:38

  Leuk! Begin je dan ook zelf? Nu ben ik namelijk wel benieuwd naar die droombaan van jou!

  • Reply
   SAS
   29/05/2016 at 19:56

   Ik begin niet zelf..
   Wel wil ik aan het einde van de reeks de vragen ook invullen ๐Ÿ™‚ Leuk dat je hier naar vraagt en benieuwd naar bent.

 • Reply
  Evelyne
  28/05/2016 at 16:59

  Heel leuk initiatief Sas! Ik lees graag zo’n verhalen, dus top! Het mijne is onderweg ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Lies
  28/05/2016 at 14:49

  Tuurlijk doe ik mee, volgende week maak ik tijd om te antwoorden.

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  28/05/2016 at 14:24

  Mijn tekst is helemaal af – ben met de fotootjes bezig ๐Ÿ™‚

  Ik vind het in ieder geval een top idee en ben blij te mogen meedoen!

  • Reply
   SAS
   29/05/2016 at 18:49

   Ik ben erg benieuwd!

 • Reply
  Sylvia Kuijsten
  28/05/2016 at 12:38

  Tof, ben heel benieuwd! ๐Ÿ˜€ Elke zaterdag lijkt me een mooie frequentie, dan heb je al snel verschillende artikelen onder die rubriek hangen en als het goed aanslaat, melden nog meer mensen zich in de tussentijd wellicht wel aan. Ik twijfel of ik me op zal geven omdat ik niet weet of mijn verhaal daarvoor boeiend genoeg is, maar misschien ontvang je nog een mailtje van me dit weekend.

  • Reply
   SAS
   29/05/2016 at 18:49

   Ik ben benieuwd of je toch meegaat doen en een emailtje in mijn inbox verschijnt ๐Ÿ˜‰ Elk verhaal is boeiend en uniek genoeg!

 • Reply
  Simone
  28/05/2016 at 12:08

  Super leuk om te lezen hoe je op dit idee bent gekomen. Ik ben erg benieuwd naar alle artikelen!

 • Reply
  Sonja
  28/05/2016 at 11:45

  Ik doe al mee en wat leeeuk dat er zo veel enthousiaste reacties zijn gekomen! Volgens mij wordt het een super inspirerende serie!

 • Reply
  Anita
  28/05/2016 at 10:28

  Benieuwd naar de verhalen! En wat onwijs fijn zoveel aanmeldingen.

 • Reply
  Janneke
  28/05/2016 at 10:06

  Klinkt leuk! Misschien doe ik er nog wel inspiratie uit op ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Saar
  28/05/2016 at 09:36

  Ben benieuwd!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png