Dreamjob Interview: Het hoe, wat & waarom

Jullie gaven massaal antwoord op de oproep Ik zoek jou, vertel over je (toekomstige) droombaan. Geweldig om alle inspirerende verschillende verhalen te lezen en de enthousiaste mailtje die in mijn inbox binnen stroomde. Waar deze rubriek over gaat? Ik laat jullie aan het woord. Iets wat uniek is aangezien ik maar 1 keer eerder aan gastblogs heb gedaan. Ik deel veel van mezelf op mijn persoonlijke lifestyle blog, maar wil graag jullie horen over je toekomstige droombaan of over de droombaan die je al hebt gevonden. Vandaar dit artikel om even wat dingen toe te lichten. Het hoe, wat en waarom dit idee.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoe ik op het idee kwam

Zoals jullie weten heb ik mijn droombaan gevonden. En hoewel ik nooit gastartikelen doe leek het me leuk wat meer jullie op mijn blog aan het woord te laten. Ik babel altijd vrolijk over het feit de perfecte baan te hebben gevonden en het leek me tof andere mensen ook daarover te horen. Mensen die bezig zijn hun droombaan te verwezenlijken. Mensen die hun droombaan al hebben. Mensen die misschien juist niet weten wat ze willen doen. Mensen die studies volgen of juist er helemaal niet mee bezig zijn. Iedereen heeft een unieke kijk op een ‘droombaan’ en het leek me leuk aan de hand van een interview een soort beeld te krijgen van ieders wensen/doelen/dromen.

Wat er toen gebeurde….

Emailtjes. Lot’s of them. Ik dacht misschien minimaal 4 weken 1 artikel te kunnen plaatsen maar ik denk dat ik maanden vooruit kan. En ook allemaal andere en inspirerende verhalen over droombanen. Super om te zien hou enthousiast jullie werden van mijn oproep en de mails stomen nog steeds binnen. >> Wat ook zeker nog mag! Klik hier voor meer info om mee te doen.

Wat kun je verwachten?

Zaterdagen om 07:00 komt er een artikel in deze nieuwe rubriek online. Ik vroeg op Twitter of een vaste dag handig was en iedereen koos hiervoor. Zal er dan elke Zaterdag een artikel uit deze rubriek online komen? Misschien niet, hoewel ik genoeg opvulling heb voor ongeveer 2 maanden gok ik zo. Ik mail degene die het artikel heeft gemaakt van te voren met een preview en de datum wanneer het artikel online komt. Wees niet ongeduldig, iedereen komt aanbod! Echter door de vele emailtjes en mijn drukke werkschema naast het bloggen kan het even duren. De artikelen doorlezen, eventueel spelling aanpassen, plaatjes invoegen en dergelijke. Het kost tijd. Tijd die ik niet altijd heb maar weet dat ik er zeker wel actief mee bezig ben! De eerst volgende ga ik inplannen voor volgende week ๐Ÿ™‚

Wil je (nog) mee doen?

Dat kan gewoon hoor! Klik hier voor meer info om mee te doen.

En, doe jij al mee? En welke werk doe jij?

17 reacties op “Dreamjob Interview: Het hoe, wat & waarom

  1. Een heel leuk idee! Ik heb dit keer niet meegedaan aangezien ik geen baan heb. En ik denk dat huisvrouw, dieren knuffelaar en creatieveling niet bij de omschrijving past. Maar wie weet, als ik straks mijn weg in het moederschap heb gevonden mail ik je wel eens. Dat lijkt mij ook een hele mooie baan/ missie.

    1. Ik begin niet zelf..
      Wel wil ik aan het einde van de reeks de vragen ook invullen ๐Ÿ™‚ Leuk dat je hier naar vraagt en benieuwd naar bent.

  2. Ik doe al mee en wat leeeuk dat er zo veel enthousiaste reacties zijn gekomen! Volgens mij wordt het een super inspirerende serie!

  3. Tof, ben heel benieuwd! ๐Ÿ˜€ Elke zaterdag lijkt me een mooie frequentie, dan heb je al snel verschillende artikelen onder die rubriek hangen en als het goed aanslaat, melden nog meer mensen zich in de tussentijd wellicht wel aan. Ik twijfel of ik me op zal geven omdat ik niet weet of mijn verhaal daarvoor boeiend genoeg is, maar misschien ontvang je nog een mailtje van me dit weekend.

    1. Ik ben benieuwd of je toch meegaat doen en een emailtje in mijn inbox verschijnt ๐Ÿ˜‰ Elk verhaal is boeiend en uniek genoeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *